Tarih: 03.12.2007 - 19:25 Mesaj konusu: Hyosung GT 250 R Top Case ...
Valla arkadaşlar artık sırt çantasıyla dolaşmaktan bıktım ... Herşeyi ( İnsanların alay etmelerini ... ) göze alıp bir top case taktırsam mı diye ciddi ciddi düşünüyorum ... Aslında motosikletimi seviyorum ama benim istediğim daha çok touring bir makina ... Ve en favori adayım da Fazer ... Ama gerek ekonomik nedenlerden gerekse kısmetsizlikten bir türlü motosikletimi değiştiremedim ... Ben de madem değiştiremiyorum o zaman buna bir top case taksam nasıl olur diye düşünmeye başladım . Ve şimdi de sizin görüşlerinizi almak istedim . Belki de benim bu düşüncemi hayata geçirmiş başka arkadaşlar olabilir . Şayet varsa detaylı resimlerle birlikte görmek isterim ... Tabii bir de bu top case bağlantı aparatları universal midir ? yoksa her marka ve model için ayrı ayrı mı üretilir ? bilgilendirirseniz sevinirim .... Şimdi den herkese teşekkürler ...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 03.12.2007 - 20:09 Mesaj konusu:
bu fazer tam senlik
Fotoğrafların ebadı aşırı büyük ve sayfa düzenini bozuyor.
Editledim. 640 x 480 kuralını göz ardı etmeyelim.
nightexpress
--------------------------------
özellikler
Çok temiz, tum bakımları yetkili servislerde yapıldı. Surekli kapalı garajda muhafaza edildi. Motor ile birlikte sehir dısı seyehatlar için givi topcase, givi yan cantalar, akrapovic egzoz(standart olanıda verecegim), givi koruma demiri, puig oncam, depo koruma, mtec 6000k xenon far, starcom bluetooth telefon kitli intercom cihazı verilecektir. Lastikler Metzeler m3 daha 5.500km de. _________________ way of LİFE / german autobahn
Ahhh hocam valla kalbimden vurdun beni ama işte bütçe meselesi maalesef ... Biliyorsun ölü sezon ve hadi diyince elden çıkartamıyorum benim makinayı ya da ölmüş eşşek parasına verebiliyorsun ... O yüzden sanırım seneye kadar beklemekten başka çare yok ...
alıntı yaptığınız fotoğraflar sayfa düzenini bozduğu için editlendi...
nightexpress
Tarih: 04.12.2007 - 01:57 Mesaj konusu:
bence iyi araştır bir race için varmıdır bilmiyorum ama aerodinamiğini bozma aletin savrulursun mazallah _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Valla dediğim gibi SS görünümlü alet ama neticede 250 cc ve 170 i geçmiyor o yüzden öyle bir sorun yaşıyacağımı sanmam ... Benim en çok düşündüğüm estetik açıdan nasıl olacağı çok kötü olur mu diye endişe ediyorum
yunusxy demiş ki:
bence iyi araştır bir race için varmıdır bilmiyorum ama aerodinamiğini bozma aletin savrulursun mazallah
bence gt250r a yakışmaz çok çirkin durur... bence sen motorunu satmaya bak ve ya sırt çantasıyla takıl ben sırt çantası güsel de duruyo ss makine kullanıcılarında _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 04.12.2007 - 02:30 Mesaj konusu:
arkadaşım yanlış anlama ama kelebek misali duruyor daha önce gördüm eğer imkanın varsa hyosung un comet tarzıyla eğiştir hem idealinde ki motora daha yakın hemde daha şık durur ama race de çok kötü duruyor tabi bu benim nacizane kendi fikrim yinede sen bilirsin _________________ Herkez motor sahibi olabilir ama zevk sahibi olamaz. yaşasın movistar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız