Tarih: 07.12.2007 - 18:32 Mesaj konusu: MD Spor Kulübü'nden bir atak daha
2007 yılında TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU tarafından "Organizatör Kulüp" lisansı verilen ve bununla birlikte TMF ye delege veren,sporcu lisansı çıkartabilme hakkı kazanan ve en önemlisi resmi PİST,Drag,Enduro,Kros yarışları organize etme hakkı kazanan kulübümüz önümnüzdeki 2008 yılı yarışlarını organize etmek için TMF ye resmi talepte bulunmuştur..
İzmir-Pınarbaşı yarış pistinde yapılacak olan Türkiye Motosiklet Şampiyonası'nın bir ayagı için yapılan talep başvurusuna ilave olarak yine yönetim kurulumuzun almış oldugu karar ile yeri "sürpriz" olarak kalmakla birlikte 2008 ilkbahar da MD Kulübünün organize edecegi bir FESTİVAL planlamasıda var...
Özellikle bu iki etkinlik üstünde yönetim kurulumuz özenle çalışacaktır..
Unutmadan önümüzdeki sezon yarışacak olan sporcu arkadaşlarımız senelik LİSANS larını MDSK dan çıkarabilirler..
Yönetim Kurulunda yapılan görev paylaşımı sonucunda Lisans ve Spor Org. sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Savaş BAKAY olmuştur..
Kendisine 0533 717 63 60 numaralı telefondan ulaşarak LİSANS hakkında bilgi alabilirsiniz.. _________________
Tarih: 07.12.2007 - 18:42 Mesaj konusu:
HakanDincer, MD adına çok başarılı bi çalışma süper hoşuma gitti.. keşke yarışabilme imkanım olsa.. uuufffff... neyse daha genciz.. belki ilerleyen zamanlarda.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 07.12.2007 - 18:57 Mesaj konusu:
ikiside çok güzel haberler,ama hani festival daha sıcak geldi,hatta "MD Bahar Şenliği" mi yapsak festival içerisinde,yarış düzenliyoz,bide konser düzenlesek
Allah devamını getirsin,başarılar şimdiden yarışlarda diyelim. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 07.12.2007 - 18:57 Mesaj konusu:
yaşasınnn demekki bizi bol eğlenceli ve keyifli bir sene bekliyorr emeği geçen herkeze şimdiden teşekkürlerrr _________________ Herkez motor sahibi olabilir ama zevk sahibi olamaz. yaşasın movistar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız