Tarih: 27.01.2005 - 11:00 Mesaj konusu: 26 Ocak 2005 İstanbul MD Çarşamba buluşma resimleri...
Tam üç ayrı mekanı ve 100 küsür resmi kapsayan bir toplantımızı daha çoşkulu bir biçimde tamamladık. Ancak bu çoşkulu kelimesini laf ola beri gele diye kullanmadım. Gerçekten çoşkulu çünkü malum delilerden oluşan ekibimiz rahat duramıyor ki !
Akşam Beşiktaş BeerPoint'te toplandık toplanmasına ama bize kıllık yapan garson tutup bizim masayı yine basık bir yere koyunca herkes haklı olarak sıkıldı. Gerek sigara dumanı ve gerekse 20 kişi denip 35 kişi olmamız sebebiyle çok sıkışık ve gürültülü bir ortam oluştu ve buraya kıyasla çook daha ferah olan Beers lafı dolaşmaya başladı. Eh hal böyle olunca da saat 9.30 gibi kalkıp Beers'ın yolunu tuttuk.
Burada da yaklaşık 12.00'ye kadar güzel müzikler eşliğinde sohbetlerimiz devam etti. Saat 12.00'den sonra ise artık standartlaşmaya başlayan Çorbacı muhabbeti girdi devreye. Yaklaşık 9-10 kişi olarak Tuttifrutti'nin artık yeni motoru için mi yoksa eşinin doğum günü olduğu için mi bilmiyorum ısmarladığı çorbalarımızı içerek gecemizi tamamladık. Çorbalar için tekrar teşekkürler İlker ve Nermin
Gelen, gelmeyen herkese çook teşekkürler. Toplantımıza ilk kez katılan arkadaşlarımız vardı umarım onlar da memnun kalmışlardır. Sizleri de aramızda her zaman görmek isteriz arkadaşlar
Sevgili Toygun kardeşim ve kız arkadaşı... Gecenin ilk fotosu onlardan.
Semih bey yine flaş'lardan hoşlanmadığını açıkca gösterirken
İshak bey bayağı acıkmış galiba. Yemek yerken gözü hiçbir şey görmüyordu valla.
Erdi, 'offf nerede hata yaptım da bizim masayı yine buraya attılar' diye düşünüyor kara kara...
Uzuuuun, çok uzun zamandan beri aramızda göremediğimiz sevgili Rose da dün teşrif ettiler. Maalesef pek sohbet fırsatı bulamadım ama sizi tekrar aramızda gördüğümüze çoook mutlu olduk Gülgün hanım
Sevgili dostumuz İlker ve dün yaşgünü olan eşi Nermin. Tekrar mutlu yıllar Nermin...
Çıtır Kızlar; Nermin, Arzu ve Gülgün.
Burak yine yakalamış Alperi ha bire birşeyler anlatıyor
Dedim ya dün çok kalabalıktık diye. Bir grup da mecburen böyle ayrı masaya oturdu. Ama bir o kadar da hızlı fire verdiler, Beers'a bu masadan ancak 3 kişi gelebildi ;-)
Helal Burak ! Dünkü hesap işini hallettin ya helal sana...
İstanbullu MD'lere üç değil, beş değil, sekiz masa bile yetmedi. Gittikçe büyüyoruz... :md:
İşteeee... Karşınızda Tutti ve yeni motoru 2005 Yamaha R6'sı: Güle güle kullan kardeşim...
İşte MD'nin yeni üyeleri. Yani toplantılara katılım anlamında yeni üyeler. İnşallah artık her toplantımızda Apler kardeşimiz gibi bizimle olacaklar.
O harala gürelede çekilmiş çok güzel bir poz. Tabii bundan pozu verenlerin de payı çoook büyük ;-)
Herşeyden bunalarak Beers'a doğru yola çıkarken aldığım bir poz; Toraman ve Denis.
İlker, Eşi ve R6'sı
Aaa, İshak Chopper'cı mı oldu yaw ? 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla :md:
Motor o kadar kallavi ki Burak da geçti arkaya oturdu ve Beers'a üçü gittiler. 8)
Hayret, Toygun bu sefer motoru ısıtmaya karar vermiş :md:
İşteee, en hızlılarımızdan Onur ve 2004 ZX6'sı...
Cankut ve Narkoz da çorbacı hariç her ortamda aramızdaydı. Cankut, işe gitmek için Beers'tan ayrıldı...
İşte... baba iki Endurocumuz...
Beers'tan ilk resim...
Eh gülgün bizi satıp da eve kaçarsa böyle olur işte Çıtır Kızlar ikiye düşmüş
Vaaay, Toygun o ne bakış öyle ;-)
İshak gece boyu çok sakindi, bi terslik var bu işte dedik sebebini sorduk; yorgunluk dedi.
Yeni motorlu bir dostumuz daha Bakkalgazi. Ama dün o da benim gibi arabayla gelmişti. Çitlembik, patates'leri ne hızlı götürdün yaw dün gece
Ayla ve Arzu...
Bi resim çektireyim dedim Tuttiyle, eh resmi Burak çekecek olunca o da ancak bu kadar oldu. Bi dakika yerinde durmuyor ki adam
Baygın bakış Burak ve İshak...
Off kötü yakalanmışsın Alper. Gerçi masada da birşey yok ama o koca lokma nedir öyle merak ettim valla
Çitlembik, İlker'in yeni R6'sıyla...
Vaaay, nasıl ama ? Toraman'ın R1'i garsonumuza pek yakışmış doğrusu. Toraman, ciddi bir rakip geliyor sana ;-)
_________________ SYM Joyride 200
En son hakkan tarafından 27.01.2005 - 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Evet resimler için tşk. Bu buluşmaya katılamadığım için aslında ben 22:00 gibi beşiktaş a geldim ama bir baktım kiii MD den hiç kimse yok. Herkes bostancı yolunu tutmuş, neyse artık bir sonraki sefere diyorum... _________________
Kayıt: Dec 30, 2004 Mesajlar: 412 Nereden: Beylikdüzü/Ystanbul
Tarih: 27.01.2005 - 11:36 Mesaj konusu:
deliler ne güzel almışlar motorlarını geziyorlar,ben oturmuşum burda yok borsa yok bilmem ne,yaş oldu 21,5 hala motor alacaz,moralim bozuldu şimdi motorsuzluğa _________________ herkesin bitti?i yerde komando yeni ba?lar
Sevgili eşim defne resimde görünce insan daha bi şok oluyo.1100 classic dragstarı arkada ben otururken kullana bildiğin için seninle gurur duyuyorum.E bunu kullanan tabiki ZX9R ı kullanır diye dusunuyorum.Ve seni kutluyorum o cusseyle böyle motorları kullanma kabiliyetine sahip oldugun için
HAKKAN bizde motor cok bi dahaki sefere de enduro ile gelirim _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 1135 Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul
Tarih: 27.01.2005 - 11:47 Mesaj konusu:
ellerine sağlık hakan güzel bir geceydi herkese çok teşşekürler.
gecenin piyangosu herhalde lastime giren kafam büyüklüğünde ki yıldız vidaydı
ah be kardeşimmmm lastiğe ben çakıyım desem öyle güzel çakamam vidayı...
aylalar da ben karda yağmurda kaymıyım diye bilerek çaktığımı sanmışlar hehehehehe
**apler kim :!: _________________ !!!...WoRLd iS YoUrS...!!!
Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Tarih: 27.01.2005 - 11:51 Mesaj konusu:
ulan iiiki gelmedik amma eğlenmişsiniz. tutti yeni motorun hayırlı olsun en sonunda doğru yolu buldun r666666666666666 8) _________________ pikaçu...ocak başı team
[b]34 sau 63
aylalar da ben karda yağmurda kaymıyım diye bilerek çaktığımı sanmışlar hehehehehe
Ne bileyim yaaaaa o kadar laf yedikten sonra herhalde kar kış gözü görmedi kendini sağlama aldı diye düşündüm 8) :oops: :oops: (Böööğğğğ ben bile beğenmendim bahanemi ) Sorunsuz gittin mi sen onu söyle????
Akşam toplantıda geçireceğim zamanı trafikte geçirdiğim için geç katıldım erken ayrıldım maalesef.. Gözünü seveyim motorun ya ne trafik derdi ne park problemi Toplantı sonucunda şu çıktı arkadaşlar 3 ÇORBA ALACAKLISIYIIIIMMMMMMMM... :md: :md: DUYRULURRRRRRR...... :md: :md:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız