Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 28.11.2007 - 21:55 Mesaj konusu:
pizza paylaşım için tşk
birinci video da gerçek ghost rider die ben buna derim : yaw kardeşm görmüyosun neden basıyosun yok yok gitmiyo o motor dyno test falan yapıodur
ikinci yavrum benim yaaa ateşle kaptaaaaaaaaan kim tutar seni kapan kapan baba k7 bu yani _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 28.11.2007 - 21:57 Mesaj konusu:
yaw yapmayın ya k7 mi aldırcaksınız tam honda yama arasnda gidip gelişlerm başladı bide bu girmesnn araya _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 28.11.2007 - 22:39 Mesaj konusu:
abi ya benzin bitiyo yolda kalcas çek saga:D hadi elinde ittire ittire götür motoru bakalım benzinciye : _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Dört teker sürücülerinin motosiklete olan saygılarını görüyormusunuz ? Hepsi yol veriyorlar.Türkiyede rastlayamıyacağımız bir görüntü malesef _________________ farim da acik yolum da.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız