Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bayramda Uzun Yol Yapmak İstiyorum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bayramda Uzun Yol Yapmak İstiyorum...

Bayramda Uzun Yol Yapmak İstiyorum...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DaveGhan
Üye
Üye

Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ

MesajTarih: 29.11.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Bayramda Uzun Yol Yapmak İstiyorum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeze selam;

01-12-2007 tarihinde ehliyet icin sürüş sınavım var. 10 gün sonra alırsın dediler ehliyetini... aldigim taktirde.. Bayramda izmirden antalyaya kadar gitmek istiyorum. tek basıma cıkacaktım kesinlikle cıkma dediler..yanıma 1 veya en fazla 2 kısı ( benzin parası harıc yemek,sigara,alkol ve yatacak yerlerini karsılayabılırım :P ) varsa benim gibi deli beklerim.

motorsiklet ile ilk defa uzun yola cıkacagım tawsiyelerinizide sunarsanız ( deneyimlerinizi ) sevinirim..

kerttirtenkele ile işim olmaz.........
Başa dön
DaveGhan Çevrimdışı DaveGhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DaveGhan, ilk uzun yol tecrüben mi olacak ??
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DaveGhan bencede yanlız gitme,canın da sıkılabilir Göz kırpıyorum

konuyu genele taşıyorum Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DaveGhan
Üye
Üye

Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet 2 aydan beri motor kullanıyorum yamaha r6 ile cıkacam yola

kerttirtenkele ile işim olmaz.........
Başa dön
DaveGhan Çevrimdışı DaveGhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim biraz daha sabret derim toplam 2 aydan beri motosikler kullanıyorsun ehliyetinde yeni alacaksın anladım kadarıyla
makine yamaha r6 galiba safkan bi racıng bu makineler hakkında
yani racıng makineler hakkında birçok topic var sitede
hatta affetmez çok tecrübe gerktirir bu yolda çok arkadaşlarımız giitti
ayrıca aralık ayı yanlış bir zaman böyle yolculukları bahar yaz aylarına saklamalsın malum kış ayı yağmur soğuk asfalt soğuk motorun yere tutunma kabiliyeti düşüyor
ayrıca bayramda çok yoğun araç trafiği oluyor
bizden söylemesi Gülümsüyorum
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun yola yeni cıkıyosun ehliyetin olup olmaması onemli değil onemlı olan kendıne guvenmn
Başa dön
innocent Çevrimdışı innocent Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun yol tercübe ıster bırde tek başına çıkma ızmırle antalya arası yolu bılorsan hep vıraj ıkı aydır motora bınıyorum dıyorsun sabret bıraz daha tercübe kazan dost tavsıyesı yolda kaldığın zaman motorcuya kımse yardım etmıyor ne hıkmetse sevılmıyoruz başıma geldı saatlerce bekledım bı allahın kulu durupda derdın ne dıye sormadı

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kış oldugu için tavsiye etmem.yolda seni hangi sürprizlerin bekledigini bilemezsin ve eziyetli olur.iki ay motor kullanmıssın.istersen 22 ay kullan.eger kış kosullarında tecrüben yoksa sana yazık olur.yazın gezmek ve uzun mesafe yapamk cok daha keyıflıdır.yaz aylarında yapabılecegın keyıfı kacırmak ıstemıyorsan kısın gezmeye gıtme.yoksa yaz aylarını goremeyebılırsın.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burda yerlerde kar var hava soğuk ozamana kış kendini iyice gösterir yani mevsim olarak pek uygun değil..sonra yola çıkınca pişman olma sabırsızlığını tüm arkadaşlar anlıyor ama sen yinede yaza bekle ne uzun yollar yaparsın şimdilik bin otobüse sıcacık git gel....bu havada hayırlısı bu değilmi..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DaveGhan, aynı hatayı ben de yapmıştım 2 aylık tecrübemle uzun yola çıkmıştım. Sonuç biraz üzücü. Benim ki yaz aylarında olmuştu.
İzmir Antalya arası uzun bir mesafe. Bu mevsimde istemediğin hava şartları ile karşılaşabilirsin. Keyfin kaçabilir. Bence bu seferlik motorla gitme.

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dost tavsiyesi istersen acele etme baharı bekle derim
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DaveGhan, iyi yolculuklar
ALLAH kaza bela vermesin

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Darkday
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist bağcılar

MesajTarih: 29.11.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DaveGhan, yazı beklemen ii olur bende uzun yol yapcam cıkarız para pul problem değilde bu havada r6 ile uzun yola cıkmak sakat olur senin için Bravo
Başa dön
Darkday Çevrimdışı Darkday Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer bulunduüun yerden başka bir yerdeki dostların,sevdiklerin falan varsa hem bayram ziyareti he Bravo m gezi yapmış olursun.
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tavsiye etmem.. Mevsim sakat... Bence yazın çıkmalısın...

Üstelik acemisin. Yolda kalırsan bir allahın kuru durup sormaz.. Apışıp kalırsın ... Vay ananısa yaa ne memleket ulan burası vs diye düşünürsün.. Dandik bir kamyonet bulursun 40-50 km taşıyacak olsa bile senin motoru 200 YTL para ister.. Yani bence bu işi bahara bırakmalısın.
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal