Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trafik kazasında artık polis beklenmeyecek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trafik kazasında artık polis beklenmeyecek

Trafik kazasında artık polis beklenmeyecek
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 05.12.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Trafik kazasında artık polis beklenmeyecek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, şehir içindeki küçük hasarlı kazalarda artık sürücülerin polis beklemek zorunda kalmayacaklarını ve bir form doldurduktan sonra sigorta şirketlerine haber vereceklerini belirterek, bu uygulamanın 1 Nisan 2008'de başlayacağını söyledi.

mynet haber...
düşüncelerinizi alalım...

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...

En son mdonurr tarafından 05.12.2007 - 19:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.12.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 nisan şakası olmasın o Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
güzel ve gerekli bi uygulama özellikle istanbul trafiğinde saatlerce polis bekleniyo bide trafik felç oluyo ama türkiyede zor çok kavga çıkar bu yüzden Gülümsüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 05.12.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

düşüncelerinizi alalım...

inşallah bu uygulamayı kullanma gereği duymaz hiçkimse Gülümsüyorum teşekkürler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.12.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel uygulama kafaları ara sıra çalışıyo allaha şükr Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 05.12.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

1 nisan şakası olmasın o

daha cok var ya 1 nisana Gülümsüyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 05.12.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beşir Atalay dediyse doğrudur

En son KAAN_CBR tarafından 05.12.2007 - 20:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 05.12.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz bununda b... çıkarırız 3 kağıt olayı.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 05.12.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak bak bak olaya bak tem de e-5 te kaza yaptın yol ortasında neymiş aracı oynatmıcakmışsın TÜRKİYE abicim burası kurallar kanunlar yönetmelik tüzük işleyiş böyle

paylaşım için ve bilgilendirme için tşk

ç.kale md

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 05.12.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu uygulama çok iyi olacak.

tabi kavga çıkarsa biri yaralanırsa yine polis beklenecek mutlaka .SAYIN BEŞİR ATALAY bide suna bir uygulama yapsa çok daha süper olur:D kavgadan sonra işte sen benim gözümü morartın kaşımı patlattın imzala bakam surayı polise gerek yok hehehehe:DÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum haydaa ondan sonra direk cinayet sebebi Delirdim Delirdim
Başa dön
tekyildizmotor şimdi Çevrimiçi tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.12.2007 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazete haberiydi fakat uygulama nasıl olacak gerçekten merak ediyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 05.12.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendi aramızda hallederis yaww Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 05.12.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezgin ben biliyorum senin halletmeni aman allah göstermesin

way of LİFE / german autobahn

En son serkan_yenidunya tarafından 05.12.2007 - 21:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 05.12.2007 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tutmaz bu uygulama İstemiyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 05.12.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenophobic,
Alıntı:

1 nisan şakası olmasın o
güzel ve gerekli bi uygulama özellikle istanbul trafiğinde saatlerce polis bekleniyo bide trafik felç oluyo ama türkiyede zor çok kavga çıkar bu yüzden

şaka olma ihtimalı çok yüksek,güzelim Türkiyede tutmaz abi tutmaaaaaaz,neden tutmasın diyenlere şunu söyliim ben 1999 yılından beri direksiyon sallıyorum 8/8 hatalı olan adama bile hatalısın diyemiyorsun kabul etmek istemiyor abi yok böyle bişey illede polis gelsin olayı çözsün diyolar hehe gözünü sevdiğim memleketi yolumuz çok uzun hayırlısı Beğenmedim
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kardereli
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim en çok sevindiğim uygulama trafik kurallarının ciddi oranda artışı mesala bir sene içinde
5 kez kırmızı ışık ihlali neticesinde ehliyete bir sene el konulması cezalar caydırıcı olur ve uygulanırsa trafik terörü umarım azalır Bravo
Başa dön
kardereli Çevrimdışı kardereli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal