Tarih: 30.11.2007 - 15:08 Mesaj konusu: Bir Anneden Mektup Var...!!!!
"Ben Gülperi ERYAMAN.Gökmen GÖK'ün annesiyim.
Biz herkes gibi normal hayatı olan anne-oğulduk.Hayat dolu ,elektroniğe,müziğe,motosiklete düşkün delikanlıydı,hayatının baharını doya doya yaşadı.22 Temmuz 2000'e kadar..Çankaya'da kırmızı ışık ihlali yapan bir arabanın oğluma çarpmasıyla hayatımız değişti.
Oğlum'un hayatını motosiklet değil,motosiklete saygısı olmayanlar değiştirdi
Bozyaka SSK hastanesinde ikibuçuk ay solunum cihazına bağlı yaşadı.Sosyal güvancemiz olmadığı için Yeşilyurt devlet hastanesi yoğun bakım bölümüne alındı.Üç ay bize gösterilmeden yattı.Özel odaya alındığında nefes alan bir iskelet gibiydi.Valiliğin yardımıyla Ankara'ya gittik.Beş gün kalmamıza rağmen hiç birşey yapılmadı ve İzmir'e geri döndük.Gökmen'e evde bakmaya başladık.2002'de ATV'de yayınlanan "Yarınlar Umut Olsun" isimli programda toplanan yardım sayesinde ,vücudundaki yatak yaraları için 9 tane ameliyat geçirdi.Yaralar kapandı.
Gökmen'in kalbi atıyor ancak,beyin fonksiyonları yeterli çalışmıyor.Tekerlekli sandalyeye binebilmesi,kolunu oynatabilmesi için,fizik tedavi görmesi gerekiyor.Fizik tedavi ile hareket edebilecek.Balçova Termal Tesislerinde fizik tedavisi olabilir.Gökmen'in yanında refakatçisi olarak benim kalmam gerekmektedir.
Oğlumu mamayla burnundan besliyorduk.Şimdi midesine takılı hortumdan ,mamayla besliyoruz.20 günde bir idrar sondası,3 ayda bir mide sondası değişmek zorunda.Günde 6 kez sağa ve sola çevirip, yukarı çekiyorum.Sırtına yastık koyuyorum aksi takdirde vücudunda yaralar oluşuyor.Günde 3 kez mama 3 kez su veriyorum.
Gökmen'in medikal ihtiyaçlarını(Mama torbası,mide hortumu,alt bezi,eldiven,idrar torbası,spanç,batikon,bant v.b) karşılayabilmek ,fizik tedavisini yaptırabilmek için valilikten izin aldık.Yapılacak yardımlara ihtiyacımız var.
Ben anneyim ve yaşadığım sürece evladım için nefes alacağım.Hayatta birbirimizden başka kimsemiz yok.Hem oğlumla gün boyu ilgilenip,hem de ördüğüm örgüleri satarak para kazanmaya çalışıyorum.Maddi ve manevi yardımlara ihtiyacımız var.Gökmen benden ve benim bayan arkadaşlarımdan başkasını görmüyor.Eski arkadaşlarını görmek onu mutlu edecektir.
Gökmen Gök
Türkiye Halkbankası
731- Alsancak/İzmir Şubesi
Banka Hesap numarası:01012035
Benimle iletişim kurmak isteyen,Gökmen hakkında soru sormak veya ziyaret etmek isteyenler için iletişim bilgilerimi ekliyorum.Sesime kulak veren herkese teşekkür ederim.
Ev adresi:1463 sokak no:2 k:1 Cennet Apartmanı alsancak /İzmir
Ev telefonu:(232)463 72 64
Gsm:0 5359451251
e-posta:gulperi_eryaman@hotmail.com
Sevgi ve saygılarımla
Gülperi ERYAMAN"
*************************************************************************************************
Gülperi anne ,beni ziyaret edereksize iletmem için bir mektup bıraktı.Ben de yayınladım..
Gökmen'i tanıyanlar vardır aramızda. Gökmen'in sağlıklı halinden aklımda kalan efendiliği..Şuanda maddi ve manevi destekten başka hiç bir şey yapamayacağımız açıkça ortada.Eski sağlığına dönmesini hepimiz çok istiyoruz.Eski sağlığına kavuşması zor ama onu hayatta tutmaya çalışan anneye destek olmamız zor değil.
Gökmene yardım etmek isteyen tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.Maddi yardım yapacakların şunu bilmesini isterim ;Valilikten alınan izinle Gökmen adına açılan banka hesabına yapılan yardımları bankadan çekebilmek için,Gökmen'in ihtiyaçlarını alıp,faturalandırıp,faturayı bankaya vermeleri gerekiyor. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 04.03.2008 - 15:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
ben elimden ne geliyorsa yaparım, üzücü bir durum yarın hepimizin başına gelebilir. _________________ (Kanatçı Haydar Team)
(Ocakbaşı Team)
(KaWaSaKi Team)
-Tek rakibim THY-
Tarih: 30.11.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
Rabbit, üzüldüm hemde cok o bir anne o bir evlat hangi anne cocugunu böyle yatagina baglanmis görmek ister hangi yürek buna dayanir allah sabir versin saglik versin dayanabilmesi icin diyorum ve elimizden ne gelirse insallah yardimlarimizi esirgemiyecegiz
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 30.11.2007 - 16:47 Mesaj konusu:
Çok vahim ve üzücü bir durum ama çaresiz değil..Eminim herkesin az çok doktor,hemşire,hastabakıcı,eczacı tanıdığı,akrabası vardır,bir alo deyip yardım edebilecek ve azda olsa ihtiyaç duyulan eşyaları sağlayabileceğimiz kişileri arayalım lütfe.Sitede doktor ve hastanede çalışan memur arkadaşlar vardı sanki,lütfen yardmıcı olsunlar.
Arzu'cum tedarik ettiğimiz eşyaları adrese mi göndereceğiz yoksa bankaya faturasıyla beraber ücretini mi yatıracağız?Biraz daha bilgilendir canım nasıl yardım yapabileceğimiz konusunda... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 30.11.2007 - 16:50 Mesaj konusu:
Rabbit, yani göz görmeyince bilmiyoruz duymuyoruz.. bize hatırlattığın için teşekkürler.. maddi manevi ne yapabilirsek yapalım..
ooooffff.... canım sıkıldı çok yaa.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Allah acil şifalar versin _________________ Ne KaDaRdIr SüRüYoRdU,BaŞkA KiMLeR BiLiYoRdU.SöYlE KaÇ ArKaDaŞ,KaÇ DoSt ArKaMdAn GüLüYoRdU.DemEk Ki BeN SeNiN İçİn HiÇ BiR ŞeYdEn İbArEttİm,HaYaTıNa GiRiP ÇıKaN SıRaDaN BiR HiKaYeYdİm. dEmEt aKaLıN;ALDATILDIM...
Tarih: 30.11.2007 - 18:03 Mesaj konusu:
bana kalırsa iyi dileklerimizin yanında aktif olarak ne yapabiliriz bunlarıda yazsak topic daha çok amacına ulaşır diye düşünüyorum.. şahsım adına İzmir bana yakın.. gittiğimde ziyaret edebilirim.. etrafımdaki insanlardan maddi olarak destek sağlayabilrim.. annesi örgüyle para kazandığından bahsetmiş.. annemlerin el sanatları üzerine kurulmuş ihracat şirketi üzerinden bunların yurtdışna pazarlanmasında aracı olabilirm vs.. şimdilik aklıma gelenler bunlar.. daha başka aklına bişey gelen varsa belirtirse birlikten kuvvet doğar hadi bakalım _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Arzu'cum tedarik ettiğimiz eşyaları adrese mi göndereceğiz yoksa bankaya faturasıyla beraber ücretini mi yatıracağız?Biraz daha bilgilendir canım nasıl yardım yapabileceğimiz konusunda...
Nadide'm banka hesabına para da yatırabilirsiniz,ihtiyacı olanları alıp adrese kargolayabilirsiniz de.Fizik tedavi için nakit paraya ihtiyaç var.Medikal malzemeler için ister alın yollayın ister hesaba yatırın..Daha fazla bilgi için Gülperi anneyle irtibata geçerseniz daha iyi olur... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız