Arkadaşlar merhabalar.Dün öyle bir olay yaşadımki hani sinirden eliniz ayağınız boşalırda kilitlenir kalırsınızya aynen öyle oldum.Çamlıca'dan Acıbadem'e doğru iniyordum.E5 i geçince 4 yol ışıklar var bilenler bilir.Kırmızıda durdum.Arkama bi taksici yanaştı korna çalıyo.Başkasına çalıyo sandım.Daha sonra iyice basmaya başladı meğer bana çalıyomuş.Döndüm arkama ne var dedim çekil diyo eliyle.Bende elimle ışığı gösterdim kırmızı daha diye.Öyle diyince iyice dibime girdi nerdeyse sürtecek motora. Sonra diyalog aynen böyle;
-Uln ök.. napıyosun dedım..Açtı camı
-Çekilsene kenara dedi.
-Kör müsün kırmızı yanıyo dedim.
-Ne dese beğenirsiniz?
-SEN ÇEKİL O BENİM PROBLEMİM
Allahım o an işte kilitlendim kaldım.Yanımdan bastı gitti.Arkada oturan kadında saolsun çıtını çıkarmadı.Arabayla çektiğim istanbul trafiğini başıma bi bela açmamak ve sinirden kendimi harab etmemek için gözümde bitirmiştim.Kim naparsa yapsın hiç sesimi çıkarmıyor trafikdeki ök..z'lere ne korna çalıyor ne sinirleniyor sellektör dahi yapmıyordum.Ama inanın dünkü olayın şokunu çabuk atlatsaydım o adamı ilerde sııştırıp bütün hıncımı alırdım.İyiki yanımdada makine falan yoktu yoksa kendimi biliyorum o adamı orda kimse alamazdı elimden.Şimdi kendim ve hepimiz adına bir kere daha Allah'tan sabır diliyorum arkadaşlar.Sabırrrr.. _________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 29.11.2007 - 13:51 Mesaj konusu:
15 dk.önce PERPA Ticaret Merkezinin önünde(Okmeydanı)Taksici geçişi engelleyecek şekilde park yapmak istedi...Güvenlik görevlisi bu şekilde park ederseniz yol akışını engelleyeceksiniz dedi...Adam en direk yerden aldığı 1kg. ağırlığındaki taşı güvenliğin kafasına indirdi...Ambülans geldi hastaneye kaldırıldı durumu büyük ihtimalle ağır...Taksici emniyete teslim edildi... _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 29.11.2007 - 13:54 Mesaj konusu:
Bu mal'lardan çok var.Dediğin gibi katil olmak işten bile değil.Sinirlenip dalacaksın.Elinde kalacak sonra _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
yapılacak şey çok basit.böyle bir durumda plakayı alıp polise başvurman yeterli olacaktır.ha birde o anda hemen video veya foto çekebilseydin daha inandırıcı olurdu.geçmiş olsun.burası türkiye.yurdum sorunları
Tarih: 29.11.2007 - 14:28 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun ,sen uyma onlara daha doğrusu biz uymayalım mallara.....
Gelir geçer, Allahından bulurlar... _________________ Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...A Rh (+)
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 792 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 29.11.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
Böyleleri İstanbul'da çok fazla. Tüm Türkiye'nin öküzleri İstanbul'a toplanmışlar, ya taksi kullanıyorlar ya dolmuş şöforu durumunda.. Çok iyi insanlar var. Yine de genellememek lazım. Ama ne yazık ki, Türkiye Cumhuriyeti olarak insan kalitesi dibe vurdu maalesef
Benzer bir diyaloğu bende dün yaşadım ,akan trafik kırmızı da durunca bir kamyoncu bana camından ne dese beğenirsiniz,yahu bilader hani bankete insenizde biz de rahatça devam etsek yolumuza deyince bende aynen bunun da plakası var ve trafikte bir araç ve sen şartlar müsait olunca sollar gidersin dedim,anlayacağınız adam lar bizi halen mobilet
falan sanıyorlar yani 90km ile giderken kornayı duyunca bankete inecekmişiz de vatandaş tabakhaneye bok yetiştirecek..Ama bugüne kadar yabancı plakayla gezen hiç bir türk şöförden asla korna yamedim çünkü adama
o terbiye verilmiş ve kuralı biliyor,şiddete başvurmadan sizlerde millete elinizden geldiğince anltmaya gayret edin derim,iş kaba kuvvete kalınca hepsi sanki futbol takımı gibi sizi araya alıyor... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız