Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorunu VERir mi sin??!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorunu VERir mi sin??!!

Motorunu VERir mi sin??!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
OhaNX4Black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:13    Mesaj konusu: Motorunu VERir mi sin??!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Veririm vermesine be kardeşim ama şimdi bir motor delisinin birisine motorunu verirken onun huyunu suyunu bilip bilmediğini, ona ne tatlılıkla gaz verip veremeyeceğini, onu üzüp üzmeyeceğini,motor tecrübesinin söylemi dışındaki doğruluğunu nerden bileceğim.. ? Ya motorumdan düşerse ya biyerine bişey olursa, aylarca hiç kaza yapmadığım motorumu benzetip verirse benim ciğerim yanmaz mı!? ? bu forumu niye açtım arkadaşlar; şimdi motorunu çok samimi bir arkadaşın, kankan veya canciğerin yada abin görüyor offffff güzel aletmiş olum dur bakayım şurdan bi dönüp geleyim diyor... şimdi vermeseeeeen malı kıymetli ,verseeeeeen için bi tuhaf oluyor. Bütün MD :md: arkadaşlarıma soruyorum: Motorunu isteyen can ciğer kuzu sarması kardeşin de olsa MOTORUNU verirmisin????? :!:
Başa dön
OhaNX4Black Çevrimdışı OhaNX4Black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben veririm :!: tabi arkadaşım için bir risk olduğunu düşünmüyorsam Dil çıkarıyorum nedir yani o kadar kıymetli olmamlı malın :!: yada benim gibi kaskon olmalı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OhaNX4Black
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşına ciddi bişey olunca kaskon canda karşılarmı Delimengi??
Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohan, dostum çok güzel bir topic...Ben motorumu sadece "Başkasının malını kendi malı gibi kullanan" insanlara veririm...Öyle arkadaşım sevdiğim eşim dostum warsa gözüm kapalı weririm....Ama diğer türlü "abi ver 1 tur atayım" diyenler oluyor...Veriyorsun...Ama adam ne yapıyor...Kendi motoruna kıyamadığı için yapmadığı şeyleri senin motorunda yapıyor...Debriyajsız vites değiştiriyor vs... vs... yani harbi senin motorunu bir dayanıklılık testine sokuyor Gülümsüyorum İşte bu tipleri diğer arkadaşlarının arasından ayıklayacaksın,sonra diğerlerine gönül rahatlığı ile verebilirsin...Tabii ki burda tecrübe de çok büyük faktor...Hiç motor kullanmamış birine vermem tabii ki..Yada az tecrübesi olana...Kaldı ki o motor üstünde allah korusun bir kaza yapsa,ilk başta vicdan azabından ölürsün,ondan ölmessen büyük ihtimal ailesi seni öldürür ;-) (Türkiye'De yaşıyoruz...)
O yüzden seni tanıyan seni seven seni bilir...Motorunu vermediğin zaman "Pinti" diyen zaten senin arkadaşın olmamalı....O yüzden motorunu isteyen yabancılara kırıcı olmadan "Kusura bakmayın,şahsi birşey değil,kendi prensiplerim war...O yüzden size motorumu veremeyeceğim" der geçersin.... ;-)
OhaNX4Black
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haklısın Knight.. güzel demişsin.. tşk ederim yorumun için.. demek istediğim şu ki; motorumu daha yeni aldım kullanmadım bile çil çil... di!! kardeşim geldi dur bi bakayım dedi, motor kullandığınıda biliyorum ama ne derece pek değil! Neyse verdik ikinci vitese daha atmadı tam dönerken yerde!! Bacağını allah korudu! motorumuda ayna ve arka ayak dayama! ayna kırıldı 80 Ytl cik...! Sonra öfler pöfler pişmanlık!! Bence vermemek en doğrusu derim ama dayanamam biliyom gene veririm... Çok gülüyorum
Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 26.01.2005 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tabi arkadaşım için bir risk olduğunu düşünmüyorsam

demişim ama sen okumamayı yada yazdığıma kızmayı seçmişsinki böyle bir cevap yazmışsın
Alıntı:

arkadaşına ciddi bişey olunca kaskon canda karşılarmı Delimengi??

sen şimdi buna soru diyorsun öylemi ? yani kaza yapma riski olan birine motor verilir mi ? böylemi diyorsun :!: bu soru değil :!: saçmalık

yazdığımı :md: Öfkeliyim okunduğu gibi değerlendir lütfen

senin verdiğin cevapla benim söylediğimin ne alakası var Üzgünüm
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de güvendigim yakin arkadslarima motorumu veririm.Verdim de

Gecen seneki Kütahya motor festivalinde en az 15 kisi banditim ile test sürüsü yapti. Dil çıkarıyorum

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kirli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir / ye?ilyurt

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben veririm arkadaş benim motorum kıymetli değil (eğer arkadaşım sürüş konusunda tecrübeli olduğunu bana ıspatlarsa) Gülümsüyorum Üzgünüm Öfkeliyim
Colossus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimsenin motorunu denemek içinde kullanmam heveslendiğim için ve hayalimin motoru olsa bile ve hatta kullanmak için delirsem bile almam, çünkü benim malım değil. Yolda bir yere takılsam yada üstünden yan ayağı kaldırmış dururken ayağım takılıp düşsem bile o arkadaşımın suratına nasıl bakarım sonra ? Yok arkadaşlar ne başkasının motorunu kullanırım ne de kendi motorumu kullandırtırım. Varsın malı kıymetli desinler, napayım Gülümsüyorum sevmiyorum işte. ;-)
Başa dön
Colossus Çevrimdışı Colossus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tecrubesine, ve "emdigi sute" guvendigin birine verebilirsin tabii ki, o da belli bir kisa mesafe icin goz onunda olursa... Boyle birisi bir zarar verirse de karsilayacaktir. Yoksa verme.

Kasko anahtarini gonullu verdiginiz icin gecersizdir. Alan sahsin ayrica ehliyeti ve mecburi trafik sigortaniz da olmali, gerci kullanan siz olmadiginiz icin o da biraz supheli ya... :-| Gidip birini yada kendini oldurse yillarca hapislerde curumek de var. Şok oldum

Vermek istemiyorsaniz, bir iki beyaz yalan veya "yeminliyim" gibilerinden alaturka bir ozur kafi geecektir. "Mali kiymetli" olmanin fena bir tarafi yok bence, karsi tarafin israrci yuzsuzlugunden daha kotu degil en azindan. Motordan, motorculuktan anlayan adam kesinlikle vermediniz diye size gonul koymaz, anlayisla karsilar. Iyi bir motorcu baskasinin motorunu istemek ne kelime, izinsiz elini bile surmez. Binerse de siz teklif ederseniz biner...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben abime bile vermiyorum.Ki abimde de 2004 Vfr 800 Honda var.Senelerdir o da motor kullanır.Ama ben vermem.Babama bile vermem.Ne motorumu veririm nede başkasının motoruna binerim.Darılan darılsın.Vermedim diye gücenecekse gücensin,umrumda degil.Daha sonra keşke vermeseydim demem en azından.Birde ailesine dert anlat.Neden verdin diye sorarlar adama.Anlatamassın ki derdini.Korkulu rüya görmektense gözü acık uyumak iyidir.
s_ciceks
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/Yneg?l

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben cebimde bineceğim yani emanet alabileceğim motoru düştüğümde üzerime alabilecek kadar para varsa alırım aynı şekilde de emanet veririm.

Baktım adam düştü benim motorumu yaptırmayı teklif etti ;-) kesinlikle yanaşmam. Çünkü yarın ben motorumu satarken kazalı olduğundan piyasanın daha altına vermek zorunda kalıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
s_ciceks Çevrimdışı s_ciceks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eternalflame
Üye
Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

verilmeli ister çok iyi sürsün ister acemi olsun dediği saatte getirdiyse problem yok.ama sürüşüne hiç inanmıyorsanız arkasına oturursunuz
Başa dön
eternalflame Çevrimdışı eternalflame Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPASLAN16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 26.01.2005 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohan, söylediklerinde haklısın ama ;-)
Alıntı:

arkadaşlarıma soruyorum: Motorunu isteyen can ciğer kuzu sarması kardeşin de olsa MOTORUNU verirmisin?????

motor kullanması tecrübeli güvendiğim bir arkadaşımsa neden vermeyim ben 10 yaşındaki kardeşime kawasaki ZZ-R 250 yi kullanmasını öğrettim ve şu an kardeşim 14 yaşında ve güvenerek teslim ediyorum kardeşimizede vermeyelim mi yanii adam manitamla gezecem diyoo versen bir türlü vermesen bir türlü aynı şey arkadaşım içinde geçerlidir ama muhakkak!!! kaskını takması lazım olurya kaza yaptı ALLLAH KORUSUN düşse bile CANA DEĞİL MALA GELSİN para herzaman kazanılıyoo motor bir müddet sonra alınır giden arkadaşın değil motor olsun bee Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
ALPASLAN16 Çevrimdışı ALPASLAN16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rustavi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Amersfoort/Hollanda/Izmir (Sogukkuyu 35½)

MesajTarih: 26.01.2005 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardesimden baskasina simdiye kadar vermedim (ehliyeti var), fakat ben arkadaslarima verirsem ehliyeti olmasi lazim, yoksa birakin vermemi, istemezler bile.
Kaldigim sehirde motosiklet zaten Türk gencleri tarafindan pek ragbet görmüyor maalesef (Kahvehane köseleri daha cazip geliyor genclerimize).
2000 küsur Türk ailesinin yasadigi sehirimizde benim tanidigim, bildigim benden baska sadece 2 kiside motosiklet/ehliyet var. Biri kardesim...
Rustavi Çevrimdışı Rustavi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal