Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kask alıcam yardımmm ?? Lazer & Marushın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kask alıcam yardımmm ?? Lazer & Marushın

kask alıcam yardımmm ?? Lazer & Marushın
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 30.11.2007 - 12:01    Mesaj konusu: kask alıcam yardımmm ?? Lazer & Marushın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yaz yıne motorumu alamıyorum yıne artcı olarak devam edıcem Üzgünüm ama baktım olmuyo dedım bı kask alayım 2 kask beyendım sızlerınde fıkrını almak ıstıyorum sız olsanız hangısını onerırdınız Bravo

1.beyengıdım kask bu

özellikleri

Teknopolimer ve fiberglas malzemeden üretilmiştir. İçi çıkabilir ve temizlenebilir. Cam çizilmelere karşı dayanıklıdır. Burun ve çene altı maskesine sahiptir. Kaskın arkasındaki spoiler konforlu bir sürüş sağlar. İki noktada hava kanalı mevcuttur. Cam mekanizmaya doğrudan monte edildiğinden sessiz bir kask olma özelliğine sahiptir.

Teknopolimer dış yüzey
Konforlu iç astar
Vizör : çizilmez, çift eğimli, geniş görüş açısı
Havalandırma : Çene ve tepede
Sabitleme sistemi : Kolay açılabilir kopça
Hareketli rüzgar koruyucu
Hareketli çene perdesi
Koruyucu cila
AS 1698, ECE 22.05 ve DOT onay belgeli
Ağırlık 1450 gr
Beyaz Camlı

2.beyendıgım kaskta bu

özellikleri
1300 gr.
Fiber-Glass Yapı
Anti-Fog Buğu Yapmayan Ön cam
Anti-Scratch Çizilmeyen ön cam
Çıkabilen/Yıkanabilen Yanaklıklar
Çıkabilen/Yıkanabilen komple iç kısım
M.A.R.O (anti-roll of iç kısım)
Kolayca çıkartılıp-kolayca takılabilen ön cam
Beyaz camlı
6 Farklı Renkli ön cam [Clear(Saydam),Smoke(Füme),Dark Smoke(Siyah),Mirror(Aynalı-Gümüş),Gold(Altın),İridyum]
Ece 22.05 Onayı
Japan Since 1958

şimdiden tesekkurler

En son crazy_81 tarafından 30.11.2007 - 12:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
crazy_81 Çevrimdışı crazy_81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 30.11.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Marushin ile Lazer karşılaştıralamaz Tabi ki Marushin
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 30.11.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 numara Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.11.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, yaw ben karsılastırdım nıye karsılastırılamazmıs Çok gülüyorum benım kuru kafaya bı duskunlugum varda onu lısteme ekledım Çok gülüyorum
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 30.11.2007 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, bende yeni bi tane alıcam bu yaz ve arastırmalarım sonucu hem kalite hem fiyat olarak marushın de karar kıldım gercekten onay verilecek kask Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.11.2007 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi ki Marushin Bravo
Başa dön
siya Çevrimdışı siya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
acem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.11.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Marushin kaskı sitemizden Ryangt nikli Eray arkadaşda satıyor onunla bir görüş istersen Bravo
acem Çevrimdışı acem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.11.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, bakalım dostum benımde ıhtıyacım var ama bende arastırıyorum neler yapa bılıcem Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.11.2007 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu Çok gülüyorum bir laf var ya hani: 'Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil' diye.. Aynen o hesap şimdi...

Şimdi bildiklerimi yazmasam,teknik olarak bilgilendirmemiş olcam,yazı yazsam gene reklam yapıyo dicekler...

Lazer dünyada yıllardır satılan iyi bir kask,kötü bir kask olsaydı binlerce satmazdı,en uygun özelliğide fiyat cazibesi... Ancak gerek darbe testleri gerek kullanıcı sonuçlarına bakarsak sağlam bir kask değil... 30-40 km hızla kazada 3 parçaya bölünen kaskı Marushin'le gözünüze seveyim kıyaslamayın yahu...

Dediğim gibi reklam olarak anlaşılacak biliyorum ama arada iki gömlek üstünlük var bir de değil.. Kargaya yavrusu şahin gözükürmüş dicek bazı arkadaşlar ama iki kaskı da elinize aldığınızda akkoyun karakoyun buram buram bağırıyor Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir-güzelyalı

MesajTarih: 30.11.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KESİNLİKLE MARUSHİN!!!
2 tane aldım farklı renkte 2 sindede çok memnunum....
Başa dön
natknec Çevrimdışı natknec Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

MesajTarih: 30.11.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, kırmızı çok dehset geldi bana 8yaw ondan alcam sanırım
ryangt, marushın işine sen bakıyomussun sanırım yardımcı ol bize kardesmm Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 30.11.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
yahu Çok gülüyorum bir laf var ya hani: 'Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil' diye.. Aynen o hesap şimdi...

Şimdi bildiklerimi yazmasam,teknik olarak bilgilendirmemiş olcam,yazı yazsam gene reklam yapıyo dicekler...

Lazer dünyada yıllardır satılan iyi bir kask,kötü bir kask olsaydı binlerce satmazdı,en uygun özelliğide fiyat cazibesi... Ancak gerek darbe testleri gerek kullanıcı sonuçlarına bakarsak sağlam bir kask değil... 30-40 km hızla kazada 3 parçaya bölünen kaskı Marushin'le gözünüze seveyim kıyaslamayın yahu...

Dediğim gibi reklam olarak anlaşılacak biliyorum ama arada iki gömlek üstünlük var bir de değil.. Kargaya yavrusu şahin gözükürmüş dicek bazı arkadaşlar ama iki kaskı da elinize aldığınızda akkoyun karakoyun buram buram bağırıyor Bravo

sana katılıyorum rekalm anlaşılmıyo bence reklamla alakası yokkkkkkkk OK ama lazer de 3 parçaya blünüceğini zannetmiyorum ama siz daha tecrübelisiniz doğru olabilir ama yaklaşık 1 senedir lazer dragon mat mavi kullanıyorum bi tık demedi 150 km de giderken sarsıntı yapmıyor Çok gülüyorum bu arada galiba ryangt abi siz aksesuar satıyorsunuz ben ayna cam almayı düşünüyorum burada bulamadım (antalya) sizin oralarda varmı acaba ? ? ?
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.11.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, verdıgın bılgıler cok guzel reklamla alakası yok sen rahat ol ,gonlunde rahat olsun Bravo bu gıdısle marushın alacaz sanırım tabı yardım edersen Çok gülüyorum hem bak sadece ben degıl sesginn, kardesımde alacak aynı kasktan alalım ıkımızde guzel bı ındırım yap olmazmı Çok gülüyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

ryangt, lazer hakkında bılgı vermsın marushın hakkında da + ve - lerını ogrene bılırmıyız Bravo
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

MesajTarih: 30.11.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, ağzından bal damlıyo be kardesim söle sağlam bi indirim gelse ryangt, tan bizede yaza yeni kasklarımızla girsekk Bravo
Üye
Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 30.11.2007 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yaz bende bu Modeli aldım Marushin Samura Ryangt'ten Çok memnunum Tabikide Marushin derim Bravo yüksek süratlerde'de başarılı bir kask Ne Rüzgar, Nede Ses hiç birinden Eser yok Alkışlıyorum Delirdim
Başa dön
gLenJa Çevrimdışı gLenJa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal