Tarih: 02.12.2007 - 00:31 Mesaj konusu: Performans Malzemesi
suzukilerde hava filtre sensoruna takılan bir parça duydum ekstran motora 15 hp güç katıyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı. fiyatınada 30 paunt diyorlarmış varmı böyle bir malzeme _________________ ARTIK DEĞİŞTİM 11 BİN DEVİRDEN AŞAĞI YAŞAMAK YOK
karabaron_80@hotmail.com
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 02.12.2007 - 00:58 Mesaj konusu:
asikan, yok böyle bişey mümkün değil.hava filitresi komple eksoz ve powercommander %8-10 hp artış yapar.bunun maliyetide 2000doları bulur.ayrıca biri çıkıp ta sana güç artışını hp olarak veriyosa bilki sallıyor. çünkü max güçü 100hp olan motorda alınan hp farklıdır. 180hp olan motorda farklı. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 02.12.2007 - 01:35 Mesaj konusu:
belirttiğiniz çip tahminen TRE.motosiklete direkt yüksek beygir katma v.b gibi bir özelliği yok.iyi günler.. _________________ Let the good times roll.
www.motorparca.com
Tarih: 02.12.2007 - 02:34 Mesaj konusu: Re: Performans Malzemesi
asikan demiş ki:
suzukilerde hava filtre sensoruna takılan bir parça duydum ekstran motora 15 hp güç katıyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı. fiyatınada 30 paunt diyorlarmış varmı böyle bir malzeme
hava filtre sensörüne takılan chip in adı performance speed chip tir.hava sensörünü yanıltmak için kullanılan bir üründür.sadece drag yarışlarında kullanılması öneriliyor.sebebine gelince.hava sensörü atmosfer sıcaklığını ve motor sıcaklığını ölçerek motosikletin enjeksiyonlarına emir gönderir aşırı sıcaklık artışında yakıtı azaltırki gereksiz yere gaz verip motosiklete zarar vermeyesiniz.bu oran yaklaşık %10 civarındadır.yani 150 hp lik bir motosiklette 15 hp lik kayıp yapar.fakat yarışlarda kısa süreli aşırı güce ihtiyacınız olduğu için bu sensörü iptal edip yanıltma yapan yani MOTOSİKLETİ HALEN SOĞUKMUŞ GİBİ GÖSTEREN speed performans chip takılır.35 usd ye ebayda bulabilirsiniz.
not:şehir içi kullanımında motosikletin aşırı sıcaklıktan dolayı iç aksamını negatif yönde etkileyen ve kesinlikle (TAKILMAMASI) gereken bir parçadır.resmi aşağıda.
Demgah, Bülent hoca nın hondaya taktığı bir file vardı, oda yaklaşık 10 hp güc veriyordu motoruna diye hatırlıyorum _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 03.12.2007 - 17:47 Mesaj konusu:
eko_r1 demiş ki:
Demgah, Bülent hoca nın hondaya taktığı bir file vardı, oda yaklaşık 10 hp güc veriyordu motoruna diye hatırlıyorum
Şimdi desemKi yalan değil gerçek kimse inanmaz netekim ben o F le 299 görmüştüm, sonra motoru satınca yeni aldığım 1000 RR a taktım motor 4 te tekere geliyor baktım olacak gibi değil zaptetemiyorum motoru, geri söktüm ve fileyi açık artırmada sattım ve gelirini FIRLAYAN KAWA kOLLARINDAN DÜŞEN UÇAKLARI YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİNE BAĞIŞLADIM. _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 03.12.2007 - 18:46 Mesaj konusu:
Abi suzuki srad 750 im vardı bir ara, bir türlü parayı denkleştirip bir file alamamıştım o yüzden bir yorum yapamıyorum, yalnız kawada şöyle bir düşüncem var piston fırlatmaya direk etki edeceği kanaatindeyim, 2 katı hızda piston fırlatır.
Not: Kimse ciddiye almasın yaptığımız nükteden, latifeden başka bir şey değildir. _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
bülent abi yardırmıssın yine sen istediğin kadar bağışla bi etki etmezzz uçak kalmadı havada _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 04.12.2007 - 01:55 Mesaj konusu:
Rivayete göre Suadiye civarlarında tek dük uçak kalmış onlarda senden kaçıyormuş _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
hava filtre sensoruna takılan bir parça duydum ekstran motora 15 hp güç katıyormuş
keşke gerçek olsa dıger modıfıyelere gerek kalmaz..headers egsoz pow comm. hava fıltresı falan derken malıyet cok artıyor.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız