Kayıt: Aug 28, 2007 Mesajlar: 34 Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ
Tarih: 29.11.2007 - 10:53 Mesaj konusu: Bayramda Uzun Yol Yapmak İstiyorum...
Herkeze selam;
01-12-2007 tarihinde ehliyet icin sürüş sınavım var. 10 gün sonra alırsın dediler ehliyetini... aldigim taktirde.. Bayramda izmirden antalyaya kadar gitmek istiyorum. tek basıma cıkacaktım kesinlikle cıkma dediler..yanıma 1 veya en fazla 2 kısı ( benzin parası harıc yemek,sigara,alkol ve yatacak yerlerini karsılayabılırım :P ) varsa benim gibi deli beklerim.
motorsiklet ile ilk defa uzun yola cıkacagım tawsiyelerinizide sunarsanız ( deneyimlerinizi ) sevinirim.. _________________ 1 kertenkele vardır.
1 de kertilenkele
Tarih: 29.11.2007 - 10:59 Mesaj konusu:
DaveGhan, ilk uzun yol tecrüben mi olacak ?? _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
kardeşim biraz daha sabret derim toplam 2 aydan beri motosikler kullanıyorsun ehliyetinde yeni alacaksın anladım kadarıyla
makine yamaha r6 galiba safkan bi racıng bu makineler hakkında
yani racıng makineler hakkında birçok topic var sitede
hatta affetmez çok tecrübe gerktirir bu yolda çok arkadaşlarımız giitti
ayrıca aralık ayı yanlış bir zaman böyle yolculukları bahar yaz aylarına saklamalsın malum kış ayı yağmur soğuk asfalt soğuk motorun yere tutunma kabiliyeti düşüyor
ayrıca bayramda çok yoğun araç trafiği oluyor
bizden söylemesi
uzun yol tercübe ıster bırde tek başına çıkma ızmırle antalya arası yolu bılorsan hep vıraj ıkı aydır motora bınıyorum dıyorsun sabret bıraz daha tercübe kazan dost tavsıyesı yolda kaldığın zaman motorcuya kımse yardım etmıyor ne hıkmetse sevılmıyoruz başıma geldı saatlerce bekledım bı allahın kulu durupda derdın ne dıye sormadı _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
kış oldugu için tavsiye etmem.yolda seni hangi sürprizlerin bekledigini bilemezsin ve eziyetli olur.iki ay motor kullanmıssın.istersen 22 ay kullan.eger kış kosullarında tecrüben yoksa sana yazık olur.yazın gezmek ve uzun mesafe yapamk cok daha keyıflıdır.yaz aylarında yapabılecegın keyıfı kacırmak ıstemıyorsan kısın gezmeye gıtme.yoksa yaz aylarını goremeyebılırsın.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 29.11.2007 - 11:58 Mesaj konusu:
burda yerlerde kar var hava soğuk ozamana kış kendini iyice gösterir yani mevsim olarak pek uygun değil..sonra yola çıkınca pişman olma sabırsızlığını tüm arkadaşlar anlıyor ama sen yinede yaza bekle ne uzun yollar yaparsın şimdilik bin otobüse sıcacık git gel....bu havada hayırlısı bu değilmi.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
DaveGhan, aynı hatayı ben de yapmıştım 2 aylık tecrübemle uzun yola çıkmıştım. Sonuç biraz üzücü. Benim ki yaz aylarında olmuştu.
İzmir Antalya arası uzun bir mesafe. Bu mevsimde istemediğin hava şartları ile karşılaşabilirsin. Keyfin kaçabilir. Bence bu seferlik motorla gitme. _________________
Tarih: 29.11.2007 - 12:57 Mesaj konusu:
DaveGhan, iyi yolculuklar
ALLAH kaza bela vermesin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 792 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 29.11.2007 - 14:34 Mesaj konusu:
Tavsiye etmem.. Mevsim sakat... Bence yazın çıkmalısın...
Üstelik acemisin. Yolda kalırsan bir allahın kuru durup sormaz.. Apışıp kalırsın ... Vay ananısa yaa ne memleket ulan burası vs diye düşünürsün.. Dandik bir kamyonet bulursun 40-50 km taşıyacak olsa bile senin motoru 200 YTL para ister.. Yani bence bu işi bahara bırakmalısın.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız