Tarih: 02.12.2007 - 16:20 Mesaj konusu:
başta emre arkadaşımız olmak üzere bilgi verme konusunda söz vermiş olduğum arkadaşlardan gelişmelerdeki zaman uzamasından dolayı özür dilerim ofisimi değiştirdiğim için yoğun bi tempoda çalışıyorum. bahçeşehir badem 12 villa 5 yeni ofis adresim yolu düşen arkadaşları çaya beklerim yalnız bırakmazsanız sevinirim.
ofis eleman malzeme bilgisayarlar server tüm donanım ve ekip ferdi kaza sigortalarını anlaşmalı acente aracılığıyla uygun fiyata yaptırmış bulunmaktayım kasko konusunda fiyat vermek içinde burdan bana dönüş yapılmasını beklemek zorunda kaldım
beklenen haber bugün geldi ve detaylı bir açıklama yapıldı
bizim en büyük sorunumuz bireysel hareketle farklı acente ve firma üzerinden kasko yaptırmış olmamız vede firmanın yapmış olduğu küçük adetlerdeki kaskolarda motorların başına bi aksilik gelmesi kaza çalınma gibi...
biz birlik olmayı başarabilir ve toplu olarak 50 100 belki ilerleyen zamanda daha büyük bir kitle olarak tek noktadan kasko yaptırabilirsek fiyatlardaki değişim çok büyük oluyor fiyatların anormal olmasının amacıda motosiklet kullanıcısını caydırmak
acentenin bana söylemiş olduğu şayet siz birleşip bize motor marka model fiyat toplu olarak verebilirseniz bizde bu verilere dayanarak genel müdürlükten direk olarak sizin için fiyat alabilir yetkilerimizi daha farklı kullanabiliriz yaptırım gücümüz daha etkili olur gibisinden bir açıklama yapıldı
kişisel fikrim birlik olalım kazanan biz olalım kazasız günler dileğiyle
saygılarımla.....
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
kasko ya ek olarak sağlık ve ferdi kaza sigortalarımızda da birleşirsek fiyat konusunda çok etkili olabileceğimize inanıyorum bireysel olmak farklı grup olarak fiyat istemek farklı diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar _________________ A Rh(+)
Tarih: 04.12.2007 - 19:08 Mesaj konusu:
arkadaşlar internet bağlantım henüz yapılmadı ofisten bağlanamıyorum bu nedenle kısıtlı girebiliyorum nete zaman ayıramıyorum kusura bakmazsınız umarım dilerim bir birliktelik oluşturulur ve fiyat alırız ama gördüğüm kadarı ile pek birliktelik sağlayamadık dilerim başarırız _________________ A Rh(+)
Tarih: 07.12.2007 - 20:10 Mesaj konusu:
flash55, dostum keşke benim çelimde olsa da hemen fiyat versem biz 3 makinaya yazıldık kısmetse nisanda elimizde olacaklar kaskolarınıda bu acentaya yaptıracağız ama bizede fiyat verilmedi toplu olarak başvuu avantajınıza dediler motor bilgilerini listelersek işimiz hızlı ve kolşay olur
Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:
2008 zx10r ktm 950ve vn 900 bunlar bizim makineler bakalım neler olacak _________________ A Rh(+)
bende 2 tane var cbr600f ve suzukı intruder 1500 kasko için sıradayım sizinle lakin hangi şirket ve full mü bazıları bazı şeyleri kapsam dışına alıyodu
Tarih: 08.12.2007 - 16:35 Mesaj konusu:
izmir07, bu işe vesile oldum nasıl başarırım bilmiyorum aklımdan geçen plaka ve isim litesini acentaya teslim edip herbiri için bedel ve kapsam almak olacak int. bağlanırsa daha yoğun olarak ilgilenecem bu konuyla ama malum adamlar bugün yarın derken geçiştiriyorlar bakalım ne zaman açacaklar _________________ A Rh(+)
Tarih: 13.12.2007 - 03:43 Mesaj konusu:
sadbuttrue, sx2, amacımız zaten en iyi fiyatı alabilmek ama bunun için marka ve model bilgilerimizi toplu olarak acenteye ulaştırmamız gerekiyor _________________ A Rh(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız