Sevgili dostlarım..Şu saat itibariyle YAŞAM çizgilerine bir yenisini daha katarak yaş aldım (bakın yaşlandım demiyorum ) ..
Herkesin hayatında deger verdiği,sıkıca sarıldıgı güzellikler olur..Yaşamımız boyunca ardımızda bıraktıgımız çizgiler bizim için önemlidir,hepimizi biryerlere getiren o geride bıraktıgımız çizgiler, iyi yada kötü yaşamımızın bize sundugu lütufdur..
Şimdi bende arkama dönüp baktıgımda iyi-kötü yaşanmışlıklar görüyorum..Kantara koyup tarttıgımda yaşamımdaki güzel şeylerin o kadar çok oldugunu görüyorumki ve bu güzelliklerin yanında pişman oldugum hiçbişeyin olmaması beni dahada motive diyor..Motive? Neye,kime?
Öncelikle aileme,eşime,işime..Ama sonrasında siz degerli dostlarıma..
Bir gece sıradan hayallerle kurdugum MOTORDELİSİ sitesi bana dünyada hiç bir maddiyatla kıyaslanamayacak dostluklar armagan etti..Sizlerin çogunu tanımasamda aynı çatı altında bizi buraya getiren tılsımın farkındayım..Motorcu üstün bir karektere sahiptir bunu hep söylerim..Ve çok degişkenlik göstermez bu karakter,..Kars taki motorcuda sevgi doludur,istanbul dakide..ikiside yaradanın bize sundugu şu muhteşem yeryüzünü yaşayabilmek için motosiklet üstündedir..
Bu güzel topluluk bu günlere geldiyse burda herkes bundan gurur duymalı ve övünmeli..Çünkü ben sadece bir fitil ateşledim,oysaki adı üstünde TOPLULUKLAR bireylerden oluşur..Siz sevgili dosltarımızın MD grubuna olan müthiş baglılıgı,sevgisi,dayanışması olmasa MOTORDELİSİ ailesi bugünki övülen,sayılan karekterine sahip olamazdı..
Zaman zaman aile içinde yani MD forumlarında olan tartışmalar,sıkıntılar beni öylesine üzüyorki..Sevdiğim insanların birbiriyle HİÇ uguruna tartışmasını üzüntüyle seyrediyorum..
Oysaki paylaşamadıgımız ne var?İncir çekirdegini doldurur mu?Hayır tabiki...
Yaşamım boyunca insanları kırmamak için özen gösterdim,kimseyi ezmek-üzmek çabasında olmadım..
Kendimi hep sıradan gördüm, zaten öyle degilmiyiz.?Hepimiz dünyaya çıplak geldik ve geldiğimiz gibi çıplak gidecegiz..Bu çıplak bedenlerimize geçirdiğimiz kıyafetler,o bedenlerimizi koydugumuz makamlar asla bizleri üstün-kaliteli kılmazlar.Yaşama bu pencereden bakan birisi olarak burda yaşanan kırgınlıkları görmek beni üzüyor..Üzüyüor çünkü kaybettiğinizin farkında degilsiniz..İnsanın ne kadar arkadaşı olursa sırtı o kadar yere gelmez..Kelime ARKADAŞ..İkiye böldügümüzde gerçek anlamı çıkar : ARKA ve DAŞ..Yani arkanızı,sırtınızı güvenle yaslıyacagınız,ondan asla zarar gelmeyecegini bildiğiniz,üzüntünüzü,sevincinizi anlayacak olan kişi..
İşte ben hayatım boyunca ARKADAŞ biriktirdim,benim en büyük servetim arkadaşlarım..
Şimdi bu gün doğumgünüm,sizlerden alacagım en güzel hediye SEVGİ,ama beni degil birbirinizi sevin..Becermiyormusunuz? bu hediye istegim size pahalımı geldi? O zaman sizden SAYGI istiyorum..Bana degil,birbirinize..
Sayılmak için saymak gerekir..
Sevilmek içinse sevmek..
Hayatın sırrı bu..
Bugüne kadar yaptıgım her eşşekliğe katlanan ve benim gibi birisini herşeye ragmen seven eşime doğumgünümde Teşekkür etmek istiyorum..
Benim çocuklarıma yaptıgı annelik hayatımdaki en degerli hediyedir..
Ve siz dostlarıma tüm iyi temennileriniz için teşekkür ederim..
Dünya döndükçe,gücüm yettiğince burda sizlerle olacagım..
İyiki doğdum,iyiki doğdumki sizleri tanıdım..
Hakan DİNÇER _________________
En son HakanDincer tarafından 24.12.2007 - 03:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 29.11.2007 - 09:32 Mesaj konusu:
HakanDincer, Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin. Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle Nice yıllara... _________________
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Tarih: 29.11.2007 - 09:50 Mesaj konusu:
HakanDincer, nice senelere...
Her yıl hep birlikte kutlamak dileğiyle..
_________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Sevgili HakanDincer, Doğum günün kutlu olsun. Önceki yşında gerçekleştiremediğin tüm güzel şeyleri yeni yaşında gerçekleştirmen dileğiyle. İyi ki doğdun ve bize böyle bir çatı altında buluşma imkanı sağladın... _________________
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 29.11.2007 - 10:10 Mesaj konusu:
Sevgili HakanDincer, iyiki doğmuşsunuz, iyiki varsınız. Doğum gününüz tekrardan kutlu olsun.
Bir kıvılcım düşer önce, buyur yavaş yavaş,
Bir bakarsın volkan olmuş yanmışsın arkadaş
dolduramaz boşluğunu ne ana, ne kardaş
Bu en güzel, en sıcak duygudur arkadaş...
Ortak olmak her sevince, her derde, kedere
Ve yürümek ömür boyu beraberce elele...
Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gün gelip ayrılsak bile seninle arkadaş...
Evet arkadaş
Kim olduğumu ne, olduğumu,
Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana.
Elimden tutup karanlıktan aydınlığa sen çıkardın
Bana yürümeyi öğrettin yeniden
Elele ve daima ileriye...
Bir gün,
Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile
Biliyorum, biliyorum hiçbir zaman ayrı değil yollarımız;
Ve aynı yolda yürüdükçe
Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir,
Ayrılsak bile kopamayız
Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş
Bir gün gelip de ayrılsak bile seninle arkadaş.. _________________
Tarih: 29.11.2007 - 10:12 Mesaj konusu:
başkanım yeni yaşını kutlarım Ailenle mutlu ve huzurlu ol inş _________________ Yakın bir zamanda Acıcam Cafeme Tum m.d Cİleri Beklerim İstanbul/esenlerde İstanbul İnternet CAfe
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız