Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dünyanın En Hızlı Adamı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dünyanın En Hızlı Adamı

Dünyanın En Hızlı Adamı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 01.12.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Dünyanın En Hızlı Adamı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Antony Hopkins'in başrolünü oynadığı ve Türkiye'de "Efsane Adam" ismiyle gösterilen "The Fastest Indian" filmi, Burt Munro'nun tutkusunu, kararlılığını ve memleketinin ismini dünyaya duyuruşunun hikayesini anlatır. Bu hafta sonunda Dünyanın birçok yöresinden motosikletçiler 1960'lı yıllarda motosikletle karada hız rekorunu kıran Burt Munro şerefine ikinci kez gaz açacak.

Bu organizasyonla Amerika'da Bonneville Tuz Çölünde kırılan sürat rekoru kutlanmış olacak. Kaliforniya gibi çok uzak yerler dahil, Yeni Zelanda (Burt Munro'nun memleketi) ve Avustralya'dan binlerce motosikletçi organizasyona kayıt yaptırdı. Aktiviteler kapsamında eğlence, Burt Munro'nun doğduğu yer olan Yeni Zelanda'nın güney ucundaki Wyndham civarında yapılacak turla zirve yapacak.

Ömrünü Indian marka motosikletini modifiye etmek ve onu mükemmele ulaştırmak için çalışmakla geçiren Munro, 1920’de aldığı Indian’ın kapasitesini kendi yaptığı parçaları kullanarak iki kat artırdı. Masrafları en aza indirmek için modifiyede kullandığı parçaları bile kendi yapıyordu ve akla hayale gelmedik malzemeleri kullanıyordu. Munro, motosikleti dışında hiçbir işle ilgilenmedi. Hayatına pek fazla kadın girmedi ve hiç evlenmedi.

1967’de ABD’deki Bonneville Tuz Çölü’nde kırdığı dünya rekorunu bugüne kadar geçebilen olmadı. Munro 1920 model bir Indian’la yarıştı ve 1000 cc’lik motorla, saatte 331 km/h (205.67 mph).km hıza ulaşarak dünya rekoru kırdı. Bu yarışı kazandığı sırada tam 68 yaşında idi.

"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 01.12.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Re: Dünyanın En Hızlı Adamı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucihan demiş ki:
Munro 1920 model bir Indian’la yarıştı ve 1000 cc’lik motorla, saatte 331 km/h (205.67 mph).km hıza ulaşarak dünya rekoru kırdı. Bu yarışı kazandığı sırada tam 68 yaşında idi.
o da bişiiimi???
23 yaşında ve sitemize MD üye olan rytang eray,gsxr600 suzukı ile 299 yapıyor,
1000 likle denese demek 400 yapacak Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
600 lüğünü birazcık daha zorlasa belki 332 yapıp rekoru eline alacak,belkide kolları Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
hadi eraycım,koy şu videonuda millet basan birini görsün..................................................... İyi fikir
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 01.12.2007 - 16:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 01.12.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izledim guzel fılm dı Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 01.12.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Doğru söylüyorsun Erbil abi.

Eray abi hadi koy videonu Bravo Bravo Bravo
cowboy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: home sweet home

MesajTarih: 01.12.2007 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam 2 zamanlı motorla bu hız rekorunu kırdı,ve ayrıca adam evliydi ve 4 tane cocugu vardı.
Başa dön
cowboy Çevrimdışı cowboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 01.12.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun filimini izledim dünyada 1000 cc nin altında en hızlı giden 68 yaşındaki adammış hala rekorunu kimse kıramamış
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 01.12.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun adama eğer o resimde görülen motosiklet ile yapmışsa Alkışlıyorum
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.12.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, sevgili somalım,,,, Dil çıkarıyorum

Eray seni muhattab olarak kabul etmiyormuşş,,

Msn de engellemiş,,,,

Ne yazarsan yass cevap yazmayacakmışş,,,

yanii bu durumda ne oldun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 01.12.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam manyaq ya işte tam motor delisi Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
i_RR_Fun_BaYRaK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.12.2007 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şifremi buldum sonunda yine aranızdayım Gülümsüyorum
Başa dön
i_RR_Fun_BaYRaK Çevrimdışı i_RR_Fun_BaYRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 02.12.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_nefret_ demiş ki:
adam manyaq ya işte tam motor delisi Alkışlıyorum

hemde zırrrr deli

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.12.2007 - 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu adamın filmini izlemiştim ki bu fotoda filmden bi sahne neyse cidden adamın rekoru kırılamamış
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 03.12.2007 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amca ne işin var senin dünya rekoruyla ya sen bak işine bırak gençlere delilere bırak biz burdayız sen merak etme rahat uyu Çok gülüyorumÇok gülüyorum

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 03.12.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amcam o pozisyonda bir düşseymiş kimse toplayamazdı herhalde. Motoruda harbi naked valla Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.12.2007 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne diyelim işte amca çoşmuş valla Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tebriklerrr amcaaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal