Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - moto aksesuar nereden alınır?? YARDIM!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

moto aksesuar nereden alınır?? YARDIM!

moto aksesuar nereden alınır?? YARDIM!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deepdark82
Üye
Üye

MesajTarih: 30.11.2007 - 02:00    Mesaj konusu: moto aksesuar nereden alınır?? YARDIM! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar nette ve forumda yaptgm araştrmalar neticesinde bir çok yer öğrendim gittim denedim ama aynı ürün farklı mağzalarda çok farklı fiyatlara olabiliyor, mesela feyizoğlu.com pasificonlie.com v. v.ss kısacası en uygun yer sanal magzada olabilir ve en güvenli alış veriş yeri neresidir, mont kask ve pantalon alıcam
Başa dön
deepdark82 Çevrimdışı deepdark82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.11.2007 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlike feyizoglu.com ... %100 memnun kalacağın adres...
pasificonline.com mus bilmemneymiş bilindik yerden şaşma.Çünkü ödemeyi yapıyosun ve olay karşındakine kalmış.
Üye
Üye

MesajTarih: 30.11.2007 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi orayı çok önerdiler bizzat gittim baya ilgilendiler sağolsunlar ama bi ordaki fiyatlarla dediğim www.pasificonline.com adresindeki fiyatlara bak baya fark var bu adrestekiler çok daha ucuz montlarda 50-60 ytl kasklarda 100-150 ytl fark var hiç de az deil

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44499

http://www.pasificonline.com/default.asp?say=9&urun=2788

aynı ürün 886 ytl ve 681 ytl kusura bakmayın ama aynı ürüne 200 ytl fazla durduk yere veremem
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.11.2007 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verdiğin linkleri inceledim,kasklardan bir tanesi desensiz yani fiyatı daha uygun olan,aralarında bu kadar fark olmasının ilk sebebi bence bu.

Diğer ikinicisi ise güncel döviz kuru,€ değer kaybettiği için bir günde pasific'in sistemine direk yansımış zannedersem.

R1 desenlisine baktığımda da kur farkınıda yansıtsam feyizoglu gene pahalı kalıyor.Ancak liste fiyatına bakarsak motomax.com adresindeki fiyatlar feyizoğluyla aynı,yani zannedersem pasific eski fiyattan satış yapıyor.

Schuberth kask almayı mı düşünüyorsunuz?
Üye
Üye

MesajTarih: 30.11.2007 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet schubert s1 düsünüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

yanlız bu iki kaskta desensiz en iyisi kaskı almayı düşündüğüm gün iki firmayıda arayıp hatta bide hein gericke var orda da 435 euro en son fiyatlarını alıp öyle karar vermek
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.11.2007 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özelden ulaşıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hala bi sonuç alamadık, arkadaşlar montları kaskları nereden alıyorsunuz?
Başa dön
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 03.12.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deepdark82 demiş ki:
hala bi sonuç alamadık, arkadaşlar montları kaskları nereden alıyorsunuz?

arkadaşım nerdensin sen ?

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
deepdark82
Üye
Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbuldaym demek istedgm bi cok magza var ama en güvenilir en uygun fiyatlı nerden alınabilir sanal mağzada olabilir
Başa dön
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.01.2008 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HALA ARIYORMUSUN ?
deepdark82
Üye
Üye

MesajTarih: 24.01.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KRAL_RR,

yok bulduk aldık, baya araştırmadan sonra Gülümsüyorum
Başa dön
vfr800honda
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: lefkoşe-aslanköy

MesajTarih: 24.01.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum boşver
Başa dön
vfr800honda Çevrimdışı vfr800honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 24.01.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antalyada oğuz motor var dostum çok ucuza temin edebilirsin gerçek markaları Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yaramazcocuk44
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi feyiz oglu çokk pahalı yaaaa Beğenmedim Beğenmedim Üzgünüm Üzgünüm İyi fikir İyi fikir
body_guard
Üye
Üye

MesajTarih: 08.02.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o kadar pahalı degıl feyızoglu

bu hafta marushın almayı dusunuyorum ordan en uygunu o geldı bana
Başa dön
body_guard Çevrimdışı body_guard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal