Sevğili arkadaşlarım biliyorumki bir çogumuzun a2 ehliyeti yok
ve böyle organize yapmak gerektigini gördüm ve sizler için sahibi arkadaşımız olan bir sürücü kursuyla görüştüm
biz delilere özel fiyat dedim ama malasef kurslar aralarında anlaşmışlar ve fiyatta birşey yapamayacaklarını
ödemede ve hizmette özellik yapabileceklerini söylediler
ALLAH korusun trafik kazası oldugunda haklı bile olsak haksız duruma düşüyoruz
a2 ehliyetin fiyatı 340 ytl
Biz delilere ödeme aylık 30 ytl anlaştım
tamam bende almak istiyorum diyen varsa aşagıya yazacagım evrakları hazırlasın ve bana getirsin
1.Nufüs cüzdanı aslı ve örnegi
2.Diploma veya ögrenci belgesi aslı
3.İkametgah ilmuhaberi
4.Fotograf(10ad.)vesikalık
5.Sağlık kurulu raporu
6.Savcılık belgesi
7.Ehliyet fotokopisi
Önümüzdeki sezonda ehliyeti olmayan arkadaşları gezilere almayacagız biline
En son capodelcapo tarafından 22.04.2008 - 08:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
başkanım harikasın sen ama geç kaldın ben yazıldım tşkler evet seneye ehliyeti olmayan geziye gelemez haberi olsun katılıyorum binen binmeyen belli olsun
şükrü abi ben B- A2 alıcam bende sizinle birlikte alıyım valla iyi olucak bide böyle bi imkan varmı bi öğrene bilirmisin beraber alabilirmiyim
ayrıca bu örnek teşkil eden organizasyonundan dolayı seni kutlarım teşekkürler biz delilere yegane hizmetlerinden dolayı sana minnettarız _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Helal olsun kony@ md 10 numarasınız böyle başkan nerde çok zor bulunur. _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
baba ehlıyet olrak hepsı var bı uçak sürücü belgesı yok senın bu kurs verırmı acaba bı zahmet bı sor şaka bı yana bır sürü müşterımın ehlıyetı yok yaz getır asalım _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız