Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 491 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 03.12.2007 - 10:44 Mesaj konusu:
bütün arkadaşları öpüyorum... Aynı dakikalarda şile yolunda gaz açtığımız için aranızda bulunamadık... ama içimde bir ferahlık vardı, sanırım kalbim sizlerleydi _________________ RRepsoLL
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 03.12.2007 - 11:46 Mesaj konusu:
sx2 demiş ki:
Vay Vay VAAYY!!!
ToyRider, Sen olmasan MD ne yapar bilmiyorum.
Estağfurullah olur mu öyle şey, ben sadece güzel anılarımızı, bize eşlik edemeyen ama kalpleri ve güzel duyguları ile katılan arkadaşlarımızla paylaştım. hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hem güzel sözlerinize hemde beraber eğlendiğimiz arkadaşlarımıza gerçekten teşekkür ederim eksik olmayın.
Sevgili Burak, fotoğraflarını çekerken maşallah dedim hepimiz duyunca üzüldük. Çok çok geçmiş olsun.
Balıklar, soğan ekmek muhteşemdi ellerinize sağlık
Tarih: 03.12.2007 - 11:49 Mesaj konusu:
resimler güzel çıkmış ayrıca ellerine sağlık burçak ve sabırla resimleride yüklemişsin kareler çok güzel süper ee o kadar uğraştık MD güzel çıksın diye yerlere yollara yaldızlı yıldızlar bile yaptık tabiki güzel çıkacak
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız