Tarih: 06.12.2007 - 11:40 Mesaj konusu: 17.12.2007 Pazartesi Bayram Öncesi Hamam Sefasına Gidiyoruz
17.12.2007 Pazartesi akşamı....
Evet bır bayram geldı kapımıza dayandı ve bu akşamdan başlayan hamam günlerimiz başlamiştir yogun istek üzerine temizlenmek isteyen TÜM ERKEKLERİ bekliyoruz....................
Bütün erkekler toplandık, toplandık ,toplandık, Neden bu kadar kirlendik kirlendikkkkk kirlendikkkkk....... :-D
YER:MALTEPE OLİMPİYAT HAMAMI
ADRES:MALTEPE MERKEZİ MİNÜBÜS YOLU IŞIKLARDAN SAHILE DOGRU DÖN İLK SOL SOKAK (PAZARYERİ KARŞISI) İÇİNDE
SAAT:20.30 sonra..........
YERDE HAVUZ,SAUNA,HAMAM TAŞİ MEVCUTTURR......
En son mezar tarafından 18.12.2007 - 01:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 06.12.2007 - 11:46 Mesaj konusu:
Allah Allah be sonunda sesimi duydun ya Burak abi mezar taşın olayım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 06.12.2007 - 12:06 Mesaj konusu:
karşıdan eve gelene kadar üşütüp hasta oluruz neme lazım aksarayda tarihi sofular hamamı yada horhor hamamı daha uygun bu taraftakilere ayrıca tokatlı sivaslı tellaklarda süper kese ve masaj yapıyorlar göbek taşında hatta tavla nargile partisi bile yapılabilir göbek taşında
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
eko_r1 demiş ki:
Ben geliyorum
mezar, neden çemberlitaş hamamı yapmadın? oraya turistlerde geliyor hem bay bayan da girebiliyor
bak buda güzel fikir orasıda olabilir yerli yabancı karışık beynelmilel kese olunurdu
ilginç hiç böyle bi etkinlik daha önce yapılmışmıydı
bayramönü, hamam sefası güzel olur iyi düşünmüşünüzz _________________ Time is chasing after all of us.
Tarih: 06.12.2007 - 13:11 Mesaj konusu: Re: 17.12.2007 Pazartesi Bayram Öncesi Hamam Sefasına Gidiyo
mezar demiş ki:
Bütün erkekler toplandık, toplandık ,toplandık, Neden bu kadar kirlendik kirlendikkkkk kirlendikkkkk...???
Hey Allahım ya bu mezar nihayet gerçek bir motorcu olmuş ama bu durumdan kendisinin bile haberi yok!
Ulan motorcu dediğin tozlu, paslı, yağlı, kısacası KİRLİ olur! Bu işin raconu budur yahu... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 575 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 06.12.2007 - 13:19 Mesaj konusu:
şu yıldız 27 yi de gönderelim bari...
izmir hamamlarında temizleyemiyoruz adamı... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız