Tarih: 07.12.2007 - 12:42 Mesaj konusu: Bir Arkadaşımızı Daha Kaybettik Başımız Saolsun
Az önce devil_ den haberini aldim cok kötü oldum dondum kaldim ÇETİN GÜREL aramızdan ayrıldı yaklasık 2 hafta önce gece saat 12 civarında yeditepe camii orda xx1100le duvara carpmıstı vucudunda 9 kırık vardı dalagı alınmıstı yogun bakımda cihaza baglıydı 3 kez gittim hastaneye hiçbi gelişme yoktu hep aynıydı aldıgım habere göre sabah vefat etmiş söyleyecek bişiy yok artık ALLAH AİLESİ VE TÜM SEVENLERİNE SABIR VERSİN MEKANI CENNET OLSUN _________________ Kawasaki ZX 6R- HONDA CBR 600RR-YAMAHA YZF R6
http://img168.imageshack.us/img168/3976/zx6rrrr6du4.jpg
Allah rahmet eylesin tüm dostlarının başı sağolsun. _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 07.12.2007 - 13:23 Mesaj konusu:
allah rahmet eglesin.. ne XX miş yaa. uyuz olmaya başladım bu motora 2 ay öncede necdet abiyi kaybettik aynı motorla bakalım sıra bana ne zaman gelicek... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız