Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - RADIO MD,Test yayınında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

RADIO MD,Test yayınında

RADIO MD,Test yayınında
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:13    Mesaj konusu: RADIO MD,Test yayınında Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son 1 haftadır üzerinde çalıştıgım bir projeydi internet radyosu,
Shell server destegi ile çözümlenecek bir olay,teknik olarak anlatmak gerekirse Broadcaster bir sistem ile dinleyicilere ulaşabiliecegiz..
Winamp ile dinlenecek ve ilerleyen günlerde Windows ile entegre edilecektir..SHOUTcast D.N.A.S. Linux server aldım bu iş için,birde Auto DJ lik yapan Robot Broadcaster programını lisanslı aldım ,biraz maddi boyutu zahmetli ama kaliteyi arttıracagını düşünüyorum..
Radyomuzda sadece müzik degil , çeşitli söyleşileride yapabiliriz,örnegin bir gün Ahmet ,bir gün Mehmet yada diğer arkadaşlar DJ lik yapabilcekler..
müzik bilgisi olan bir kaç üyemize DJ lik görevi verebiliriz..
Forumlarda gezerken isteyen radyomuzu açıp Bob Marley dinleyebilir,yada Rock,yada RAP...neyse işte
yarın test yayınına başlayacak olan MD RADIO için düşündüklerimi sizle paylaşmak istedim,

Günlük yayın akışı ,saat saat programlar yer alacak,
Forumlarımızla ilgili degerlendirmeler,konuklar
Motosikletle ilgili ana haberler
İstek yapılacak şarkıların çalınması
Gezi,ve buluşma öncesi,sonrası,degerlendirmeler

Yakında DERGİ çıkartacagız,bu şaka degil
Ve TV kanalı açacagız,işte bu şaka Çok gülüyorum

TEST YAYININI DİNLEMEK İÇİN SİSTEMİNİZDE wİNAMP KURULU OLMALIDIR..
DİNLEMEK İÇİN
http://67.159.15.62:8000/listen.pls

En son HakanDincer tarafından 14.03.2005 - 01:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan yakın olsak gelip ellerinden öperdim valla Dil çıkarıyorum abi ne azimli adamsın valla :!:
bu dergi işi bence harika bir fikir
ben ilk abonesi olurum :!: hem maddi olarak iyi de bir kaynak sağlama yolu

hatta şöyle söyliyim :!: mesleğim moto kuryelik olduğu için toplantılara ve gezilere gelemeyipte dergiye ulaşmak isteyen arkadaşlar için kendim dağıtımında yardımcı da olabilirim dağıtım sektörün için de olan biri olarak dağıtımını uygun rakamlara yapabilecek firmalarla temasa da geçebilirim :!: en azından kuzenimin bir dağıtım firması var
hatta eğer dergi benim gibi küçük motorlar kullanan arkadaşlara hitap ediyorsa mümkün olduğunca tanıtmayada çalışırım

hakan seni ve motor camiası için birşeyler yapmaya çalışan herkezi destekliyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mmc21
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm md arkadaslarına hayırlı olsun arkadaslar Dil çıkarıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu anda Test Yayını yapıyoruz arkadaşlar gece boyunca çalacagım..
Dergi işi ciddidir ama hemen degil,daha zaman var..
Şimdi Radyo işi bi otursun..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydi herkes radyo basina Dil çıkarıyorum

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir / ye?ilyurt

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun MD camiası her geçen gün büyümeye devam edecektir Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dj Funky Hakan feat Dj Kayhan..... Yeahhhhhhh!!!!! Çok gülüyorum
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun walla ben ses teknisyenliği yapıorum we arsiwim genis isteyenlere yardımcı olabilirim
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allaskina rap calmayin ya Gülümsüyorum şöyle biraz rock, turkce pop fln karisik yapalim Gülümsüyorum

bu calan sarkinin ne oldugunu bilmiyorum ama ana avrat gidiyor.. :-D
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu calan sarkinin ne oldugunu bilmiyorum ama ana avrat gidiyor..

:-D :-D :-D Sagopa Kajmer di Çok gülüyorum
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Shoutcast ha Gülümsüyorum Abi ben zamanında kendi sitem için denedim ama kesilme sık oluyordu ve kullanıcı sayısı arttıkça dinlenemez hale geliyordu Üzgünüm
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kusura bakmayın Listeyi verdim Auto DJ çalıyor..hAKİKATEN tÜRKÇE rap AMMA AHLAKSIZ OLMUŞ...
Kanle istek varsa söle çalayım
ama MP3 arşivim geniş degil
neyse MD için Gece Yolcuları-Unut Beni çalıyom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi bu iş için harcanılan ücret sandığım kadarıyla çoktur dimi ?
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Winamp shoutcast ile evden yayın yapacaksan beleş ama iyi bir ram ve işlemci lazım Gülümsüyorum
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

winanmp ı ındırebılecegım bı lınk verırsenız mutlu olurum Gülümsüyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal