Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni 08 zx10r 200 hp!!!!!!!!!!!! (itina ile kuş avlanır)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni 08 zx10r 200 hp!!!!!!!!!!!! (itina ile kuş avlanır)

yeni 08 zx10r 200 hp!!!!!!!!!!!! (itina ile kuş avlanır)
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:11    Mesaj konusu: yeni 08 zx10r 200 hp!!!!!!!!!!!! (itina ile kuş avlanır) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 zx10r teknik verileri acıklandı

200 hp (beygir) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni bir çığır açıldı...Hayırlısı...Birazdan çatışmalar başlar...
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, her zaman söylüyorum kardeş KAWA olsun 5 fazla olsun

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay bitmiştir kawa 1000 katagorisinde olaya noktayı koydu hayırlısı ALIRIM GALİBA OK OK OK OK Dans Dans

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10, kuş derken neyi kast ettin anlayamadım? Çok gülüyorum

En son EkremSen tarafından 05.12.2007 - 17:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42, ADAMOTOR42, hayırlı olsun şimdiden ADAMOTOR Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HER TÜRLÜ YAKIŞIR

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawas10
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

(kuş) yarası olana !!!!!
Başa dön
kawas10 Çevrimdışı kawas10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortalık çok pis karışcak.. Çok gülüyorum helal olsun kawa.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hele bir görelimde Bravo sonra katalog motorculuğu yapmayalım Çok gülüyorum yapanlar var gene ama Çok gülüyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawas10 demiş ki:
(kuş) yarası olana !!!!!

Ben karga dan başka kuş tanımam Çok gülüyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yorumlarınız karşılıklı atışma şeklinde değil,konu ile alakalı olsun,forumun seviyesini düşürmeyelim

Edit..HaYaBuSa

eminatar@hotmail.com

En son deliemin tarafından 05.12.2007 - 17:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yürrüü bee kocummm benımm

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşla dikkat ederseniz sinonun aha önce yaptığı yorum doğru cıkıyor.
motor 188 bg gücünde fakat ramair sistemi takılırsa 200 bg yani bayiden aldığımız motor 188bg .Ama doğruya doğru en güçlü yine kawasaki.ve rakipsiz bence Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum ZX TEN R Çoook seviyorum Çoook seviyorum
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

proracing, sagol kardeş bütün S.S. culara OK Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal