Tarih: 03.12.2007 - 16:35 Mesaj konusu: Bursada Motorsiklet Eğitimi
Slm arkadaşlar dün yolda giderken fsm de bi afiş gördüm nilüfer belediyesinin motorsiklet eğitimi vereceği hakkında ve hemen telefonu aldım.Bu gün aradım adamla görüştüm amatör mü yoksa pro eğitim mi almak istediğimi sordu amatör dedim.15 yaşında olduğumu söyledim sorun olmadığını söyledi.Motorsikletiniz yoksa kiralıyorsunuz dedi herşey tamam.Ama sizde 1 saat için öğretmene 50 bide motor kiralamaya 20 ytl vermek değer mi yani 1 saat=70 YTL eder mi?
bilemiyorum ama ücret biraz fazla galiba 1 saatte ne öğretebileceklerki _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
1 saatte kesin motogp pilotu olursun hey allahım ya 1 saate 50 lira yuh gel ben sana 10 lira ya vereyim _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
hımm anladım..bence çok değil ya 70 lira gerçi verdikleri eğitimin içeriğide önemli budurumda..düzgün bir şekilde verilen bilgilerle bence 2-3 saat yeterli olur..hiç bişey bilmemekten iyidir.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
Bursa da eğitim almak konusunda ciddi isen bursada bi yere yönlendirebilirim seni bunun dışında Süleyman Memnun Yamaha Motosiklet Okulunda çalışıyorum ben fakat İstanbul'da yardımcı olabilirim ancak info@suleymanmemnunmx.com a yaz bursada ki gruba yönlendireyim
1 saat için egitim için cook para derim hmm belediyelerin böyle zamanlarla düzenledigi pratik ve teorik egitimleri söz konusu ama bu dedigini ilk defa duydum gidip egitimleri görmek isterim cook merak ettim acıkcası _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
1 saate o para çok muş ilerleyen zamanlarda daha uygun fiyatlı ehitim yerleri açılır diye düşünüyorum çünkü motorsiklet tutkunları her gün çohalıyor.talep olur diye düşünüyorum
Arkadaslar bu egıtımı bursaendurodan ısmı lazım olmayan sahısın bırısı verıyor saatı 50 ytl cok sacma bı olay bu orda amac egıtım uycretsız olması ama adamlar bunu ucretlı yapıyor ve belkı bundan beledıyenın haberı bıle yok ayrıca 1 saatte ne ogrenebılırsınkı bızler sureklı yollardayız ve sureklı egıtımlerdeyız onun sana verecegı egıtım bo sı alanda dur kalk saga don sola don dıye sacma bı konu _________________ PashA
YAMAHA YBR 125
YAMAHA VİRAGO 535
YAMAHA FZ6 FAZER S2
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız