Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 02/12/2007 ist md havalı atış pol. gitti, balık yedi foto

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

02/12/2007 ist md havalı atış pol. gitti, balık yedi foto

02/12/2007 ist md havalı atış pol. gitti, balık yedi foto
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 03.12.2007 - 06:58    Mesaj konusu: 02/12/2007 ist md havalı atış pol. gitti, balık yedi foto Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En son ToyRider tarafından 03.12.2007 - 08:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
rossi_r1
Üye
Üye

Nereden: konya-ermenek (70 Vatan, 42 Mekan)

MesajTarih: 03.12.2007 - 07:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, seni sonsuz kere tebrik ediyorum valla...bu kadar resmi upload etmek cidden sabır ister Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

güzel bir buluşma olmuş..ayrıca full korumalı atışlar yıkıyor motorcu dediğin tedbiri elden bırakmamalı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Neşeniz daim olsun Bravo Bravo
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 03.12.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok mukemmel kareler bakarken bile insan zevk duyuyor Allah nesenizi bozmasın.
harikasınız Alkışlıyorum İSTANBUL MD Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 03.12.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum bütün arkadaşları öpüyorum... Aynı dakikalarda şile yolunda gaz açtığımız için aranızda bulunamadık... ama içimde bir ferahlık vardı, sanırım kalbim sizlerleydi Çoook seviyorum Ağlıyorum
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 03.12.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelemedik......... Üzgünüm zzzzzz barışçım seni gördüğüme sevindim Gülümsüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
carsi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 03.12.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gün olmuş işstanbul md ye Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
carsi Çevrimdışı carsi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 03.12.2007 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper eğlenmişiniz Delirdim Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 03.12.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Burçak eline sağlık hepsi süper kareler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.12.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay Vay VAAYY!!!
ToyRider, Sen olmasan MD ne yapar bilmiyorum.

Yanarım yanarım mangalı kaçırdığıma yanarım. Bu kadar da aktif olunmaz ki ama kardeşim, insan bi yerinde durur 2 dakka Dil çıkarıyorum
Başa dön
sx2 şimdi Çevrimiçi sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 03.12.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sx2 demiş ki:
Vay Vay VAAYY!!!
ToyRider, Sen olmasan MD ne yapar bilmiyorum.

Estağfurullah olur mu öyle şey, Gülümsüyorum ben sadece güzel anılarımızı, bize eşlik edemeyen ama kalpleri ve güzel duyguları ile katılan arkadaşlarımızla paylaştım. hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hem güzel sözlerinize hemde beraber eğlendiğimiz arkadaşlarımıza gerçekten teşekkür ederim eksik olmayın.

Sevgili Burak, fotoğraflarını çekerken maşallah dedim Üzgünüm hepimiz duyunca üzüldük. Çok çok geçmiş olsun.

Balıklar, soğan ekmek muhteşemdi ellerinize sağlık Bravo
Başa dön
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.12.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler güzel çıkmış ayrıca ellerine sağlık burçak ve sabırla resimleride yüklemişsin Gülümsüyorum kareler çok güzel süper ee o kadar uğraştık MD güzel çıksın diye yerlere yollara yaldızlı yıldızlar bile yaptık tabiki güzel çıkacak Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzz, Barış dostum seni tekrar istanbulda görmek güzel Bravo

tamero, abi o tekne seninmi yoksa? Gülümsüyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 03.12.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50 kere söyledim kaskla atış yapmak yasak diye Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.12.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1 demiş ki:
zzzzz, Barış dostum seni tekrar istanbulda görmek güzel Bravo

tamero, abi o tekne seninmi yoksa? Gülümsüyorum

eko ssssus karıştırma çaktırma Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-Athos-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.12.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burçak eline ve sabrına sağlık. hakikaten güzel bir gün geçirdik tamero ya ayrıca Alkışlıyorum

Burak geçmiş olsun abicim, üzüldük inşallah çabucak iyileşirsin.

Bu arada benim motor bana ufak mı ne ??? Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal