Gh0stRideR, p.mden görüşelim öğrenene kadar biraz zahmet çekiyorsun ama dalgayı kapınca kolay geliyor...
skp,
yaw arkadaşlar şimdi çıktım oyundan r1 kullanıyorum siyah.... yok böyle bir makina yaw çok manyak hızlanıyor düz yolda gaza bi yükleniyorum ön havada. bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim. fotolarını yüklerim mükemmel yaw
nasıl yükleniyor bize de anlatında bizde oynayalım dimii ama bizim hakkımız değilmi _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
ps2 de super bikes riding challenge da tavsiye edebilirim naked supersport ve superbike motorların hemen hemen hepsi mevcut gerçekten iyi bir similatör baya zamanınızı alıyor benden sölemesi
piranha, peki anlatayım öncelikle şöyle oluyor
1) img tool 2.0 programını indiriyorsunuz.
2) gta san andreas yüklü olması gerekir tabiki pcsinzde
3) gta san andreasın kurulu olduğu hedefi buluyorsunuz genellikle C:/Program files/rockstargames/gta san andreas oluyor fakat başka bir yere kurduysanız ben gibi oraya gidiyorsunuz...
4) motosikletleri internetten indiriyorsunuz(isterseniz link verebilirim..)
5) indirilen dosya rar halinde onu rardan çıkartıyoruz sonra önümüze iki tane belge çıkıcak birinin uzantısı .txd birinin .dll şeklinde...
6) bu iki dosyayı kopyalıyoruz ve masaüstüne yada kolayca ulaşabileceğimiz bir yere atıyoruz.
7) gta san andreas klasörümüzün içine grip models seçeneğinin içiine giriyoruz ve orada gta3.img diye bir dosya var onu img 2.0 tool ile açıyoruz...
8) rardan çıkardığımız ve kolayca ulaşabileceğimiz yere koyduğumuz dosyaların adlarına bakıyoruz...
9) o dosyaların ismini img tool programından buluyoruz ve üzerine bir kez tıklayıp COMMANDS/REPLACE seçeneğini tıklıyoruz. önümüzde bir hedef göstermemiz gerektiğini gösteren bir dosya çıkıcak işte hedef olarak rardan çıkardığımız dosyaları gösteriyoruz... (bu işlemi teker teker yapıcaz örnek olarak ben r1i nasıl yüklediğimi anlatayım.... rardan çıkardım önüme pcj600.txd ve pcj600.dll çıktı. bunları masaüstüne aldım ve img tool programı ile models klasörünün içinde bulunan gta3.img yi açtım.. daha sonra f2 tuşu ile bul seçeneğine girdim ve oraya pcj600.txd yazdım ve buldum... sonra commands, replace dedim ve masaüstünde bulunan pcj600.txd yi hedef gösterdim ve yükledim. daha sonra tekrar f2 ile bul kutusunu açtım ve bu sefer oraya pcj600.dll yazdım buldu ve tekrar commands, replace ile masaüstündeki rardan çıkarttığım pcj600.dll dosyasını hedef gösterdim ve yükleme bitti..)
10) arkadaşlar rardan birde beni oku diye metin belgesi çıkıyor. ve orada deiştirmeniz gereken birkaç sayı var onları değiştiriyorsunuz ve olay bu kadar basit.... oyuna girip r1inizle uçabilirsiniz
not: karmaşık göründüğüne bakmayın biriki defa yaptığınızda inanın kavrıyacaksınız ama işin önemli olan tarafı BENİ OKU metin belgesindeki sayıları doğru yerleştirmeniz. eğer onları doğru yerleştirirseniz iş bitmiş oluyor. ama eğer benim kafam sarmadı diyorsanız pm atın msnden görüşelim ben size hazır yapılmış olanı atayım siz sadece kopyala yapıştır yapıp r1 ile uçabilirsiniz
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
CAGRRI, o oyunu biliyorum ama playstationda oynamadım hiç.. ama bilgisayarda çok kötü!! ayrıca sadece pistlerdesiniz.. bu oyunda ise kocaman dünyadasınız... kıtalar var mükemmel.. geziyorsunuz süper.... hadi size kolay gelsin
Furkan07, sanırım ben beşiktaş çarşıdan almıştım tam hatırlamıyorum fakat bakmadıysan karşıyaka çarşıda karakol sokoğında bir kaç tane dükkan var bilirsin oyun satan onlarda buyuk ihtimal vardır,
oskyy, teşekkkür ederim saol bide şu linki versydin daha iyi olurdu linki de yazarsan sevinirim _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız