Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kasko hakkında

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kasko hakkında

kasko hakkında
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.12.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başta emre arkadaşımız olmak üzere bilgi verme konusunda söz vermiş olduğum arkadaşlardan gelişmelerdeki zaman uzamasından dolayı özür dilerim ofisimi değiştirdiğim için yoğun bi tempoda çalışıyorum. bahçeşehir badem 12 villa 5 yeni ofis adresim yolu düşen arkadaşları çaya beklerim yalnız bırakmazsanız sevinirim.
ofis eleman malzeme bilgisayarlar server tüm donanım ve ekip ferdi kaza sigortalarını anlaşmalı acente aracılığıyla uygun fiyata yaptırmış bulunmaktayım kasko konusunda fiyat vermek içinde burdan bana dönüş yapılmasını beklemek zorunda kaldım
beklenen haber bugün geldi ve detaylı bir açıklama yapıldı

bizim en büyük sorunumuz bireysel hareketle farklı acente ve firma üzerinden kasko yaptırmış olmamız vede firmanın yapmış olduğu küçük adetlerdeki kaskolarda motorların başına bi aksilik gelmesi kaza çalınma gibi...
biz birlik olmayı başarabilir ve toplu olarak 50 100 belki ilerleyen zamanda daha büyük bir kitle olarak tek noktadan kasko yaptırabilirsek fiyatlardaki değişim çok büyük oluyor fiyatların anormal olmasının amacıda motosiklet kullanıcısını caydırmak

acentenin bana söylemiş olduğu şayet siz birleşip bize motor marka model fiyat toplu olarak verebilirseniz bizde bu verilere dayanarak genel müdürlükten direk olarak sizin için fiyat alabilir yetkilerimizi daha farklı kullanabiliriz yaptırım gücümüz daha etkili olur gibisinden bir açıklama yapıldı
kişisel fikrim birlik olalım kazanan biz olalım kazasız günler dileğiyle
saygılarımla.....

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

kasko ya ek olarak sağlık ve ferdi kaza sigortalarımızda da birleşirsek fiyat konusunda çok etkili olabileceğimize inanıyorum bireysel olmak farklı grup olarak fiyat istemek farklı diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 02.12.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla motor alırsam kesinlikle desteklerim
ama bu çoğunluğu kesinlikle yakarsınız Alkışlıyorum
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 02.12.2007 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birliikte olacaksa niye desteklemeyelimki Alkışlıyorum
Başa dön
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar internet bağlantım henüz yapılmadı ofisten bağlanamıyorum bu nedenle kısıtlı girebiliyorum nete zaman ayıramıyorum kusura bakmazsınız umarım dilerim bir birliktelik oluşturulur ve fiyat alırız ama gördüğüm kadarı ile pek birliktelik sağlayamadık dilerim başarırız
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ben desteklerim seve seve
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DEWIL_SHINE
Üye
Üye

Nereden: İSTANBUL - ESENLER

MesajTarih: 04.12.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

destekleriz yani ben cbf 250 için taksitli fiyat almıştım 1500 ytl bu ne dedim eğer toplu fiyat alımında bu rakam 750 800 civarı olursa niye olmasın
Başa dön
DEWIL_SHINE Çevrimdışı DEWIL_SHINE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi o zaman birlik olalım toplu hareket edelim katılmak isteyenler toplansın burda ne yapabiliriz bakalım kazasız sürüşler
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 05.12.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda hornetim var acaba kaskosu ne kadara çıkar bana bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flash55, dostum keşke benim çelimde olsa da hemen fiyat versem biz 3 makinaya yazıldık kısmetse nisanda elimizde olacaklar kaskolarınıda bu acentaya yaptıracağız ama bizede fiyat verilmedi toplu olarak başvuu avantajınıza dediler motor bilgilerini listelersek işimiz hızlı ve kolşay olur

Son Mesajdan 11 dakika sonra eklendi:

2008 zx10r ktm 950ve vn 900 bunlar bizim makineler bakalım neler olacak
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 2 tane var cbr600f ve suzukı intruder 1500 kasko için sıradayım sizinle lakin hangi şirket ve full mü bazıları bazı şeyleri kapsam dışına alıyodu
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir07, bu işe vesile oldum nasıl başarırım bilmiyorum aklımdan geçen plaka ve isim litesini acentaya teslim edip herbiri için bedel ve kapsam almak olacak int. bağlanırsa daha yoğun olarak ilgilenecem bu konuyla ama malum adamlar bugün yarın derken geçiştiriyorlar bakalım ne zaman açacaklar
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 13.12.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende varım fıyat uygun olsun yeterki Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.12.2007 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarim bahsettikleri indirimler komik rakamlarda kalmaz.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 03:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue, sx2, amacımız zaten en iyi fiyatı alabilmek ama bunun için marka ve model bilgilerimizi toplu olarak acenteye ulaştırmamız gerekiyor
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 13.12.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spiderzx6r, ee napıcaz o zaman soyle marka modellerı nasıl toplucaz burayamı yazıcaz tam net soylemıyorsun elımızden geren bırseyse yaparız ne dıyım
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal