Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 30 Kasım 2007 Hakan Dinçer Doğum Günü Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

30 Kasım 2007 Hakan Dinçer Doğum Günü Fotoğrafları

30 Kasım 2007 Hakan Dinçer Doğum Günü Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 02.12.2007 - 06:30    Mesaj konusu: 30 Kasım 2007 Hakan Dinçer Doğum Günü Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Veee Bir Doğum Gününü daha geride bıraktık.HakanDincer'inde dediği gibi YAŞAM çizgilerine bir yenisini daha katarak yaş aldı (bakın yaşlandım demiyor Göz kırpıyorum )

Bize katılan tüm Md dostlarına teşekkür ederiz.Sadece İzmir Md değil Konya MD ve dostları o gün bizi yanlız bırakmadı ve Başkanımızın Doğum günü için Puntadaydı.Fotoğraf makinamızın şarjının az olması sebebi ile çok fazla kare çekemedik.İdare edin.Bunlarda olmayabilirdi değil mi ama Dil çıkarıyorum

Tüm muzipliğimizle başta Rabbit olmak üzere güzel bir gece tertiplediğimizi düşünüyoruz.Biz çok eğlendik umarım sizide fotoğraflarla bir nebze olsun gülümsetebilmişizdir. (!)

İyi Seyirler......

Abim,Başkanım,Hakan'ım,Dinçer'im İyiyki doğdun,İyiki varsın.Sana Dünya Güzeli kızlarınla,eşsiz olan Eşin Rabbit 'le ve dostlarınla mutlu,huzurlu,sağlıklı,paralı Göz kırpıyorum uzun ömürler dilerim.Gülümsemen yüzünden eksik olmasınnnn.

Görüşmek Üzere Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 02.12.2007 - 06:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk yorumu ben yaptıktan sonra hemen gerekli düzeltmelerimle devam edeyim... Çok gülüyorum
en başta seksi hakan baskan pastasına bayıldım.. çok komik olmuş.. belkide daha önceden de olmuştur ama ben ilk defa böyle bi pasta gördüm.. ondan pek komiğime gitti :=)
daha 34 yaşında bişeycik sayılmaz.. bide elinde sigarayla konusma yapması şuanda sigaramın biteli 2 saat oldugunu ve benim sabahın 5inde sigarasız kalıp krize girmeme sebep olacak kadar acı bi gerçekti Üzgünüm
kaRRdelenim o kadar böceğin arasında ne işin vaarrrr Delirdim Delirdim gerçi o kadar böceğin içinde güneş gibim parlamışşsın Çok gülüyorum Çok gülüyorum sayende onlarada renk gelmiş Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
hehehehe bu abiler şimdi burda sert bakmışlar ya kesin evde kuzudur bunlar kuuuuzzzuuuuu Çok gülüyorum Çok gülüyorum
onun için yemeseler yaniiiii Çok gülüyorum

ve Rabbit gerçekten çok şık olmuşssun.. haftanın en şık bayanı ilan ettim seni süpersin Göz kırpıyorum
ve gerçekten alkışlanmaya değer nitelikte fotoğraflar BeLiaL, ellerine sağlık kardeşim harika kareler Çok gülüyorum
en kısa zamanda geliyorum ders için ama gazozsuz olsun rica ederim Delirdim
pinar@motordelisi.com

En son nofeaRR tarafından 02.12.2007 - 06:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 02.12.2007 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel fotoğraflar BeLiaL teşekkürler, ellerine sağlık...
Hakan Başkana da tekrar iyiki doğdun diyorum. Pastanın yenilecek yerlerini biliyor valla Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.12.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, Çok güzel fotolar bunlar hep tanıdık yüzleri görmekte güzel özledim valla hepsini iki lak lak yapardık artık yaza doğru gaz acarız izmir'e doğru...... Bravo

Hakandinçer Tekrardan doğum günün kutlu olsun nice nice senelere ailelenle mutluluk huzur içinde...... Çok gülüyorum

İzmir md özledım beee sizi... Göz kırpıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 02.12.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pastaya bittim Çok gülüyorum hakan başkana nice nice iyiki doğmalar Gülümsüyorum
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 02.12.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şuan zamanım yok detaylı yazımı sonra yazıcam
BeLiaL, Ellerine sağlık... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 02.12.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL Tek kelime ile muhteşem kareler var.Birde bu karelerin üzerini yazılarla süslemişsin daha da bir güzel olmuş.İnan oradaymış gibi oldum resimlere bakınca Bravo Bravo Bravo .Güzel paylaşım Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İbRRahim,HalilRR ve gsr_serter Abi o ne poz vermişsiniz öyle yav vallaha 3 silahşör gibisiniz maşallahınız var.ALLAH nazarlardan korusun Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

capodelcapo,oMeR_BoZkUrT ve sempatik Gerçekten geceye renk katmışsınız Konya'lı abilerim Bravo Bravo Bravo Bravo

kaRRdelen Nur abla o böceklerin arasına girmen iyi olmuş vallaha hepsinin yüzüne Nur düşürmüşsün adın gibi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Hakan_Dincer Başkanım nice mutlu,sağlıklı,huzurlu,neşeli ve MD'li yıllara. Bravo Bravo Bravo

Çok güzel bir organize olmuş gerçekten de Bravo Bravo .
fyzr06
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.12.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllar diliyorum
Başa dön
fyzr06 Çevrimdışı fyzr06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mutlu yüzler Gülümsüyorum Allah muhabbetinizi daim etsin Alkışlıyorum

BeLiaL, emeğine sağlık Gülümsüyorum

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen şimdi Çevrimiçi EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 02.12.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nice senelere, ailenle ve sevenlerinle, nice mutlu yıllar dilerim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 02.12.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook seviyorum çok eğlenmişsinizzz nice senelere daima böle mutlu olun Çoook seviyorum nice senelere başkanımmm güsel fotolarrrr en çok beğendiğim resimde:D pastaaa Çok gülüyorum gülmekten yarıldım yaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum bir pasta bu kadr mı güsel olur Delirdim Dans

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
speedy_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SamSunnnn

MesajTarih: 02.12.2007 - 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

değerli başkanım
md leyle ve sevdiklerinle daha nice çizgiler atman dileğiyle Bravo
güzellikler md ile olsun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 02.12.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice yıllara başkanımm Göz kırpıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2007 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dogum günün kutlu olsun baskanim nice deli yillara Alkışlıyorum
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Stunter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 02.12.2007 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah cc. uzun ömürler versin Gülümsüyorum ama pasta süermiş Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal