walla bende ilk dususumu yaptım :P sag grenaj sag far gumledi bende 1 sey yok ama uzun bır sure kaba etımın ustunde zıpladıgımı hatırlıyorum..ve bugun motorumu satıyordum... 1000 ytl asagıya verdım arkadaslar sehır dısından gelmıslerdı.. neyse gelen mala gelsın ben saglamım :P %100 benım hatam yagıslı havada daha dıkkatlı olmak lazım kı bende tecrube 3 ay racing makina ıcın oda cok az :P allah beterınden saklasın herkezi.....makina yamaha yzf r6 kırmızı beyaz goren varsa yerde seken bendım :P _________________ 1 kertenkele vardır.
1 de kertilenkele
ben seni takip ediyorum kardeşim r6 var dediğinden beri inş. ilk ve son olur sen de buyuk sorun yoksa onemlı değil gelen mala gelsin büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun arkadaşım.büyük ihtimalle yerler yağmurdan dolayı ıslaktı ve orada büyük demir mazgallar vardı o yüzden düşmüşsündür.sna biişey olmaması sevindirici... _________________ (Saldırgan Kişilik) Motordelisi, bünyeye aykırı kuruluş...
Kayıt: Aug 28, 2007 Mesajlar: 34 Nereden: Biz KARŞIYAKALIYIZ
Tarih: 07.12.2007 - 13:05 Mesaj konusu:
hepinize cok tesekkur ederım.. dedıgım gıbı kaza bu ansızın oluyo ...dun de kendime deri tulum almıstım motoruda sattım gıymek nasıp olmadı ona cok uzuldum yaff _________________ 1 kertenkele vardır.
1 de kertilenkele
Tarih: 07.12.2007 - 13:27 Mesaj konusu:
geçmiş olsun arkadaş
ALLAH beterinden saklasın _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız