Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 381 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 03.12.2007 - 21:18 Mesaj konusu: 1 saat önce büyük bir kaza atlattım
arkadaşlar 1 saat önce -altunizade'den(1. köprüden çıkış olan yol) kadıköy tarafına otoyoldan ilerliyordum. kaza yeri kadıköy'e inen bu yoldan e-5 yakınlarındaki yol ayrımı olan;sağ taraf h.paşa ve harem yol ayrımı var e-5 e çıkıyor sol taraf ise direk kadıöy kızıltoprak istikametine iniyor. herkes bilir yol ayrımları başında uzun ve gitgide birbirinden ayrılan çizgiler mevcut işte bunlar yetmiyormuş gibi son zamanlarda belediye(özellikle anadolu yakasında)bu yerlere çizgi boyunca uzun plastik çubuklar yerleştiriyor(tutuncu ve beyaz çizgili)bunun amacı heralde o alanlarda son anda şerit değiştirenleri engellemek için.malesef bi anlık dalgınlığımla gösterge panelne baktım ve kendimi bu çubukların 2-3 metre yakınında buldum ve hiç birşey yapamadım biraz sağa yatmak istedim fakat yapamadım artık çarpacağımı biliyordum ve tek düşüncem çarparım ama inşallah düşmem oldu ve çarptım 2-3 çubuğa çarptım sağ ayağıma değdiğini hissettim birinin ve geçtim henem emniyet şeritinde durdum ön far çizilmiş sol sinyalim hafif kırılmış ve sol ayağım biraz ağrıyordu ucuz atlattım düşse idim ya yola savrulacaktım yada bariyerlere çarpacaktım.allaha şükür olmadı.
arkadaşlar bilenlere söylüyorum bu bariyerler ne kadar doğru hadi otomobiller kurtulur fakat bi motorsikler bi kaçma manevrası sırasında bi engel olur arkadaşlar lütfen hekes kendince önlemini alsın...
aynır yerden bende geçtim bugun ucuz atlatmışsın daha dikkatli olmalısınn bir anlık dalgınlık kötü şeylere sebep olabilir... _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 03.12.2007 - 21:27 Mesaj konusu:
geçmiş olsun hatta bi ara haberlerde çıktı bu konu bariyer meselesi motorlar için tehlike üretiyor diye ama deişen birşey yok artı türkiye de her yerde bariyer yükseklikleri aynı degil !
umarım ciddi bişeyiniz yoktur tekrar geçmiş olsun
saygılar
ç.kale md _________________ way of LİFE / german autobahn
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 03.12.2007 - 21:29 Mesaj konusu:
Alıntı:
arkadaşlar bilenlere söylüyorum bu bariyerler ne kadar doğru hadi otomobiller kurtulur fakat bi motorsikler bi kaçma manevrası sırasında bi engel olur arkadaşlar lütfen hekes kendince önlemini alsın...
gecmiş olasun önce dostum! bu bariyerler bence çok uygun gördüğün ve test ettiğin gibi çarpmış olmana rağman bi hasar vermemiş bunlar düşünülerek yapılan ve konulan bariyerler.ama bu yukardaki soruyu sormadan önce sunu kendine sorman gerekmezmi dostum??
göstergeye bakmak yerine yola bakman gerekmezmiydi?önde biranda bi araba durabiliridi,yada bi yaya çıkardı böyle ucuz atlatamazdın. _________________
Tarih: 03.12.2007 - 21:59 Mesaj konusu:
geçmiş olsun allah beterinden saklasın... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız