arkadaşlar nette ve forumda yaptgm araştrmalar neticesinde bir çok yer öğrendim gittim denedim ama aynı ürün farklı mağzalarda çok farklı fiyatlara olabiliyor, mesela feyizoğlu.com pasificonlie.com v. v.ss kısacası en uygun yer sanal magzada olabilir ve en güvenli alış veriş yeri neresidir, mont kask ve pantalon alıcam
abi orayı çok önerdiler bizzat gittim baya ilgilendiler sağolsunlar ama bi ordaki fiyatlarla dediğim www.pasificonline.com adresindeki fiyatlara bak baya fark var bu adrestekiler çok daha ucuz montlarda 50-60 ytl kasklarda 100-150 ytl fark var hiç de az deil
verdiğin linkleri inceledim,kasklardan bir tanesi desensiz yani fiyatı daha uygun olan,aralarında bu kadar fark olmasının ilk sebebi bence bu.
Diğer ikinicisi ise güncel döviz kuru,€ değer kaybettiği için bir günde pasific'in sistemine direk yansımış zannedersem.
R1 desenlisine baktığımda da kur farkınıda yansıtsam feyizoglu gene pahalı kalıyor.Ancak liste fiyatına bakarsak motomax.com adresindeki fiyatlar feyizoğluyla aynı,yani zannedersem pasific eski fiyattan satış yapıyor.
yanlız bu iki kaskta desensiz en iyisi kaskı almayı düşündüğüm gün iki firmayıda arayıp hatta bide hein gericke var orda da 435 euro en son fiyatlarını alıp öyle karar vermek
Tarih: 24.01.2008 - 12:54 Mesaj konusu:
antalyada oğuz motor var dostum çok ucuza temin edebilirsin gerçek markaları _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız