Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - --istanbul-- 04,12,2007 de tiyatroya gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

--istanbul-- 04,12,2007 de tiyatroya gidiyoruz

--istanbul-- 04,12,2007 de tiyatroya gidiyoruz

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cuk_o
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul /ba?ak?ehir

MesajTarih: 30.11.2007 - 11:11    Mesaj konusu: --istanbul-- 04,12,2007 de tiyatroya gidiyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 Aralık 2007 Bahçeli evler yayla sanat merkezinde İsimsiz oyuncular tiyatrosu
Oyun : Ayı
Yazan : Anton Çehof
Yöneten ve DeğiştirenSmile : Serdar Eğitim
Tür : Komedi
Yer : Bahçelievler YAyla sanat merkezi Piramit(Nikah salonunun yanı)
Tarih : 4 Aralık Salı
Saat : 21:00
Süre : 55 dakika
Bilet : 10 ytl

Link

harita için tıklayın
Başa dön
cuk_o Çevrimdışı cuk_o Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fulon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 30.11.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum şimdiden iyi seyirler
Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Başa dön
fulon Çevrimdışı fulon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
innocent
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.11.2007 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bir tiyotru sanatcısı olarak izlemeye gelicem
cuk_o
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.11.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz geçtiğimiz salı gittik bu oyuna inanırmısınız gülerken koltuktan düştüm Çok gülüyorum

Son Mesajdan 4 saat 14 dakika sonra eklendi:

Başka kimse gelmiyor galiba Çok gülüyorum
Başa dön
cuk_o Çevrimdışı cuk_o Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GunTurk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 30.11.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gelmeyi çok isterim,ama kaç kişi geleceğim buhafta sonu belli olur. inşallah görüşürüz Bravo

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.12.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi seyirler arkadaşlarr Alkışlıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yucelanalp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.12.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıyı seyırler Bravo
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SIYAH10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya Memleketi:Bandırma

MesajTarih: 02.12.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gidecek olan arkadaşlara İyi seyirler diliyorum...
cuk_o
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başka kimse gelmiyormu bu kadarmıyız Gülümsüyorum

hadi arkadaşlar katılımı arttıralım biraz OK
Başa dön
matios
Üye
Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben çanakkale md den abdullah ben orada olucam gelen arkadaşları karşılarım istanbullularla tanışmak isterim mutlaka görüşelim Delirdim
GunTurk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi geldim oyundan;julya, gregov,bayan popovv hepsi değerli arkadaşlar. Gülümsüyorum
salı akşamı için değişik bir etkinlik oldu. Herkesin tiyatroya gereken ilgiyi ve değeri göstermesi dileğiyle...

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
matios
Üye
Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oradamıydın Gülümsüyorum keşke tanışsaydık gelenlerle tanışmak için üniformamı (motor kıyafetimi )çıkarmamıştım belli olsun diye Dil çıkarıyorum
GunTurk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet oradaydım,sen sağ önde oturuyordun galiba,yanımda misafirlerimde vardı fırsat bulamadım muhabetten Göz kırpıyorum .başka sefere umarım.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

çıktığımda yağmur görmek motoru garajda bırakma kararımın yerinde olduğunu gösteriyodu zaten 3 kişi binemezdik Dil çıkarıyorum

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 06.12.2007 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tiyatro..Cok faalsiniz ya..
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal