Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Allah'ım Sabır Ver Neolur!!Bigün Katil Olacağım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Allah'ım Sabır Ver Neolur!!Bigün Katil Olacağım

Allah'ım Sabır Ver Neolur!!Bigün Katil Olacağım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 29.11.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Allah'ım Sabır Ver Neolur!!Bigün Katil Olacağım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar merhabalar.Dün öyle bir olay yaşadımki hani sinirden eliniz ayağınız boşalırda kilitlenir kalırsınızya aynen öyle oldum.Çamlıca'dan Acıbadem'e doğru iniyordum.E5 i geçince 4 yol ışıklar var bilenler bilir.Kırmızıda durdum.Arkama bi taksici yanaştı korna çalıyo.Başkasına çalıyo sandım.Daha sonra iyice basmaya başladı meğer bana çalıyomuş.Döndüm arkama ne var dedim çekil diyo eliyle.Bende elimle ışığı gösterdim kırmızı daha diye.Öyle diyince iyice dibime girdi nerdeyse sürtecek motora. Sinirlendim Sonra diyalog aynen böyle;
-Uln ök.. napıyosun dedım..Açtı camı
-Çekilsene kenara dedi. Şok oldum
-Kör müsün kırmızı yanıyo dedim.
-Ne dese beğenirsiniz? ?
-SEN ÇEKİL O BENİM PROBLEMİM Sinirlendim
Allahım o an işte kilitlendim kaldım.Yanımdan bastı gitti.Arkada oturan kadında saolsun çıtını çıkarmadı.Arabayla çektiğim istanbul trafiğini başıma bi bela açmamak ve sinirden kendimi harab etmemek için gözümde bitirmiştim.Kim naparsa yapsın hiç sesimi çıkarmıyor trafikdeki ök..z'lere ne korna çalıyor ne sinirleniyor sellektör dahi yapmıyordum.Ama inanın dünkü olayın şokunu çabuk atlatsaydım o adamı ilerde sııştırıp bütün hıncımı alırdım.İyiki yanımdada makine falan yoktu yoksa kendimi biliyorum o adamı orda kimse alamazdı elimden.Şimdi kendim ve hepimiz adına bir kere daha Allah'tan sabır diliyorum arkadaşlar.Sabırrrr.. İstemiyorum
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 29.11.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baglıcan motorun arkasına anlıcak kazasız belasız atlatmıssın bosver bıtmez bunlar Bravo sıkma canını
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 dk.önce PERPA Ticaret Merkezinin önünde(Okmeydanı)Taksici geçişi engelleyecek şekilde park yapmak istedi...Güvenlik görevlisi bu şekilde park ederseniz yol akışını engelleyeceksiniz dedi...Adam en direk yerden aldığı 1kg. ağırlığındaki taşı güvenliğin kafasına indirdi...Ambülans geldi hastaneye kaldırıldı durumu büyük ihtimalle ağır...Taksici emniyete teslim edildi...
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 29.11.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu mal'lardan çok var.Dediğin gibi katil olmak işten bile değil.Sinirlenip dalacaksın.Elinde kalacak sonra Sinirlendim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapılacak şey çok basit.böyle bir durumda plakayı alıp polise başvurman yeterli olacaktır.ha birde o anda hemen video veya foto çekebilseydin daha inandırıcı olurdu.geçmiş olsun.burası türkiye.yurdum sorunları Üzgünüm
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en güzeli bi meydan dayağı..bak sonra yapabiliyo mu
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Başa dön
SnoopDogg şimdi Çevrimiçi SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ehlıyetı kaptırma pahasına yaptım hıc pısman degılım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sopa kardeşim sopa Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle cahil insanlar çok.......
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıra dayağı çekeceksin !!! Öfkeliyim
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bluebird64
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR / Hatay

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ,sen uyma onlara daha doğrusu biz uymayalım mallara.....
Gelir geçer, Allahından bulurlar... Öfkeliyim Sinirlendim Öfkeliyim Sinirlendim
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyleleri İstanbul'da çok fazla. Tüm Türkiye'nin öküzleri İstanbul'a toplanmışlar, ya taksi kullanıyorlar ya dolmuş şöforu durumunda.. Çok iyi insanlar var. Yine de genellememek lazım. Ama ne yazık ki, Türkiye Cumhuriyeti olarak insan kalitesi dibe vurdu maalesef İstemiyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 29.11.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle dangalaklar olmasa normal insanları nasıl ayırt edebiliriz Sinirlendim
Başa dön
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 29.11.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benzer bir diyaloğu bende dün yaşadım ,akan trafik kırmızı da durunca bir kamyoncu bana camından ne dese beğenirsiniz,yahu bilader hani bankete insenizde biz de rahatça devam etsek yolumuza deyince bende aynen bunun da plakası var ve trafikte bir araç ve sen şartlar müsait olunca sollar gidersin dedim,anlayacağınız adam lar bizi halen mobilet
falan sanıyorlar yani 90km ile giderken kornayı duyunca bankete inecekmişiz de vatandaş tabakhaneye bok yetiştirecek..Ama bugüne kadar yabancı plakayla gezen hiç bir türk şöförden asla korna yamedim çünkü adama
o terbiye verilmiş ve kuralı biliyor,şiddete başvurmadan sizlerde millete elinizden geldiğince anltmaya gayret edin derim,iş kaba kuvvete kalınca hepsi sanki futbol takımı gibi sizi araya alıyor...
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.11.2007 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skyhawk, vur kaç Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal