Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GSX-R 1000 K6 gece

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GSX-R 1000 K6 gece

GSX-R 1000 K6 gece

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Pizza
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Mecidiyeköy

MesajTarih: 28.11.2007 - 21:35    Mesaj konusu: GSX-R 1000 K6 gece Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link
[/youtube]

Link
Başa dön
Pizza Çevrimdışı Pizza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kamera görüntüleri gayet net.
%1 risk alınarak kullanılmış.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 28.11.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pizza paylaşım için tşk

birinci video da gerçek ghost rider die ben buna derim :Çok gülüyorum yaw kardeşm görmüyosun neden basıyosun yok yok gitmiyo o motor dyno test falan yapıodur Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum Dil çıkarıyorum Şok oldum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum

ikinci yavrum benim yaaa ateşle kaptaaaaaaaaan kim tutar seni kapan kapan Çok gülüyorumÇok gülüyorum baba k7 bu yani Göz kırpıyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 28.11.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw yapmayın ya k7 mi aldırcaksınız tam honda yama arasnda gidip gelişlerm başladı bide bu girmesnn araya Ağlıyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedyye katiliyorum en ufak bir risk almamis. belki de dogrusu budur Dil çıkarıyorum

(gece surusunun) alt menuden gelen supra ve 6racing i de izleyin derim guzel bir deneme ve sonuc cikarmislar
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmwf800s,
izledim suzuki ezmiş görünüyor Çok gülüyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 28.11.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ya benzin bitiyo yolda kalcas çek saga:DÇok gülüyorum hadi elinde ittire ittire götür motoru bakalım benzinciye :Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.11.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 28.11.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gidiyor adam Bravo motorcu-arda, smileyle cevap vermek yasak.ben değil kurallar söylüyor Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.11.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Fenaaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
x_RoCCo_x Çevrimdışı x_RoCCo_x Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kerim83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Kavakli

MesajTarih: 28.11.2007 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dört teker sürücülerinin motosiklete olan saygılarını görüyormusunuz ? Hepsi yol veriyorlar.Türkiyede rastlayamıyacağımız bir görüntü malesef Üzgünüm

Başa dön
kerim83 Çevrimdışı kerim83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saglam makıne ben burdayum dio Dil çıkarıyorum
Başa dön
innocent Çevrimdışı innocent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal