Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 05.12.2007 - 19:34 Mesaj konusu: Trafik kazasında artık polis beklenmeyecek
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, şehir içindeki küçük hasarlı kazalarda artık sürücülerin polis beklemek zorunda kalmayacaklarını ve bir form doldurduktan sonra sigorta şirketlerine haber vereceklerini belirterek, bu uygulamanın 1 Nisan 2008'de başlayacağını söyledi.
mynet haber...
düşüncelerinizi alalım... _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
En son mdonurr tarafından 05.12.2007 - 19:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 05.12.2007 - 19:37 Mesaj konusu:
1 nisan şakası olmasın o
güzel ve gerekli bi uygulama özellikle istanbul trafiğinde saatlerce polis bekleniyo bide trafik felç oluyo ama türkiyede zor çok kavga çıkar bu yüzden
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 05.12.2007 - 20:18 Mesaj konusu:
bak bak bak olaya bak tem de e-5 te kaza yaptın yol ortasında neymiş aracı oynatmıcakmışsın TÜRKİYE abicim burası kurallar kanunlar yönetmelik tüzük işleyiş böyle
paylaşım için ve bilgilendirme için tşk
ç.kale md _________________ way of LİFE / german autobahn
tabi kavga çıkarsa biri yaralanırsa yine polis beklenecek mutlaka .SAYIN BEŞİR ATALAY bide suna bir uygulama yapsa çok daha süper olur:D kavgadan sonra işte sen benim gözümü morartın kaşımı patlattın imzala bakam surayı polise gerek yok hehehehe:D haydaa ondan sonra direk cinayet sebebi
Kayıt: Oct 22, 2006 Mesajlar: 526 Nereden: İst/Büyükçekmece
Tarih: 05.12.2007 - 21:11 Mesaj konusu:
xenophobic,
Alıntı:
1 nisan şakası olmasın o
güzel ve gerekli bi uygulama özellikle istanbul trafiğinde saatlerce polis bekleniyo bide trafik felç oluyo ama türkiyede zor çok kavga çıkar bu yüzden
şaka olma ihtimalı çok yüksek,güzelim Türkiyede tutmaz abi tutmaaaaaaz,neden tutmasın diyenlere şunu söyliim ben 1999 yılından beri direksiyon sallıyorum 8/8 hatalı olan adama bile hatalısın diyemiyorsun kabul etmek istemiyor abi yok böyle bişey illede polis gelsin olayı çözsün diyolar hehe gözünü sevdiğim memleketi yolumuz çok uzun hayırlısı
benim en çok sevindiğim uygulama trafik kurallarının ciddi oranda artışı mesala bir sene içinde
5 kez kırmızı ışık ihlali neticesinde ehliyete bir sene el konulması cezalar caydırıcı olur ve uygulanırsa trafik terörü umarım azalır
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız