Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA Pazar gezimiz-09-12-2007

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA Pazar gezimiz-09-12-2007

KONYA Pazar gezimiz-09-12-2007
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.12.2007 - 20:35    Mesaj konusu: KONYA Pazar gezimiz-09-12-2007 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emre kardeşimin sabahın erken saatlerinde aramaya başlaması ile başlayan bir hafta sonu gezimizin
fotolarını sizlerle paylaşalım istedik
sabah kampüs-gökkuşağında açık büfe kahvaltıdan sonra kızılören mevkiinde çay içtik geldik
yolların yağışlı olması fazla gazlayamamıza sebep oldu geziye yeni motor alan muhammet
arkadaşımıza hayırlı olsun dileyerek başladık yolda üzücü bir olay yaşadık ama hiç problem yaşamamamız sevindirici tarafı idi muhammet arkaşımız virajı alamayıp şarampole inmesine
yol açtı allaha şükür hiç birşeyi yok ne kendisinde ne motorda şimdi fotolara bırakalım sözü
Sabah açık büfe kahvaltı sonrası (kampüs)

Akyokuştan konya,ya kuş bakışı

emre ve muhammet

muhammet ve ben ali_42

konya,nın meşhur takkeli dağı

Nire giden emreee beni bekle Şok oldum Dil çıkarıyorum

Kış geliyorum diyor yükseklere kar yağmış

Arkadaki su birikintisi (altınapa)barajı
gün geçtikçe kuruyor son günlerini yaşıyor Üzgünüm

Küçük dağları sizmi yarattınız yoldan çekilin ezileceksiniz Öfkeliyim Öfkeliyim Dil çıkarıyorum

Altınapa barajından görüntüler durumu içler acısı Üzgünüm

Tehlike ye bakın ah bu kamyonlar Öfkeliyim Öfkeliyim Sinirlendim
kaç emre kaç ezecek bu kamyon seni Şok oldum

Emre giderken o yola yılan gibi çizip gittiğin şey ne öyle Şok oldum Şok oldum Bravo

Muhammedin zevkten ağzı kulaklarında muhabbet koyu
ilk sorduğu soru nasıl gidiyorsunuz siz öyle

işletme sahipleri abi bo soğukta nasıl biniyorsunuz demesi
tabi bu arada çaylar beleş motorculara özel
ısrar etmemize rağmen almıyorlar para
teşekkürler bu arada

ali_42 bu ne karizma

arkataki tabloya dikkat

Bal arısının yağlı boya tablosuymuş Dil çıkarıyorum
mübareğe bak türkiye haritası gibi Bravo

Gınalı keklik ve bıldırcın kafesi Gülümsüyorum

malikaneye bakın Şok oldum

Aman emre dikkat et boyası orjinal değişen en ufak parçası yok sahibi
anlata anlata bitiremedi tek elden kullanılmış öğretmenden Gülümsüyorum

Aman Allah,ım bu ne temizlik

Konyadaki yerel tv.lerin vericileri

Muhammet kardeşim şarampole indiğindeki çamurları daha temizleyememiş
işin latifesi çok ucuz atlatıldı kazası bir gezimizin sonuna geldik herkese saygılar Bravo

En son ali_42 tarafından 09.12.2007 - 21:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ali_42 Çevrimdışı ali_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.12.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler..kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun diyoruz ALLAH tan kötü birşey iy yok....paylaşım için sağolun....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 09.12.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gusel bi gezi olmuş kaza için geçmiş olsn kardesimize korkulacak bişi olmaması iyi haber Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA MD TEAM

MesajTarih: 09.12.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallahın var abi soğuk kar kış dinlemeden gitmişsiniz Alkışlıyorum Alkışlıyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 09.12.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler imremdim walla paylaşım için tşk allah kaza bela göstermesin

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 09.12.2007 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şöyle bir önerim olacak

Gezerken gittiğiniz yerlerde sizden 20-30 yaş büyük ihtiyarlarla konuşun.. Hayat hakkında bakalım ne diyecekler ? Hayattan bir şey anlamışlar mı ? Ne anlamışlar vs
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 09.12.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, sayende heryeri gördük Gülümsüyorum Ali abi baskanlardan sana bulasti bakiyorum da hafta sonu gezileri Göz kırpıyorum kar yagana kadar cikarin tadini cok güzel bir gezi olmus Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.12.2007 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Patriot99 demiş ki:
Şöyle bir önerim olacak

Gezerken gittiğiniz yerlerde sizden 20-30 yaş büyük ihtiyarlarla konuşun.. Hayat hakkında bakalım ne diyecekler ? Hayattan bir şey anlamışlar mı ? Ne anlamışlar vs

bir dahaki sefere soralım inşaallah OK
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 09.12.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu hafta sonu konyalı ve kayserililerden baska yol yapan yok galiba sizin gezide güzel olmuş Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 09.12.2007 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler için teşekkürler Ali abi Bravo Bravo
Güzel bir hafta sonunu daha geride bırakmışsınız süper olmuş maşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Kaza yapan abimize geçmiş olsun dileklerimi iletirim.İnşallah bir daha olmaması ümidi ile Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 09.12.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah içinize sindirsin. Önemli bişey olmaması sevindirici...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 09.12.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mehmetozdogan1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA 07DP626

MesajTarih: 09.12.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşı için teşekkürler Bravo

Başa dön
mehmetozdogan1 Çevrimdışı mehmetozdogan1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 09.12.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman EMRE abi dikkat!!! Sen bize lazımsın, başka kimin makinesine binecezzz Dil çıkarıyorum

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 09.12.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel Bir Gezi Olmuş.. Harikasınız Arkadaşlar.. Mavi ZX-9R' a Hasta Oldum doğrusu.. Harika Makine.. Bugün Benim Diyen Yeni Makinelere taş Çıkararır.. Sahibine sesleniyorum.. Muhammed Sanırım.. motorunun kıymetini Bil.. Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal