Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 26 Ocak 2005 İstanbul MD Çarşamba buluşma resimleri...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

26 Ocak 2005 İstanbul MD Çarşamba buluşma resimleri...

26 Ocak 2005 İstanbul MD Çarşamba buluşma resimleri...
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:00    Mesaj konusu: 26 Ocak 2005 İstanbul MD Çarşamba buluşma resimleri... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tam üç ayrı mekanı ve 100 küsür resmi kapsayan bir toplantımızı daha çoşkulu bir biçimde tamamladık. Ancak bu çoşkulu kelimesini laf ola beri gele diye kullanmadım. Gerçekten çoşkulu çünkü malum delilerden oluşan ekibimiz rahat duramıyor ki !

Akşam Beşiktaş BeerPoint'te toplandık toplanmasına ama bize kıllık yapan garson tutup bizim masayı yine basık bir yere koyunca herkes haklı olarak sıkıldı. Gerek sigara dumanı ve gerekse 20 kişi denip 35 kişi olmamız sebebiyle çok sıkışık ve gürültülü bir ortam oluştu ve buraya kıyasla çook daha ferah olan Beers lafı dolaşmaya başladı. Eh hal böyle olunca da saat 9.30 gibi kalkıp Beers'ın yolunu tuttuk.

Burada da yaklaşık 12.00'ye kadar güzel müzikler eşliğinde sohbetlerimiz devam etti. Saat 12.00'den sonra ise artık standartlaşmaya başlayan Çorbacı muhabbeti girdi devreye. Yaklaşık 9-10 kişi olarak Tuttifrutti'nin artık yeni motoru için mi yoksa eşinin doğum günü olduğu için mi bilmiyorum ısmarladığı çorbalarımızı içerek gecemizi tamamladık. Çorbalar için tekrar teşekkürler İlker ve Nermin Dil çıkarıyorum

Gelen, gelmeyen herkese çook teşekkürler. Toplantımıza ilk kez katılan arkadaşlarımız vardı umarım onlar da memnun kalmışlardır. Sizleri de aramızda her zaman görmek isteriz arkadaşlar Dil çıkarıyorum

Sevgili Toygun kardeşim ve kız arkadaşı... Gecenin ilk fotosu onlardan.

Semih bey yine flaş'lardan hoşlanmadığını açıkca gösterirken Bravo

İshak bey bayağı acıkmış galiba. Yemek yerken gözü hiçbir şey görmüyordu valla.

Erdi, 'offf nerede hata yaptım da bizim masayı yine buraya attılar' diye düşünüyor kara kara...

Uzuuuun, çok uzun zamandan beri aramızda göremediğimiz sevgili Rose da dün teşrif ettiler. Maalesef pek sohbet fırsatı bulamadım ama sizi tekrar aramızda gördüğümüze çoook mutlu olduk Gülgün hanım Bravo

Sevgili dostumuz İlker ve dün yaşgünü olan eşi Nermin. Tekrar mutlu yıllar Nermin...

Çıtır Kızlar; Nermin, Arzu ve Gülgün.

Burak yine yakalamış Alperi ha bire birşeyler anlatıyor Bravo

Dedim ya dün çok kalabalıktık diye. Bir grup da mecburen böyle ayrı masaya oturdu. Ama bir o kadar da hızlı fire verdiler, Beers'a bu masadan ancak 3 kişi gelebildi ;-)

Helal Burak ! Dünkü hesap işini hallettin ya helal sana... Dil çıkarıyorum

İstanbullu MD'lere üç değil, beş değil, sekiz masa bile yetmedi. Gittikçe büyüyoruz... :md:

İşteeee... Karşınızda Tutti ve yeni motoru 2005 Yamaha R6'sı: Güle güle kullan kardeşim...

İşte MD'nin yeni üyeleri. Yani toplantılara katılım anlamında yeni üyeler. İnşallah artık her toplantımızda Apler kardeşimiz gibi bizimle olacaklar.

O harala gürelede çekilmiş çok güzel bir poz. Tabii bundan pozu verenlerin de payı çoook büyük ;-)

Herşeyden bunalarak Beers'a doğru yola çıkarken aldığım bir poz; Toraman ve Denis.

İlker, Eşi ve R6'sı Bravo

Aaa, İshak Chopper'cı mı oldu yaw ? 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi valla :md:

Motor o kadar kallavi ki Burak da geçti arkaya oturdu ve Beers'a üçü gittiler. 8)

Hayret, Toygun bu sefer motoru ısıtmaya karar vermiş :md:

İşteee, en hızlılarımızdan Onur ve 2004 ZX6'sı...

Cankut ve Narkoz da çorbacı hariç her ortamda aramızdaydı. Cankut, işe gitmek için Beers'tan ayrıldı...

İşte... baba iki Endurocumuz...

Beers'tan ilk resim...

Eh gülgün bizi satıp da eve kaçarsa böyle olur işte Çıtır Kızlar ikiye düşmüş Bravo

Vaaay, Toygun o ne bakış öyle ;-)

İshak gece boyu çok sakindi, bi terslik var bu işte dedik sebebini sorduk; yorgunluk dedi.

Yeni motorlu bir dostumuz daha Bakkalgazi. Ama dün o da benim gibi arabayla gelmişti. Çitlembik, patates'leri ne hızlı götürdün yaw dün gece Bravo

Ayla ve Arzu...

Bi resim çektireyim dedim Tuttiyle, eh resmi Burak çekecek olunca o da ancak bu kadar oldu. Bi dakika yerinde durmuyor ki adam Bravo

Baygın bakış Burak ve İshak...

Off kötü yakalanmışsın Alper. Gerçi masada da birşey yok ama o koca lokma nedir öyle merak ettim valla Bravo

Çitlembik, İlker'in yeni R6'sıyla...

Vaaay, nasıl ama ? Toraman'ın R1'i garsonumuza pek yakışmış doğrusu. Toraman, ciddi bir rakip geliyor sana ;-)

En son hakkan tarafından 27.01.2005 - 13:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
hakkan Çevrimdışı hakkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için tşkler HAKKAN,

ellerine sağlık...bu eğlencemizin devamını dilerim.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@ citlembik, devamı yok bu gece böyle bıttı artık başka aylara-yıllara-ömürler gibbiii uzatayım konuyu resimler süper hakkan sagolasın

@Ama nasıl topladım paraları mılletten Bravo

@ Evet evet nermın,arzu,nilgün altın kızlar diyebiliriz dogrudur

@trendy nasıl yiyorsun beeeeee yavaş

@isak unutmadım benı almadıgını 3 kişi gidecektik ne güzel ama olsun yengem kullandı motoru senın bitttigin an o andıı

En son mezar tarafından 27.01.2005 - 11:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende onu demek istemiştim zaten MEZARCIM Göz kırpıyorum

neyse bu arada resimlerimiz kalanını Hakkancım olmadı msn adresimizden falan atsan,onlarda güzeldi Göz kırpıyorum
Bakkalgazi sende yarama zçocuklar gibi çıkmışın yahu 8)
Başa dön
Sign-on
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GOP

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet resimler için tşk. Bu buluşmaya katılamadığım için Üzgünüm aslında ben 22:00 gibi beşiktaş a geldim ama bir baktım kiii MD den hiç kimse yok. Herkes bostancı yolunu tutmuş, neyse artık bir sonraki sefere diyorum...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Ystanbul

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliler ne güzel almışlar motorlarını geziyorlar,ben oturmuşum burda yok borsa yok bilmem ne,yaş oldu 21,5 hala motor alacaz,moralim bozuldu şimdi motorsuzluğa Öfkeliyim
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili eşim defne resimde görünce insan daha bi şok oluyo.1100 classic dragstarı arkada ben otururken kullana bildiğin için seninle gurur duyuyorum.E bunu kullanan tabiki ZX9R ı kullanır diye dusunuyorum.Ve seni kutluyorum o cusseyle böyle motorları kullanma kabiliyetine sahip oldugun için Dil çıkarıyorum
HAKKAN bizde motor cok bi dahaki sefere de enduro ile gelirim Çok gülüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 şimdi Çevrimiçi DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

citlembik, UYARİ MEZAR nıckım MEZARCIM degıl dikkat dikkat :!: :!: :!: :!: :!:
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyvallah Bravo
Başa dön
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık hakan güzel bir geceydi herkese çok teşşekürler. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
gecenin piyangosu herhalde lastime giren kafam büyüklüğünde ki yıldız vidaydı Üzgünüm
ah be kardeşimmmm lastiğe ben çakıyım desem öyle güzel çakamam vidayı... Öfkeliyim
aylalar da ben karda yağmurda kaymıyım diye bilerek çaktığımı sanmışlar hehehehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum
**apler kim ? :!: Çok gülüyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lastsamuray
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan iiiki gelmedik amma eğlenmişsiniz. tutti yeni motorun hayırlı olsun en sonunda doğru yolu buldun r666666666666666 8)
lastsamuray Çevrimdışı lastsamuray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Wolfone
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

superrr yaa cok eglenmişsiniz belli.. İnşallah gelecek sefere bende sizlere katılacağım .... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
Wolfone Çevrimdışı Wolfone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastsamuray demiş ki:
ulan iiiki gelmedik amma eğlenmişsiniz. tutti yeni motorun hayırlı olsun en sonunda doğru yolu buldun r666666666666666 8)

o imzan :md: ne ole insanlar guler valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum

hastalık sebebıyle nıyetlı olmama ragmen gelemedım baktımda bız yokuz dıye herkez cok eglenmısGülümsüyorum
telefon cevırmece oynanmadımı yaw..... Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AYLA
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MaCHo_600RR,
Alıntı:

aylalar da ben karda yağmurda kaymıyım diye bilerek çaktığımı sanmışlar hehehehehe

Ne bileyim yaaaaa o kadar laf yedikten sonra herhalde kar kış gözü görmedi kendini sağlama aldı diye düşündüm 8) :oops: :oops: (Böööğğğğ ben bile beğenmendim bahanemi Çok gülüyorum Çok gülüyorum ) Sorunsuz gittin mi sen onu söyle????

Akşam toplantıda geçireceğim zamanı trafikte geçirdiğim için geç katıldım erken ayrıldım maalesef.. Gözünü seveyim motorun ya ne trafik derdi ne park problemi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Toplantı sonucunda şu çıktı arkadaşlar 3 ÇORBA ALACAKLISIYIIIIMMMMMMMM... :md: :md: DUYRULURRRRRRR...... :md: :md:
Başa dön
AYLA Çevrimdışı AYLA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2005 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oynamadık valla yoksa çok can yanardı Çok gülüyorum

zaten MEZAR'da(uyarı aldık ya sen şimdi buna da şaka diceksin ya :-D )tutturdu 9,30 da kalkalım diye 8) ,bi türlü aradığımız masayı bulamadık Bravo

neyse gene de herşey çok güzeldi..Ares, geçmiş olsun bu arada..yalnız 2005 R6 da süperdi Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal