Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 11.12.2007 BURSA MD vitamin cafede

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

11.12.2007 BURSA MD vitamin cafede

11.12.2007 BURSA MD vitamin cafede
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.12.2007 - 15:21    Mesaj konusu: 11.12.2007 BURSA MD vitamin cafede Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 yılı yawaş yawaş sona eriyor.... 2007 yılının son buluşmalarında tüm dostlarımızı bekliyoruz...
Bravo Bravo Bravo

toplantı yerimiz : VİTAMİN CAFE

toplantı saatimiz : 19 : 00 itibariyle...

tüm arkadaşlarımızın katılması gereken bir toplantı almamız gereken kararlar var bilginize arkadaşlar...

WWW.BURSAMD.COM

En son tekyildizmotor tarafından 12.12.2007 - 21:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tekyildizmotor şimdi Çevrimiçi tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.12.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, sonuna doğru yaklaştımğımız bu senenin en büyük toplantısı olsun bak,bol bol fotoğraf ve bir yığın motorcu yu aynı karelerde görmek istiyoruz,size şimdiden iyi eğlenceler Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 07.12.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, hadi bakalım iyi eğlenceler Bursa Md.. Bursa deyince hep aklıma kestane şekeri geliyo bak Gülümsüyorum bigün yine muhteşem iskenderinizi ve kutu kutu kestane şekerlerinizi yemek için uğrıycam(z) Delirdim Delirdim
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.12.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi glenceler bursa md Bravo
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

MesajTarih: 07.12.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, bekliyorum mutlaka ablacım ( yengecim Çok gülüyorum )
Başa dön
tekyildizmotor şimdi Çevrimiçi tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 07.12.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, ALLAH neşenizi bozmasın bursalı deliler OK

fotoğrafları bekliyoruz bol bol Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.12.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor, muhabbetiniz bol olsun slmlarr arkadaşlarr Çoook seviyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 07.12.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Re: !!!!!!!!!!!11.12.2007 BURSA MD vitamin cafede!!!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor demiş ki:
2007 yılı yawaş yawaş sona eriyor.... 2007 yılının son buluşmalarında tüm dostlarımızı bekliyoruz...
Bravo Bravo Bravo

toplantı yerimiz : VİTAMİN CAFE

toplantı saatimiz : 19 : 00 itibariyle...

tüm arkadaşlarımızın katılması gereken bir toplantı almamız gereken kararlar var bilginize arkadaşlar...

WWW.BURSAMD.COM

Allah ın izniyle salı günü ordayım Bravo
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.12.2007 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım bursa MD içerisinde bol bol motor ve motorcu olan kareleri sabırsızlıkla beklyorumm harbi bi ara bende uğrayacağım bursaya canım iskender çekti şimdi Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 07.12.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 08.12.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HEpinizi buluşmamıza bekliyoruz...Çok güzel ve umarım gönlümüzce geçer...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2007 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar tüm herkezi bekliyoruz son günlerimde sizleri görmeyi cook isterim..Sizleri mutlu ve neşeli görüp ayrılmak istiyorum Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.12.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bir yere gidemezsin seni bırakmayız sertaç gelmiyim yanına Öfkeliyim Ağlıyorum
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 10.12.2007 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yağmur çamur farketmes.... ben ordayım görüşmek üzere...tam tekmil olalım inş.... Delirdim
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 10.12.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eglenceler şimdiden

fotoları bekliyoruz

ç.kale md

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal