Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD a2 Ehliyeti Olmayanların Dikkatine

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD a2 Ehliyeti Olmayanların Dikkatine

Konya MD a2 Ehliyeti Olmayanların Dikkatine
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Konya MD a2 Ehliyeti Olmayanların Dikkatine Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevğili arkadaşlarım biliyorumki bir çogumuzun a2 ehliyeti yok
ve böyle organize yapmak gerektigini gördüm ve sizler için sahibi arkadaşımız olan bir sürücü kursuyla görüştüm
biz delilere özel fiyat dedim ama malasef kurslar aralarında anlaşmışlar ve fiyatta birşey yapamayacaklarını
ödemede ve hizmette özellik yapabileceklerini söylediler

ALLAH korusun trafik kazası oldugunda haklı bile olsak haksız duruma düşüyoruz

a2 ehliyetin fiyatı 340 ytl

Biz delilere ödeme aylık 30 ytl anlaştım

tamam bende almak istiyorum diyen varsa aşagıya yazacagım evrakları hazırlasın ve bana getirsin

1.Nufüs cüzdanı aslı ve örnegi

2.Diploma veya ögrenci belgesi aslı

3.İkametgah ilmuhaberi

4.Fotograf(10ad.)vesikalık

5.Sağlık kurulu raporu

6.Savcılık belgesi

7.Ehliyet fotokopisi

Önümüzdeki sezonda ehliyeti olmayan arkadaşları gezilere almayacagız biline Üzgünüm

En son capodelcapo tarafından 22.04.2008 - 08:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yamahamusti
Üye
Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim var olmayanlara Allah kolaylıklar versin Bravo

Konya MD Team
Başa dön
yamahamusti Çevrimdışı yamahamusti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımmm olmayanlar ilgilensinler bence

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan şimdi Çevrimiçi hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TahiRR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım harikasın sen ama geç kaldın ben yazıldım tşkler evet seneye ehliyeti olmayan geziye gelemez haberi olsun katılıyorum binen binmeyen belli olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
TahiRR Çevrimdışı TahiRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler MUDURUM Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir çalışma olmuş başkan Alkışlıyorum Alkışlıyorum
a2 olmuyanlar mutlaka alsınlar baskıda yapalım gerekirse Bravo
Süper Üye
Süper Üye

şükrü abi ben B- A2 alıcam bende sizinle birlikte alıyım valla iyi olucak bide böyle bi imkan varmı bi öğrene bilirmisin beraber alabilirmiyim Bravo
ayrıca bu örnek teşkil eden organizasyonundan dolayı seni kutlarım teşekkürler biz delilere yegane hizmetlerinden dolayı sana minnettarız Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Helal olsun kony@ md 10 numarasınız böyle başkan nerde çok zor bulunur.
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim var ama ucuza olacaksa bir tane daha alabilirim bulunsun Şok oldum

Fiş almıcam, öğrenciyim, öğretmenim,askerim,ayağım alışsın indirimlerinin hepsini yaparsan alırım Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ehliyetsiz kimse kalmasın Bravo Bravo zaten araçlar saygı duymuyor bi polisler bizden yana olsun İyi fikir İyi fikir İyi fikir
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı osmanr6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit'in var mı ?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, indirimleri hesap ettirdim üste parada vereceklermiş sen evrakları hazırla hemen Konyaya gel Çok gülüyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 04.12.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baba ehlıyet olrak hepsı var bı uçak sürücü belgesı yok senın bu kurs verırmı acaba bı zahmet bı sor şaka bı yana bır sürü müşterımın ehlıyetı yok yaz getır asalım

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 04.12.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi düşünmüşsün başkanım helal olsun Alkışlıyorum değerlendirekşnm bu durumu Göz kırpıyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.12.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt,
Alıntı:

halit'in var mı ?

gardaşım bende olmazmı hiç yaf dedigine bak seninde Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum ehliyet kamyoncuların ehliyetine döndü eskimekten Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal