Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Düzcede kaza :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Düzcede kaza :(

Düzcede kaza :(

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Düzcede kaza :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün gece saat 1:15 sularında evimde yatagıma uzanmıs tv ye bakıyodum dısarıdan bı motor sesı geldı ,motorun sesınden kım oldugunu anladım ama tam o sırada buyuk bı kütleme ve bagrısmalar basladı Üzgünüm hemen dısarı fırladım bı baktım bızım arkadaslar motorun sahıbı artcıymıs ,motoru kullanan arkadasta motoru hıc kullanmayı bılmeyen bı arkadas o motor suremeyı bıldıgını sanıyo basıyo gaza gıdıyomu gıdıyoo ama motoru kullanırken gaza basıp gıtmek degıl motoru durdurmak onemlı o bnu bılmıyodu Üzgünüm yanlarına gıttıgımde ıse motoru kullanan arkadasın bası gorunmucek sekılde yarılmıs hemen yardım ettık motoru bızım bahcenın duvarına varpmıslar yaklasık 70-80 le gıdıyolarmıs ve 20 m falan suruklenmısler motorun sahıbınde hıc bısey yok ama kullanan arkadasın kafası cok kotu sekılde yarıldı Üzgünüm arkadaslar sız sız olun kasksız bınmeyın herzaman korumalar ustunuzde olsun motorun ruhsatı ve ehlıyet olmadıgını bıldıgım ıcın polıs ceza falan yazmasın dıye hemen motoru bahceye cektık arkadası apartopar hastaney kaldırdılar hala bı haber yok durumundan bı haberım yok bende haber beklıyorum Üzgünüm lutfen korumasız bınmeleyım arkadaslar motorlara herkeze hayırlı surusler dılıyorum ....bu arda motor cbr 125

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmeyene cbr 125 de, bws 100 de derya deniz.

En son sx2 tarafından 29.11.2007 - 11:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hem motor kullanmayı bilmiyor hem kask takmıyor, motorun sahibi de bunları bile bile motoru verip bi de arkasına oturuyor. Pes dedirticek bi olay. Umarım ciddi bişeyi yoktur. Allah'tan acil şifa diliyorum arkadaşa.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2, haklısın
Arthas, + 10 ama soyle bı durum var ben o arkadasa pekte acımıyorum cunku couk motoru vermek ıstememıs kaza yapan arkadas bıraz da zorla almıs motoru bence o buna ders olur olan cocugun motoruna oldu İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inş kötü bi durumlar yoktur arkadşlarının

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 29.11.2007 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok gecmıs olsun.kaza gelıyorum demıs ve gelmıs.hadı kaza geldı korumalar yok yanı agır hasarda gelıyorum demıs.yınede umarım onemlı bısey yoktur ve bu olay ona ders olur bundan sonrakı motorculuk yasantısı daah guzel gecer .
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, emrah büyük geçmiş olsun kardeşim acil şifalar Üzgünüm
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_RoMeO_, kendısı motorcu degıl eger kendısıne motorcuyum ben derse ben motorclugu bırakırım oyle motorculuk olmaz Sinirlendim umarım bıdaha motora bınmez hatta ınsallah bınmez baskalarında canını tehlıkeye atıyo cunkı Beğenmedim

cok saol ali_42, abimm Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun yaa kotu olmus allah acil sifalar versin
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum.. Üzgünüm
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Başa dön
SnoopDogg şimdi Çevrimiçi SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Allah kımsenın basına vermısın arkadaslar Üzgünüm
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok uzuldum ondn geçmiş olsun kask işte herşey kaskda bitio Üzgünüm
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 29.11.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Hem motor kullanmayı bilmiyor hem kask takmıyor, motorun sahibi de bunları bile bile motoru verip bi de arkasına oturuyor. Pes dedirticek bi olay. Umarım ciddi bişeyi yoktur. Allah'tan acil şifa diliyorum arkadaşa.

yazık olmuş
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal