Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung GT 250 R Top Case ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung GT 250 R Top Case ...

Hyosung GT 250 R Top Case ...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
drtimsah
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 03.12.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Hyosung GT 250 R Top Case ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla arkadaşlar artık sırt çantasıyla dolaşmaktan bıktım ... Herşeyi ( İnsanların alay etmelerini ... ) göze alıp bir top case taktırsam mı diye ciddi ciddi düşünüyorum ... Aslında motosikletimi seviyorum ama benim istediğim daha çok touring bir makina ... Ve en favori adayım da Fazer ... Ama gerek ekonomik nedenlerden gerekse kısmetsizlikten bir türlü motosikletimi değiştiremedim ... Ben de madem değiştiremiyorum o zaman buna bir top case taksam nasıl olur diye düşünmeye başladım . Ve şimdi de sizin görüşlerinizi almak istedim . Belki de benim bu düşüncemi hayata geçirmiş başka arkadaşlar olabilir . Şayet varsa detaylı resimlerle birlikte görmek isterim ... Tabii bir de bu top case bağlantı aparatları universal midir ? yoksa her marka ve model için ayrı ayrı mı üretilir ? bilgilendirirseniz sevinirim .... Şimdi den herkese teşekkürler ...
Başa dön
drtimsah Çevrimdışı drtimsah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.12.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dilediğin gibi olur ama şu konu kafama takıldı kim ne düşünürse düşünsün hiç umrumda değil ben nasıl istiyorsam onu uygularım Bravo
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 03.12.2007 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sırt çantasıyla neden dalga geçsinlerki sen aldırma onlara ama illa takçam diyosun sen bilirsin
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 03.12.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu fazer tam senlik Çok gülüyorum

Fotoğrafların ebadı aşırı büyük ve sayfa düzenini bozuyor.
Editledim. 640 x 480 kuralını göz ardı etmeyelim.
nightexpress

--------------------------------

özellikler

Çok temiz, tum bakımları yetkili servislerde yapıldı. Surekli kapalı garajda muhafaza edildi. Motor ile birlikte sehir dısı seyehatlar için givi topcase, givi yan cantalar, akrapovic egzoz(standart olanıda verecegim), givi koruma demiri, puig oncam, depo koruma, mtec 6000k xenon far, starcom bluetooth telefon kitli intercom cihazı verilecektir. Lastikler Metzeler m3 daha 5.500km de.

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
drtimsah
Üye
Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 01:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahhh hocam valla kalbimden vurdun beni ama işte bütçe meselesi maalesef ... Biliyorsun ölü sezon ve hadi diyince elden çıkartamıyorum benim makinayı ya da ölmüş eşşek parasına verebiliyorsun ... O yüzden sanırım seneye kadar beklemekten başka çare yok ...

alıntı yaptığınız fotoğraflar sayfa düzenini bozduğu için editlendi...
nightexpress
Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 04.12.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, yne esnaflığın tutmuş gece gece Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok hocam sırt çantasıyla dalga geçilmiyor ... SS görünümlü bir makinaya top case takarsam o zaman dalga geçilir demek istedim ....

Bilemir demiş ki:
sırt çantasıyla neden dalga geçsinlerki sen aldırma onlara ama illa takçam diyosun sen bilirsin
Başa dön
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 04.12.2007 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sırt çantasıda bence motorda hoş duruyor zaten dalga geçenler motordan anlamayanlardır kesin Bravo
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.12.2007 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence iyi araştır bir race için varmıdır bilmiyorum ama aerodinamiğini bozma aletin Delirdim Delirdim savrulursun mazallah Çok gülüyorum
drtimsah
Üye
Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 02:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla dediğim gibi SS görünümlü alet ama neticede 250 cc ve 170 i geçmiyor o yüzden öyle bir sorun yaşıyacağımı sanmam ... Benim en çok düşündüğüm estetik açıdan nasıl olacağı çok kötü olur mu diye endişe ediyorum
yunusxy demiş ki:
bence iyi araştır bir race için varmıdır bilmiyorum ama aerodinamiğini bozma aletin Delirdim Delirdim savrulursun mazallah Çok gülüyorum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 04.12.2007 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depo ustu yada kuyruk ustu cantalardan takarsan sorunda kalmaz Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gt250r a yakışmaz çok çirkin durur... bence sen motorunu satmaya bak ve ya sırt çantasıyla takıl ben sırt çantası güsel de duruyo ss makine kullanıcılarında Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 04.12.2007 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım yanlış anlama ama kelebek misali duruyor daha önce gördüm eğer imkanın varsa hyosung un comet tarzıyla eğiştir hem idealinde ki motora daha yakın hemde daha şık durur ama race de çok kötü duruyor tabi bu benim nacizane kendi fikrim yinede sen bilirsin Gülümsüyorum
drtimsah
Üye
Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşlar değerli görüşleriniz için .... Anlaşılan ben yine sırt çantasıyla devam edeceğim ; seneye inşallah fazer 'a terfi ederim ...
Başa dön
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 04.12.2007 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim illa top case takmana gerek yok ss lerede uyan mıknatıslı depo üstü çantalar var onlardan alıp depoya sıkıca monte edersin on numara olur....

http://www.motorturkmarket.com/givi_soft_depo_canta.html
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal