dün gece saat 1:15 sularında evimde yatagıma uzanmıs tv ye bakıyodum dısarıdan bı motor sesı geldı ,motorun sesınden kım oldugunu anladım ama tam o sırada buyuk bı kütleme ve bagrısmalar basladı hemen dısarı fırladım bı baktım bızım arkadaslar motorun sahıbı artcıymıs ,motoru kullanan arkadasta motoru hıc kullanmayı bılmeyen bı arkadas o motor suremeyı bıldıgını sanıyo basıyo gaza gıdıyomu gıdıyoo ama motoru kullanırken gaza basıp gıtmek degıl motoru durdurmak onemlı o bnu bılmıyodu yanlarına gıttıgımde ıse motoru kullanan arkadasın bası gorunmucek sekılde yarılmıs hemen yardım ettık motoru bızım bahcenın duvarına varpmıslar yaklasık 70-80 le gıdıyolarmıs ve 20 m falan suruklenmısler motorun sahıbınde hıc bısey yok ama kullanan arkadasın kafası cok kotu sekılde yarıldı arkadaslar sız sız olun kasksız bınmeyın herzaman korumalar ustunuzde olsun motorun ruhsatı ve ehlıyet olmadıgını bıldıgım ıcın polıs ceza falan yazmasın dıye hemen motoru bahceye cektık arkadası apartopar hastaney kaldırdılar hala bı haber yok durumundan bı haberım yok bende haber beklıyorum lutfen korumasız bınmeleyım arkadaslar motorlara herkeze hayırlı surusler dılıyorum ....bu arda motor cbr 125 _________________
Tarih: 29.11.2007 - 11:22 Mesaj konusu:
Hem motor kullanmayı bilmiyor hem kask takmıyor, motorun sahibi de bunları bile bile motoru verip bi de arkasına oturuyor. Pes dedirticek bi olay. Umarım ciddi bişeyi yoktur. Allah'tan acil şifa diliyorum arkadaşa.
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 29.11.2007 - 11:47 Mesaj konusu:
sx2, haklısın
Arthas, + 10 ama soyle bı durum var ben o arkadasa pekte acımıyorum cunku couk motoru vermek ıstememıs kaza yapan arkadas bıraz da zorla almıs motoru bence o buna ders olur olan cocugun motoruna oldu _________________
cok gecmıs olsun.kaza gelıyorum demıs ve gelmıs.hadı kaza geldı korumalar yok yanı agır hasarda gelıyorum demıs.yınede umarım onemlı bısey yoktur ve bu olay ona ders olur bundan sonrakı motorculuk yasantısı daah guzel gecer .
Tarih: 29.11.2007 - 12:51 Mesaj konusu:
cok uzuldum ondn geçmiş olsun kask işte herşey kaskda bitio _________________ Yakın bir zamanda Acıcam Cafeme Tum m.d Cİleri Beklerim İstanbul/esenlerde İstanbul İnternet CAfe
Kayıt: Oct 29, 2007 Mesajlar: 756 Nereden: Gebze - Kayseri
Tarih: 29.11.2007 - 12:53 Mesaj konusu:
Alıntı:
Hem motor kullanmayı bilmiyor hem kask takmıyor, motorun sahibi de bunları bile bile motoru verip bi de arkasına oturuyor. Pes dedirticek bi olay. Umarım ciddi bişeyi yoktur. Allah'tan acil şifa diliyorum arkadaşa.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız