Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Dikkat Çekiciler çalışıyor yol kenarına park ederken düşünün

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Dikkat Çekiciler çalışıyor yol kenarına park ederken düşünün

Dikkat Çekiciler çalışıyor yol kenarına park ederken düşünün
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 04.12.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Dikkat Çekiciler çalışıyor yol kenarına park ederken düşünün Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün Burakla buluştuk yemek falan yedikten sonra beni kabataşa bırakırken Beşiktaşta Şampiyon kokoreçin önünde motorları çekiciye yüklerken gördük ve hemen fotolarını çektim aman dikkat bu aralar sanırım uygulama var yol kenerlarına motor bırakırken dıkkat edin motorlarınız gitmesin

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, Ben olsam şu varaderoyuda çekin derdim Çok gülüyorum

Bu arada merak ettim, kaç porsiyon yediniz Çok gülüyorum

mezar, kulaklarımı çınlatıyormuşssun üsküdar sahillerinde Çok gülüyorum

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 04.12.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ıstanbulda motor parketmekte zor muş Beğenmedim
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu aralar trafik denetimleri çok sıkı dün beşiktaşta 2 ekipten kaçtım siz düşünün... yine takmışlar motosikletlere...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 04.12.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bıraktığın yerde biyere sabit kilitle nah çekerler Gülümsüyorum
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 04.12.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
bu aralar trafik denetimleri çok sıkı dün beşiktaşta 2 ekipten kaçtım siz düşünün...

Nasıl yani?
Niye kaçıyorsun kardeşim yahu? Benim bildiğim; suçlular kaçar? ŞUÇUN NEDİR? Sinirlendim
Bak, adamların yetkileri geniş... Kaçanı vuruyorlar artık... Bir suçun varsa, paşa paşa git teslim ol, canından olma! Dil çıkarıyorum

En son cumoni tarafından 04.12.2007 - 13:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 04.12.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakında düzcede de baslar gıbıme gelıyo Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R demiş ki:

Valla ben istanbul park Moto Gp ye gittiğimde gördüm adamlar kum çuvalı gibi yüklüyorlar, çekiciyle Çok gülüyorum
Kırılırmış, çizilirmiş kimsenin umurunda değil, Çok gülüyorum

Tavsiyem, Motorunuzu seviyorsanız gözününüzün önünden ayırmayın, derim...

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.12.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beşiktaş,Taksim,Eminönü Avrupa yakasındaki mimli yerler Gülümsüyorum
Bide Nişantaşı Ekocum dikkat et Çok gülüyorum
rezervuar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 04.12.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:sinir:EHHH NE DEİYELİM MOTORSİKLETLERİ KİMSE TAKMIYO ZATEN TİRAFİK ÇİLERMİ TAKSIN...... Sinirlendim
Başa dön
rezervuar Çevrimdışı rezervuar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 04.12.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onların işi çekmek umrundamı senin, benim motorum babasının malıymış gibi davranıyorlar Sinirlendim Sinirlendim
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KirliHarry
Üye
Üye

Nereden: WB Vahşi Batı

MesajTarih: 04.12.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim motorumu kimse çekemez. Öfkeliyim
KirliHarry Çevrimdışı KirliHarry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 04.12.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PaRiS-Zx10R demiş ki:

katılıyorummm..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

hadi çekiyorlar diyelim, motormuun orasını burasını kıran, çizen adam bunu ödemek zorunda Sinirlendim Sinirlendim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider,
ihşallah böyle bir şey kimsenin başına gelmez çünkü gerçekten balık istifi atıyorlar motorları umurlarında değilki senin malın Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
securtyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu trafiye ve park sorununa tek motor çareydi,,
motoruda çaresizler sınıfına almaya çalışıyorlar
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal