bu yaz yıne motorumu alamıyorum yıne artcı olarak devam edıcem ama baktım olmuyo dedım bı kask alayım 2 kask beyendım sızlerınde fıkrını almak ıstıyorum sız olsanız hangısını onerırdınız
1.beyengıdım kask bu
özellikleri
Teknopolimer ve fiberglas malzemeden üretilmiştir. İçi çıkabilir ve temizlenebilir. Cam çizilmelere karşı dayanıklıdır. Burun ve çene altı maskesine sahiptir. Kaskın arkasındaki spoiler konforlu bir sürüş sağlar. İki noktada hava kanalı mevcuttur. Cam mekanizmaya doğrudan monte edildiğinden sessiz bir kask olma özelliğine sahiptir.
Teknopolimer dış yüzey
Konforlu iç astar
Vizör : çizilmez, çift eğimli, geniş görüş açısı
Havalandırma : Çene ve tepede
Sabitleme sistemi : Kolay açılabilir kopça
Hareketli rüzgar koruyucu
Hareketli çene perdesi
Koruyucu cila
AS 1698, ECE 22.05 ve DOT onay belgeli
Ağırlık 1450 gr
Beyaz Camlı
2.beyendıgım kaskta bu
özellikleri
1300 gr.
Fiber-Glass Yapı
Anti-Fog Buğu Yapmayan Ön cam
Anti-Scratch Çizilmeyen ön cam
Çıkabilen/Yıkanabilen Yanaklıklar
Çıkabilen/Yıkanabilen komple iç kısım
M.A.R.O (anti-roll of iç kısım)
Kolayca çıkartılıp-kolayca takılabilen ön cam
Beyaz camlı
6 Farklı Renkli ön cam [Clear(Saydam),Smoke(Füme),Dark Smoke(Siyah),Mirror(Aynalı-Gümüş),Gold(Altın),İridyum]
Ece 22.05 Onayı
Japan Since 1958
şimdiden tesekkurler _________________
En son crazy_81 tarafından 30.11.2007 - 12:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 30.11.2007 - 12:30 Mesaj konusu:
crazy_81, bende yeni bi tane alıcam bu yaz ve arastırmalarım sonucu hem kalite hem fiyat olarak marushın de karar kıldım gercekten onay verilecek kask _________________
yahu bir laf var ya hani: 'Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil' diye.. Aynen o hesap şimdi...
Şimdi bildiklerimi yazmasam,teknik olarak bilgilendirmemiş olcam,yazı yazsam gene reklam yapıyo dicekler...
Lazer dünyada yıllardır satılan iyi bir kask,kötü bir kask olsaydı binlerce satmazdı,en uygun özelliğide fiyat cazibesi... Ancak gerek darbe testleri gerek kullanıcı sonuçlarına bakarsak sağlam bir kask değil... 30-40 km hızla kazada 3 parçaya bölünen kaskı Marushin'le gözünüze seveyim kıyaslamayın yahu...
Dediğim gibi reklam olarak anlaşılacak biliyorum ama arada iki gömlek üstünlük var bir de değil.. Kargaya yavrusu şahin gözükürmüş dicek bazı arkadaşlar ama iki kaskı da elinize aldığınızda akkoyun karakoyun buram buram bağırıyor _________________
Tarih: 30.11.2007 - 13:19 Mesaj konusu:
crazy_81, kırmızı çok dehset geldi bana 8yaw ondan alcam sanırım
ryangt, marushın işine sen bakıyomussun sanırım yardımcı ol bize kardesmm _________________
Tarih: 30.11.2007 - 13:20 Mesaj konusu:
ryangt demiş ki:
yahu bir laf var ya hani: 'Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil' diye.. Aynen o hesap şimdi...
Şimdi bildiklerimi yazmasam,teknik olarak bilgilendirmemiş olcam,yazı yazsam gene reklam yapıyo dicekler...
Lazer dünyada yıllardır satılan iyi bir kask,kötü bir kask olsaydı binlerce satmazdı,en uygun özelliğide fiyat cazibesi... Ancak gerek darbe testleri gerek kullanıcı sonuçlarına bakarsak sağlam bir kask değil... 30-40 km hızla kazada 3 parçaya bölünen kaskı Marushin'le gözünüze seveyim kıyaslamayın yahu...
Dediğim gibi reklam olarak anlaşılacak biliyorum ama arada iki gömlek üstünlük var bir de değil.. Kargaya yavrusu şahin gözükürmüş dicek bazı arkadaşlar ama iki kaskı da elinize aldığınızda akkoyun karakoyun buram buram bağırıyor
sana katılıyorum rekalm anlaşılmıyo bence reklamla alakası yokkkkkkkk ama lazer de 3 parçaya blünüceğini zannetmiyorum ama siz daha tecrübelisiniz doğru olabilir ama yaklaşık 1 senedir lazer dragon mat mavi kullanıyorum bi tık demedi 150 km de giderken sarsıntı yapmıyor bu arada galiba ryangt abi siz aksesuar satıyorsunuz ben ayna cam almayı düşünüyorum burada bulamadım (antalya) sizin oralarda varmı acaba _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 30.11.2007 - 13:29 Mesaj konusu:
ryangt, verdıgın bılgıler cok guzel reklamla alakası yok sen rahat ol ,gonlunde rahat olsun bu gıdısle marushın alacaz sanırım tabı yardım edersen hem bak sadece ben degıl sesginn, kardesımde alacak aynı kasktan alalım ıkımızde guzel bı ındırım yap olmazmı
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
ryangt, lazer hakkında bılgı vermsın marushın hakkında da + ve - lerını ogrene bılırmıyız _________________
Tarih: 30.11.2007 - 14:12 Mesaj konusu:
Bu yaz bende bu Modeli aldım Marushin Samura Ryangt'ten Çok memnunum Tabikide Marushin derim yüksek süratlerde'de başarılı bir kask Ne Rüzgar, Nede Ses hiç birinden Eser yok
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız