Niyahet hergün onlarca kişiyi kaybettiğimiz trafik kazalarını önlemeye yönelik yeni yasa maddeleri 1 Nisan 2008 tarihinden itibaren uygunlamaya konulacak...Hepimize hayırlısı olsun...
Umarımki bu yeni düzenlemeler (özelliklede stajyer ehliyet) trafik kazalarının bir nebze de olsa onune gecer...
Başlıgın tümünün büyük harf ile yazılması yasaktır.. düzenledim Sercat 46 _________________ ******CAGATAY****** msnimdensanane@hotmail.com
Tarih: 06.12.2007 - 15:43 Mesaj konusu:
Devrim olarak nitelendirecek değişiklikler yok ya hayırlı olsun bakalım... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Oct 29, 2007 Mesajlar: 756 Nereden: Gebze - Kayseri
Tarih: 06.12.2007 - 15:58 Mesaj konusu:
millet olarak en büyük eksiğimiz EĞİTİM gerisi hikaye ceza ile çözülmez
her işin hilesini buluruz devrim cezayla olmaz EĞİTİM le olur ehliyet eğitimini adam gibi yapsınlar bak nasıl çözülüyor sorun
ehliyet sınavında 20 yıldır aynı soruları soruyorlar teknoloji ilerliyor sorular eski
hele şu motor sınavı, kaldırın motor sınavını adam motormu tamir edeceğiz şimdiki araçlar servise bağımlı motor soracağınıza trafik sorun _________________ HONDA CBR 1100 XX SUPER BLACKBIRD
http://www.applebys-r-us.co.uk/bb/images/blackbird_spares.jpg
En son murat50 tarafından 06.12.2007 - 16:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
allahhh yandım ehliyet konusunda nasıl alcam ben ehliyet 2sene uzun olmuş biraz neyse allahdan amcamın sürücü kursu var _________________ [img]http://www.motordelisi.com/fark.jpg[/img]
millet olarak en büyük eksiğimiz EĞİTİM gerisi hikaye ceza ile çözülmez
her işin hilesini buluruz devrim cezayla olmaz EĞİTİM le olur ehliyet eğitimini adam gibi yapsınlar bak nasıl çözülüyor sorun
ehliyet sınavında 20 yıldır aynı soruları soruyorlar teknoloji işlerliyor sorular eski
hele şu motor sınavı kaldırın motor sınavını adam motormu tamir edeceğiz şimdiki araçlar servise bağımlı motor soracağınıza trafik sorun
sürücü kursunda çalışan bir motosiklet eğitmeni olarak söylediklerinizin hepsine katılıyorum....Hemde noktasına,virgülüne kadar eğitim eğitim diye bagırsakta hep beraber....10 ytl nin pazarlıgını yapan bir kişiye eğitim alacakmısınız dediğimizde yok ben biliyorum cevabı ile karşılaşıyoruz....Sonrasında sınavda hallerini görmelisiniz...sadece bu sebeple bütün adaylarımıza eğitim verecegiz hiç bir extra ücret talep etmeden..elimizden gelenancak bu fakat dediğiniz gibi sınav siistemi değişmez yenilikler gelmezse bu kazaların onune gecmek zor gibi görünüyor... _________________ ******CAGATAY****** msnimdensanane@hotmail.com
Tarih: 06.12.2007 - 16:42 Mesaj konusu:
slm
cezaların ağır olması çook iyi her suçun cezasını ağırlaştırmak lazım ancak ozaman rahat eder millet yoksa durum kötü.
----------------
ninja _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
yanlış anlama sözüm sana değil ama zaten bu yüzden bu hale gelmedikmi ? Bir tanıdığının sayesinde kursa gitmeden eğitim almadan kendini trafiğe atan o kadar çok ehliyet sahibi varki başka söze gerek yok....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız