Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - !!!...evetttt jantlar nasıl olmuş...!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

!!!...evetttt jantlar nasıl olmuş...!!!

!!!...evetttt jantlar nasıl olmuş...!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:05    Mesaj konusu: !!!...evetttt jantlar nasıl olmuş...!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hatırlarsanız bu topikte arkadaşlar
http://www.motordelisi.com/ftopict-55791-sizce.html
sizlerinde fikirlerini alarak jantlarımı boyatmaya karar vermiştim Bravo göbeklerini kırmızı jant kenarlarını keçeye vererek boyattım ortaya böyle bisey çıktı nasıl olmuş sizce ? ? hepinize şimdiden çok teşekkürler umarım begenirsiniz Gülümsüyorum
burdan bana bu konuda yardımcı olan racehasannickli hasan kardeşime ve zevkmotor42 nickli mehmet ustama Alkışlıyorum Alkışlıyorum ve diger tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim motoru motorla ilgili olan herseyi motorcuyu seviyorum Bravo Bravo Bravo

arkadaşlar bazen böyle şeyleri çok abartıyorum topik falan açarak yaptıgım bu tip şeyleri begeninize sunmak çok hoşuma gidiyor umarım hoş karşılarsınız Bravo Bravo Bravo

bu eski hali

ve buda yeni hali

Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, valla gusel olmuş kardes ama komple kırmızı atsaymıssın yaw biras belirsiz gbi yada fotolardanmı bilemem
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, abı ben gelınce sen benı bı gezdırmede sana sorucam Sinirlendim bu arada harıka olmus abı allah kaza bela vermesın Çoook seviyorum Bravo
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş Halitim. Kazasız belasız kullanmak nasip olur umarım kardeşim Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cagritumer83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

Bencede eminimki hoş olmuştur ama resimlerde biraz belirsiz,,, Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş halit abi Bravo

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikiside güzeldi zaten halit abi.....iyi olmuş değişiklik.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada baban ogrendımı abı boyattıgını Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çoook güzel olmuş eline saglık mükemmel en azından begenmeyen varsa hatırlatma eskisinden güzel olmuş helal sana Alkışlıyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
41ffdeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli/izmit

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla Halit abi deli motoru gbi olmuş Dil çıkarıyorum Gzl olmuş ellerine sağlık kazasız belasız kullan
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

EVET GUZEL OLMUS AMA YANLIS ANLAMA BENIM GORUSUM KOMPLE KIRMIZI OLSA DAHA IY OLURDU BENCE AMA SENIN ZEVKIN BISE DIYEMEM BOYLEDE GUZEL OLMUS DAHA DEGISIK BI HAVA VERMIS

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gizemmm
Üye
Üye

Nereden: olmak istediğim yer..

yorummm istedin al sana yorummm....
ben delinin tekiyim ne düşünürsem onu söylerim...
ha baktığınşeyi beğenip beğenmemekte göreceli bir kavram..
ben beğenirim diğeri beğenmez..
diğeri beğenir ben beğenmem...

zevksiz bir hatun olarak sana söyliyeceyim şu...
olmuş olmamış değil...
motorundaki kırmızı,siyah ve beyaz uyumu süper..
lafımm haşa yok...
ama ben o mavileri tutmadım ..
aaa bu arada motordanda hiç anlama bisiklet görsem hayabusa
derim... Dil çıkarıyorum
eski halini bilmiyorum am maviler hariçacayip güzelolmuş...
kazasız belasızbin arkadaşım...

EL BULAMAZ ARAMAYLA,BİZDE DELİ ARABAYLA..
Başa dön
gizemmm Çevrimdışı gizemmm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ways yakışır kardeşime Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.12.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gardasım super olmus boyle motor acılmıs eskı halı cok boğuktu ellerıne sağlık allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum tam benım istedığım gıbı Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

halit abi on numara olmuş valla tebrikler sonunda çıkmış jantlar yaff
ama kafama takılan bişi var hani sen yeşilden başkasına binmedin ya bu da gökkuşağıydı şimdi iyice gök kuşağı olmuş zuhahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal