Tarih: 26.01.2005 - 21:13 Mesaj konusu: RADIO MD,Test yayınında
Son 1 haftadır üzerinde çalıştıgım bir projeydi internet radyosu,
Shell server destegi ile çözümlenecek bir olay,teknik olarak anlatmak gerekirse Broadcaster bir sistem ile dinleyicilere ulaşabiliecegiz..
Winamp ile dinlenecek ve ilerleyen günlerde Windows ile entegre edilecektir..SHOUTcast D.N.A.S. Linux server aldım bu iş için,birde Auto DJ lik yapan Robot Broadcaster programını lisanslı aldım ,biraz maddi boyutu zahmetli ama kaliteyi arttıracagını düşünüyorum..
Radyomuzda sadece müzik degil , çeşitli söyleşileride yapabiliriz,örnegin bir gün Ahmet ,bir gün Mehmet yada diğer arkadaşlar DJ lik yapabilcekler..
müzik bilgisi olan bir kaç üyemize DJ lik görevi verebiliriz..
Forumlarda gezerken isteyen radyomuzu açıp Bob Marley dinleyebilir,yada Rock,yada RAP...neyse işte
yarın test yayınına başlayacak olan MD RADIO için düşündüklerimi sizle paylaşmak istedim,
Günlük yayın akışı ,saat saat programlar yer alacak,
Forumlarımızla ilgili degerlendirmeler,konuklar
Motosikletle ilgili ana haberler
İstek yapılacak şarkıların çalınması
Gezi,ve buluşma öncesi,sonrası,degerlendirmeler
Yakında DERGİ çıkartacagız,bu şaka degil
Ve TV kanalı açacagız,işte bu şaka
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 26.01.2005 - 21:33 Mesaj konusu:
hakan yakın olsak gelip ellerinden öperdim valla abi ne azimli adamsın valla :!:
bu dergi işi bence harika bir fikir
ben ilk abonesi olurum :!: hem maddi olarak iyi de bir kaynak sağlama yolu
hatta şöyle söyliyim :!: mesleğim moto kuryelik olduğu için toplantılara ve gezilere gelemeyipte dergiye ulaşmak isteyen arkadaşlar için kendim dağıtımında yardımcı da olabilirim dağıtım sektörün için de olan biri olarak dağıtımını uygun rakamlara yapabilecek firmalarla temasa da geçebilirim :!: en azından kuzenimin bir dağıtım firması var
hatta eğer dergi benim gibi küçük motorlar kullanan arkadaşlara hitap ediyorsa mümkün olduğunca tanıtmayada çalışırım
hakan seni ve motor camiası için birşeyler yapmaya çalışan herkezi destekliyorum
Tarih: 26.01.2005 - 21:42 Mesaj konusu:
şu anda Test Yayını yapıyoruz arkadaşlar gece boyunca çalacagım..
Dergi işi ciddidir ama hemen degil,daha zaman var..
Şimdi Radyo işi bi otursun.. _________________
Kayıt: Dec 08, 2004 Mesajlar: 889 Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem
Tarih: 26.01.2005 - 21:58 Mesaj konusu:
helal olsun walla ben ses teknisyenliği yapıorum we arsiwim genis isteyenlere yardımcı olabilirim _________________ Yerli Metal Gruplarina Sahip Cik
mysapace.com/erenarslan
www.avicon.com.tr
Shoutcast ha Abi ben zamanında kendi sitem için denedim ama kesilme sık oluyordu ve kullanıcı sayısı arttıkça dinlenemez hale geliyordu _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
Tarih: 26.01.2005 - 22:16 Mesaj konusu:
ya kusura bakmayın Listeyi verdim Auto DJ çalıyor..hAKİKATEN tÜRKÇE rap AMMA AHLAKSIZ OLMUŞ...
Kanle istek varsa söle çalayım
ama MP3 arşivim geniş degil
neyse MD için Gece Yolcuları-Unut Beni çalıyom _________________
Winamp shoutcast ile evden yayın yapacaksan beleş ama iyi bir ram ve işlemci lazım _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
winanmp ı ındırebılecegım bı lınk verırsenız mutlu olurum _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız