Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1224 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 04.12.2007 - 12:04 Mesaj konusu: Dikkat Çekiciler çalışıyor yol kenarına park ederken düşünün
Dün Burakla buluştuk yemek falan yedikten sonra beni kabataşa bırakırken Beşiktaşta Şampiyon kokoreçin önünde motorları çekiciye yüklerken gördük ve hemen fotolarını çektim aman dikkat bu aralar sanırım uygulama var yol kenerlarına motor bırakırken dıkkat edin motorlarınız gitmesin
_________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
KAWAKARTAL, Ben olsam şu varaderoyuda çekin derdim
Bu arada merak ettim, kaç porsiyon yediniz
mezar, kulaklarımı çınlatıyormuşssun üsküdar sahillerinde _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
bu aralar trafik denetimleri çok sıkı dün beşiktaşta 2 ekipten kaçtım siz düşünün... yine takmışlar motosikletlere... _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Tarih: 04.12.2007 - 13:09 Mesaj konusu:
yc_ demiş ki:
bu aralar trafik denetimleri çok sıkı dün beşiktaşta 2 ekipten kaçtım siz düşünün...
Nasıl yani?
Niye kaçıyorsun kardeşim yahu? Benim bildiğim; suçlular kaçar? ŞUÇUN NEDİR?
Bak, adamların yetkileri geniş... Kaçanı vuruyorlar artık... Bir suçun varsa, paşa paşa git teslim ol, canından olma! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
En son cumoni tarafından 04.12.2007 - 13:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bıraktığın yerde biyere sabit kilitle nah çekerler
Valla ben istanbul park Moto Gp ye gittiğimde gördüm adamlar kum çuvalı gibi yüklüyorlar, çekiciyle
Kırılırmış, çizilirmiş kimsenin umurunda değil,
Tavsiyem, Motorunuzu seviyorsanız gözününüzün önünden ayırmayın, derim... _________________ ''İnsanların en acizi Dost edinmeyen, Bundan daha acizi ise Dostunu yitiren'dir..''
Tarih: 04.12.2007 - 15:01 Mesaj konusu:
PaRiS-Zx10R demiş ki:
bıraktığın yerde biyere sabit kilitle nah çekerler
katılıyorummm.....
hadi çekiyorlar diyelim, motormuun orasını burasını kıran, çizen adam bunu ödemek zorunda _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1224 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 04.12.2007 - 16:07 Mesaj konusu:
strider,
ihşallah böyle bir şey kimsenin başına gelmez çünkü gerçekten balık istifi atıyorlar motorları umurlarında değilki senin malın _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
bu trafiye ve park sorununa tek motor çareydi,,
motoruda çaresizler sınıfına almaya çalışıyorlar _________________ Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız