Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - T.T.Arif bugün lig tv çekimlerinde (düştüm)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

T.T.Arif bugün lig tv çekimlerinde (düştüm)

T.T.Arif bugün lig tv çekimlerinde (düştüm)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tektekerarif
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:40    Mesaj konusu: T.T.Arif bugün lig tv çekimlerinde (düştüm) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugün malesef düştüm Üzgünüm
eskiden televolede (akın akın anadolu) yu sunan akın sel biliyorsunuzdurki lig tv ye geçti burada program yapıyor.
alanyada dünyaca ünlü biri tatilde akın da bunun çekimlerini yapmaya gelmiş.bu ünlü adam saatlerce kafasında top sektiriyor topu kafasında sektire sektire hiç yere düşürmeden birkaç kilometre yol yapıyor karşısındaki arkadaşı ile masada iskambil kağıdı oynuyor benim işyerimde bilardo oynuyor bu aradada topu sürekli kafasında yere düşürmeden sektiriyorlar kazak giyip çıkarıyor su içiyor derken neyse sıra bana geldi benim arkama bindi ben yolda yavaş yavaş motoru sürerken oda arkamda oturduğu yerde topu sektire sektire yol alıyor güzel gösteriler ve çekimler oldu bunları tv de 5 gün boyunca izliyecez izleyince sizlerde şaşıracaksınız. :evil:
akın ın isteğiyle bu adamı arkama aldık şhow sırası bana geldi alanyanın kalabalık ara caddesinde kalabalık seyirciler arasında motorla çok süratle gelerek motorun arkasını kaldırdım uzunca güzel gittik tam dururken motoru fazla havada bıraktım geriye düşeceğine malesef kompile öne döndüm ve düştük Üzgünüm tabiki karizma gitti Çok gülüyorum
haberciler için böyle kaza haberi çok iyi olur baktı bizde hiç bi çizik dahi yok akın gülüyor BANA HARİKA HABER BU diye seviniyordu :P
salı gününden sonra 5 gün boyunca günde iki defa 1 er saat lig tv de bu çekimler ve tabiki benim düşüşümde gösterilecek. Çok gülüyorum
ne diyeyim hep beraber seyrederiz ;-)

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
wrongdoer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kadikoy/acibadem

MesajTarih: 26.01.2005 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abi buyuk gecmis olsun Üzgünüm
Başa dön
wrongdoer Çevrimdışı wrongdoer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Captain13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 26.01.2005 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun karizmayı boşver sana bişey olmamış ya Dil çıkarıyorum
Başa dön
Captain13 Çevrimdışı Captain13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.01.2005 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun sende bısey yok bosver abi....

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 26.01.2005 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Arif abi.
Sana birşey olmamış ya, önemli olan o Dil çıkarıyorum .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 26.01.2005 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun Üzgünüm ;-)
Arifcim takma karizmayi senin adin karizma moruk....Senin yerinde olup her gün düsmeyi isteyen kim bilir kac kisi vardir degilmi dostum.. :!: ?

Yeterki sana bir sey olmasin ,motor üstüne falan düsmedi dimi??? ?
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kanle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.01.2005 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun TTA. Sende birsey yok ya onemli olan o Dil çıkarıyorum
Başa dön
kanle Çevrimdışı kanle Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tektekerarif
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 26.01.2005 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler sağolun ;-)
herzaman derim düşmesini bilmek lazım Dil çıkarıyorum
bende birşey yok sadece az sol bileğim burkulmuş az şişti oda sonradan ortaya çıktı demek sıcağı sısağına anlamamışım Üzgünüm
ama kedidir kedi yani hiç önemli bişey yok rahat olun Bravo
aysetugba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: alanya/istanbul

MesajTarih: 27.01.2005 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nazarboncuğu Çok gülüyorum

ne denir ki gözü değenin gözü çıksın Öfkeliyim Öfkeliyim :md:

olur tabiki insan hali üzüldüm inşallah en kısa zamanda bileğinizde iiyileşir Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
aysetugba Çevrimdışı aysetugba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 27.01.2005 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aysetugba demiş ki:
nazarboncuğu Çok gülüyorum

ne denir ki gözü değenin gözü çıksın Öfkeliyim Öfkeliyim :md:

olur tabiki insan hali üzüldüm inşallah en kısa zamanda bileğinizde iiyileşir Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Nazar boncugu bildigin bir cam parcasidir !!! Bir ise yaramaz..Büyük bir batil inanc.....

Yaradana dua etmek ve nazari tutacak olanin "masaallah"demesi daha tesirlidir!!

Arifcim Allah kazadan ,beladan korusun dostum !!! Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 27.01.2005 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abı cok gecmıs olsun hıc uzulme arıf abı senın herseyın karızma oldugu gıbı senın dusmende karızma Dil çıkarıyorum tabı dusmenı ıstemeyız ama hıc uzulme abı sen en ıyısısın Dil çıkarıyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 27.01.2005 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun Ağlıyorum
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NightWish
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 03:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abicim geçmiş olsun BÜYÜKSÜN
Başa dön
NightWish Çevrimdışı NightWish Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.01.2005 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karizma dediğin nedirki sana bişey olmasın. Dil çıkarıyorum
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
auslander
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tektekerarif, geçmiş olsun.

Hepimiz düşe kalka ilerliyoruz hayat yolunda.. :oops:

Şükür edelim ki, her düştüğümüzde kalkacak sağlıkta ve kudrette olalım.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal