Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Spor Kulübü'nden bir atak daha

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Spor Kulübü'nden bir atak daha

MD Spor Kulübü'nden bir atak daha
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.12.2007 - 18:32    Mesaj konusu: MD Spor Kulübü'nden bir atak daha Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 yılında TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU tarafından "Organizatör Kulüp" lisansı verilen ve bununla birlikte TMF ye delege veren,sporcu lisansı çıkartabilme hakkı kazanan ve en önemlisi resmi PİST,Drag,Enduro,Kros yarışları organize etme hakkı kazanan kulübümüz önümnüzdeki 2008 yılı yarışlarını organize etmek için TMF ye resmi talepte bulunmuştur..
İzmir-Pınarbaşı yarış pistinde yapılacak olan Türkiye Motosiklet Şampiyonası'nın bir ayagı için yapılan talep başvurusuna ilave olarak yine yönetim kurulumuzun almış oldugu karar ile yeri "sürpriz" olarak kalmakla birlikte 2008 ilkbahar da MD Kulübünün organize edecegi bir FESTİVAL planlamasıda var...

Özellikle bu iki etkinlik üstünde yönetim kurulumuz özenle çalışacaktır..
Unutmadan önümüzdeki sezon yarışacak olan sporcu arkadaşlarımız senelik LİSANS larını MDSK dan çıkarabilirler..
Yönetim Kurulunda yapılan görev paylaşımı sonucunda Lisans ve Spor Org. sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Savaş BAKAY olmuştur..
Kendisine 0533 717 63 60 numaralı telefondan ulaşarak LİSANS hakkında bilgi alabilirsiniz..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.12.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarışacak arkadaşlara başarılar ah bende izmirde olsaydım da bende çıkabilseydim o pistlere Çok gülüyorum Çok gülüyorum
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 07.12.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bu dönem bayaa eglenceli olacak Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 07.12.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Delirdim Delirdim MD adına çok başarılı bi çalışma süper hoşuma gitti.. keşke yarışabilme imkanım olsa.. uuufffff... neyse daha genciz.. belki ilerleyen zamanlarda..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 07.12.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 07.12.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte MD BU Alkışlıyorum Alkışlıyorum başkanım MOTORDELİSİ AİLESİ iiçin süper bir haber bu çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum sizleri ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Çoook seviyorum Çoook seviyorum MD Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
tekyildizmotor şimdi Çevrimiçi tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 07.12.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD ye de bu yakışır Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 07.12.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikiside çok güzel haberler,ama hani festival daha sıcak geldi,hatta "MD Bahar Şenliği" mi yapsak festival içerisinde,yarış düzenliyoz,bide konser düzenlesek
Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Allah devamını getirsin,başarılar şimdiden yarışlarda diyelim. Bravo
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 07.12.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşasınnn Dans demekki bizi bol eğlenceli ve keyifli bir sene bekliyorr emeği geçen herkeze şimdiden teşekkürlerrr Alkışlıyorum
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.12.2007 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı SilverRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 07.12.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD tam bir marka oluyor Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md için en iyisi Alkışlıyorum
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 07.12.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar diliyorum Alkışlıyorum
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 07.12.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD yinr 1 numara Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 07.12.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok önemli bir adım festivalde içanadoluya yakın olursa bizde gelmeyi isteriz Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.52 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal