Tarih: 26.01.2005 - 22:40 Mesaj konusu: T.T.Arif bugün lig tv çekimlerinde (düştüm)
arkadaşlar bugün malesef düştüm
eskiden televolede (akın akın anadolu) yu sunan akın sel biliyorsunuzdurki lig tv ye geçti burada program yapıyor.
alanyada dünyaca ünlü biri tatilde akın da bunun çekimlerini yapmaya gelmiş.bu ünlü adam saatlerce kafasında top sektiriyor topu kafasında sektire sektire hiç yere düşürmeden birkaç kilometre yol yapıyor karşısındaki arkadaşı ile masada iskambil kağıdı oynuyor benim işyerimde bilardo oynuyor bu aradada topu sürekli kafasında yere düşürmeden sektiriyorlar kazak giyip çıkarıyor su içiyor derken neyse sıra bana geldi benim arkama bindi ben yolda yavaş yavaş motoru sürerken oda arkamda oturduğu yerde topu sektire sektire yol alıyor güzel gösteriler ve çekimler oldu bunları tv de 5 gün boyunca izliyecez izleyince sizlerde şaşıracaksınız. :evil:
akın ın isteğiyle bu adamı arkama aldık şhow sırası bana geldi alanyanın kalabalık ara caddesinde kalabalık seyirciler arasında motorla çok süratle gelerek motorun arkasını kaldırdım uzunca güzel gittik tam dururken motoru fazla havada bıraktım geriye düşeceğine malesef kompile öne döndüm ve düştük tabiki karizma gitti
haberciler için böyle kaza haberi çok iyi olur baktı bizde hiç bi çizik dahi yok akın gülüyor BANA HARİKA HABER BU diye seviniyordu :P
salı gününden sonra 5 gün boyunca günde iki defa 1 er saat lig tv de bu çekimler ve tabiki benim düşüşümde gösterilecek.
ne diyeyim hep beraber seyrederiz ;-)
_________________ GÜZEL ANILARIMIN VAZGEÇİLMEZ ORTAĞI (Tek Teker)dir.
Gecmis olsun ;-)
Arifcim takma karizmayi senin adin karizma moruk....Senin yerinde olup her gün düsmeyi isteyen kim bilir kac kisi vardir degilmi dostum.. :!:
Yeterki sana bir sey olmasin ,motor üstüne falan düsmedi dimi??? _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
teşekkürler sağolun ;-)
herzaman derim düşmesini bilmek lazım
bende birşey yok sadece az sol bileğim burkulmuş az şişti oda sonradan ortaya çıktı demek sıcağı sısağına anlamamışım
ama kedidir kedi yani hiç önemli bişey yok rahat olun _________________ GÜZEL ANILARIMIN VAZGEÇİLMEZ ORTAĞI (Tek Teker)dir.
olur tabiki insan hali üzüldüm inşallah en kısa zamanda bileğinizde iiyileşir
Nazar boncugu bildigin bir cam parcasidir !!! Bir ise yaramaz..Büyük bir batil inanc.....
Yaradana dua etmek ve nazari tutacak olanin "masaallah"demesi daha tesirlidir!!
Arifcim Allah kazadan ,beladan korusun dostum !!! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
arif abı cok gecmıs olsun hıc uzulme arıf abı senın herseyın karızma oldugu gıbı senın dusmende karızma tabı dusmenı ıstemeyız ama hıc uzulme abı sen en ıyısısın _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız