Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hay şansıma tükürim :@

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hay şansıma tükürim :@

hay şansıma tükürim :@
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
takometer
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.12.2007 - 03:03    Mesaj konusu: hay şansıma tükürim :@ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizlere başımdan geçen talihsiz bir olayı anlatim millet geçen hafta zar zor biriktirdigim bir miktar para ile gidip ya bimillah bir çin motoru aldım bu motor beni egitir geliştirir tecrübe olur sonra satarda güzel bi can yoldaşı edinirim dedim dememle olaylar başladı
galeriden motoru aldım öyle bir özensiz tangır tungur topladılarki aküye su şarj yok kablo katır kutur grenaj takmalar filan motoru almadan küsecektim nerdeyse Öfkeliyim ilk gün hava kötü 25 km yol yapıp eve geldim yattı motor bir gün bir ertesi gün indim bir marş aman allah motor çalışmıyor gırın ha gırın ötüyor ama tık yok yokuştan vurdurdum neyse çalıştı iki adım gidiyom stop ediyor tekrar vurdur böle bir beş kez vurdum sonra neyse gidiyoz ışıklarda duruyom elim ayagım depoda hiç makinaya dokunmuyom devir bi 3000 yapıyor 1000 yapıyor 3000 yapıyor 1000 yapıyor lan neoluyor buna be tövbe neyse zor bela 100 km de 100 problemle döndüm motor 130 km ye geldi
sonraki gün tekrar bindim gece şürüsü farlar sönük yanıyor gaza göre gazı veriyom parlıyor sonra sönüyor böle benzinin anasını aglattım direk ateşin üstüne döksem böyle hızlı yanmaz belki Öfkeliyim motor 200 km yi gördü 5.gün aldıgım yere gitmeyede utanıyom daha 5 günlük motorda sorun mu olur be kardeşim felan usulüde bilmiyom neyse yavaş yavaş makinanın karekter olaylarını çözdüm nerde ne bok yiycek belli ediyor ona göre hazırlıgımı yapıyom bosuk bir yolda ilerliyorum bir setten hafif sert geçtim öle 2 tekeri yerden kesip burak kut klibindeki gibi arabanın üstünden uçmadım 40 km ile girdim diyim 195 i gösteren km panosu 30195 olmazmı Beğenmedim beni bir sinir aldı aklımı yitirdim yani biri görse helal be çin malı ile 30000 kilometre yol yapmışsın der ben birkaç gün ayırsam şerefsizim daha iyi motor yaparım bu kadar adilikde olmazki be arkadaşım kime ne ettimde böyle belaya rast geldim arkadaş aynaları zaten 10 metre geride birini aldım biride arkayı degil kuşları gösteriyordu öyle sapıtmış iyiki şase bölünmedi geldim evin önüne motoru ayaklık açmadan çat diye bıraktım yere aileme ve çevreme talimat verdim bu motor burdan kalkmıycak bu şekilde ibret alem için çürüycek paramızla belayı satın aldık ya çok dokundu parasının içine edim onuda geçtim psikolojimi mahvetti motorsiklet olayı bitmiştir bende arkadaşım ne honda ne yamaha ne dukati 2 tekerli bisiklet bile olsa işim olmaz Allah kahretsin bunu icad edenleri param haram zıkkım olsun Beğenmedim
ben yandım size ders olsun oyuncak motorlarla trafige çıkıp ölmeyin daha başka yollar bulun ölmek için en azından kafanız rahat olur bu arada motor kanuni 125vindy birde utanmadan bu türkmalı diyorlar türklerinde adını şerefsize çıkarcaklar avrupada ulan grenejda direksiyonda her yerinde çince yazı var Sinirlendim
Başa dön
takometer Çevrimdışı takometer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cagdass
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 07.12.2007 - 03:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş geçmiş olsun ama sen bencce direkt moora karşı deilde çin malına aptal saçma markalara karşı gel çünkü sen eğer diğer dört japonuda aynı kefeye koyarsan murat 124e binip porche ye lanet etmiş kötülemiş olursun ha şunu diyim mesela şuan k yamaha-honda-suzukinin ufak birçok modelide çin ama onlar çinnde montaj yapıo sadece kalite yine japon anlıcağın neyse ben sana diorumki sen o motoru git 3-5 neyse sat sorada git yamaha-honda-suzuki yada kawasaki hangini istersen birini al ve ondan sonra büyük bir mutlulukla motorculuk merdienleri ve yolunda ilerliyceksin. Bravo
Başa dön
cagdass Çevrimdışı cagdass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 07.12.2007 - 03:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni vindy125.. Şok oldum Şok oldum hayret valla son cümlene kadar okudum inan çok üzüldüm Üzgünüm ama bu şekilde hareket edersen zararın kendine olur.... götür aldığın yerin kapısına at bu yazdıklarınıda mail ile kanuniye gönder.... OK
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2007 - 03:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu da

ben yandım eller yanmasın kimse mondial almasın

hesabı olmuş Çok gülüyorum Çok gülüyorum

geçmiş olsun
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
drtimsah
Üye
Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 07.12.2007 - 04:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım çok geçmiş olsun ama daha geçen bişey yok bilesin .... Tüketici hakları denen bişey var ... Sen o motoru hiç üşenmeden her arıza yaptığında servise götür ve arızası yapıldıktan sonra da servis kitapcığına da detaylı bir şekilde arıza nedir ne işlem görmüştür yazdırt ... hatta servise gittiğinde ısrarla sana bir servis formu açmalarını iste ve işin bitince de servis formunun da bir nüshasını al ve bir kenara koy ...

Zaten senin bu anlattığına göre , sen en çok 2 hafta da aynı arızayı 3 den fazla verirse ya da farklı farklı arızaları emin değilim ama 6 kereden fazla verirse paranın iadesini ya da ürünün tamamen değişimini ( ki böyle bişey isteyeceğini kesinlikle düşünmüyorum ... ) talep edebilirsin ...

Yok adamlar ''olmaz '' mı diyor ??? o zaman doğruca kaymakamlıktaki tüketici hakem heyetine ( tabii motorun fiyatı belli miktarı aşıyorsa onlar bakmazlar ) ya da Sanayi Bakanlığı İl Müd. 'ne gidiyorsun ve uygun dille sorununu ve talebini anlatan bir dilekçe verip alın terinle kazanıp biriktirdiğin paranı da geri alıyorsun ...

Zaten herkes bu markalara ve motorlara karşı aynı tavrı sergilese bu adamlar bir daha aynı tutumu sergileyemezler , kaliteye de önem vermek zorunda kalırlar . Ya da batıp giderler ....

Hiç canını sıkma ve aynen dediklerimi yap ... Ya da ben ne yapacağımı bilemem diyorsan en yakın TUKODER (Tüketici Koruma Derneği ) ne git onlar sana ne yapman gerektiğini ayrıntılı söylerler ...

Saygılarımla ....
Başa dön
drtimsah Çevrimdışı drtimsah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 07.12.2007 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 07.12.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun üzüldüm keşke ilk arıza cıkarttığında gitseydin sende guzel düşünmüşün alır almaz arıza mı olur diye ama satarken satıyorlarsa teknik hizmetinini de versinler neyse buyuk geçmiş olsun.
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erdemipek
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.12.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. bence çok mütevazi bir insansın ama çok büyük hata yapıyorsun.
para veripte almış olduğun bir malın bozuk çıkması durumunda ilk gün geri götürüp hakkını savunmalısun. aldığın motorsiklet değil ne alırsan al.
insanlar hakkını savunmadığı sürece butür olaylar hep devam eder.
zaten motoru gözden çıkarmışsın bari götürde adamın kafasına at. evinin önünde çürüyeceğine aldığın adamın dükkanının önünde çürüsün.
ben sana başımdan geçen bir olayı anlatayım
10 yıl önce vestelden son model bir müzikseti aldım, o yıllarda çok pahalı bir modeldi ve o yıllarda tüketici hakları bu kadar kapsamlı değildi. neyse aldığım müzikseti daha ilk hafta bozuldu hemen servisine götürdüm, 2 ay sonra müzikseti servisten geldi fakat bir hafta sonra geri geldi ama yine bozuk servis tekrar aldı müziksetini biz sie haber veririz dedi ve beni göndermek istedi ama ben sinirden deliye dönmüşüm tabi. her ay taksidini ödüyorum müziksetinin ama 3 ay olmuş müziksetini kullanamıyorum. servise ağzıma geleni söyledim ama elimizden bişey gelmez dediler. bende müziksetini aldığım bayiye gittim onun kafasına ekşidim, yapacağımız hiçbirşey yok dediler. peki dedim ben size yapacağımı biliyorum.
hemen vestelin genel müdürlüğüne bi mektup yazdım ( o zamanlar internet olmadığı için), çok sert bir dille uyardım onları ve 1 hafta içinde müziksetimin yenisini göndermezlerse, müziksetini konyanın en kalabalık caddesinde gazetecileride çağırıp yakacağımı söyledim, eğer erkekseniz göndermeyin benim müziksetimi diye.
2 gün sonra bir telefon geldi, telefondaki lavuk bana paramı geri iade edeceklerini söyledi bende adamın ağzına sı...tım. ben para değil müziksetimi istiyorum dedim ve 2 günsonra evime bir kargo geldi yeni bir müzik seti. 10 yıldır kullanıyorum daha 1kere bile bozulmadı.
buna benzer bi olayı da 5 yıl önce bosch ile yaşadım.
yani sen hakkını savunursan onlar gerekeni yapmak zorundalar.
sende önce aldığın yerle çözüm bulamazsan kanuni ile görüş, yeni bir motor vermelerini iste vermezler ise motorun parasından vazgeçtim gazetecileri çağırıp motoru ibreti alem olsun diye yakacağını söyle bak o zaman nasıl veriyorlar sana yenisini. (yalnız bişey var motoru yere attığın çok kötü olmuş, motorla kaza yaptığını iddia edebilirler ama yinede şansını dene)
Başa dön
erdemipek Çevrimdışı erdemipek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.12.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun çin malı işte

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 08.12.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım geçmiş olsun sende çin mağduru olmuşsun..Keşke almadan önce araştırsaydın sorsaydın bizlere alyıımmı diye..İnan bana honda-yamaha-suzuki vs. bu motorlar gerçekten kaliteti motorlar seni hiç üzmeyecek motorlar..Eger gidip çin malına bulaşırsan böyle olur tabi..Bence sırf bu yüzden motorculugu bırakma..İşte bizimde korkumuz bu zaten bu acayip mallar yüzünden (motorsiklet diyemiyorum maalesef)..İnsanlar böyle motorsiklet sevdasını bırakıyor..Yapmayın etmeyin çin almayın..gidin biraz sabredin veya 2. el alın ama normal-kaliteli bir motorsiklet alın böyle durumlara düşmeyin..

Reklam sloganı gibi olmamışdır inşallah Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 08.12.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demek ki neymiş çine hayır japona evet Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.12.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke adam gibi bi makinayla başlasaydın İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 08.12.2007 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben aldım 1 senedir kullanıyom Allah a şükür hiç bir sorun yok tıkır tıkır gidiyor sadece iki kez bakıma gitti o kadar birde benzin parası var başka masrafım yok ama yaza değiştircem bir tane racing alcam
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 08.12.2007 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.ama keşke ön yargılı yaklaşmasaydın.bi çinliyle başlamak senin için ne kadar dezavantaj olduysa bi japonla ya da italyanla başlamak da sana bi o kadar avantajlı olacaktır.tamam çok pahalı bunu herkes kabul ediyor ama en azından verdiğin paranın hakkını alırsın.bence bu kadar çabuk pes etme.millet ne zorluklar çekiyorda bırakmıyor.misal ben ilk motorum krediyle almıştım hemde pert oldu,hala ödüyorum,2.sinle de yeni kaza yaptım 1 milyar masrafı var 1 kuruş param yok ama yine de bırakmaya niyetli değilim.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
matrixkamil
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.12.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önemli olan hatayı anlamak Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal