Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14 Arl. İzmir MD Punta eglencesi-MehmetTan d.günü partisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14 Arl. İzmir MD Punta eglencesi-MehmetTan d.günü partisi

14 Arl. İzmir MD Punta eglencesi-MehmetTan d.günü partisi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.12.2007 - 01:04    Mesaj konusu: 14 Arl. İzmir MD Punta eglencesi-MehmetTan d.günü partisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her Cuma oldugu gibi bu CUMA günüde İzmir MD grubu Punta da buluşacak..
Bu cuma günü ayrıca yönetim kurulumuzdan Mehmet TAN ın dogumgünü partisinide kutlayacagız...
Alsancak Kıbrıs Şehitler caddesindeki PUNTA BAR a tüm MOTORDELİSİ üyelerimiz davetlidir..
Gelmeyenleri Mehmet TAN sanırım kara kaplı deftere not alacaktır..
Benim dogum günüme gelmeyenleri ben aldım..

Tarih: 14 ARALIK-CUMA
Yer: PUNTA BAR
Saat: 20:00

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 10.12.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

simdi seninkine gelipte mehmet abimin kine gelmemek olmaz sayın baskanım tabiki gelcem bende kesinlikle her hafta bi dogum günü Çok gülüyorumÇok gülüyorum yalnız bu sefer bende pastadan payımı istiyom hakan baskanımınkinden yiyemedim bari mehmet abiminkinden yiyeyim Delirdim
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 10.12.2007 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, OOOHHHOOOOOOOOOOOOOO

BİLADER HER HAFTA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMAKTAN PASTA KUSACAM BU NE YAWW Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

ULEM KUTLAYALIM BEE NE OLCAK
ALEM GÖRSÜN NE KADAR BÜYÜK Bİ AİLEYİZ BEEEEEE Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ÇEKEMEYENLER ORTADAN ÇATIRDASIN HEMDE 5 E BÖLÜNSÜNLER Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

ABİLERİN ABİSİ
HAYATTAKİ TEK EKÜRİM
MEHMET TAN ABİİİİİİMMM BENİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMM Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

NİCE UZUN YILLARA SAĞLIKLA VE SEVDİKLERİNLE GAZ AÇMANI DİLİYORUM Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 10.12.2007 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler hepinize arkadaslar Dans
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 10.12.2007 - 02:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşımdan fazla bahset memek şartıyla tüm dostları bekliyoruz...

bahane edip gelmiyenleride bekliyorum..

dogum günü bahane br araya gelmek için herkezi bekliyoruz...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.12.2007 - 05:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, Güzel abim her yeni yaşında geleceğe umut ile bakmanı, Sağlık ve Sevgi içinde yaşamanı dilerim..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 10.12.2007 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden iyi eğlenceler Alkışlıyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondabros
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 10.12.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, tamam sen hediye alma,iflas edeceksin sonunda. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

MehmetTan, hayatın boyunca gülücükler yüzünden eksik olmasın.iyi ki doğdun abi. Gülümsüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 10.12.2007 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan, abi doğum günün şimdiden kutlu olsun.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.12.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, ve MehmetTan, doğum gününüz kutlu olsun , nice mutlu sağlıklı güzel yıllar temenni ederim Gülümsüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tamero şimdi Çevrimiçi tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 10.12.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdiden nice yıllara bende oradayım Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 10.12.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, abi sen yiyon ama ben yiyemiyom mehmet abim benim icin yaptırıyor o pastayı kimseye yok Çok gülüyorum Çok gülüyorum alla alla bide bana bitane tişört ayarlayın yaa baskanım bi md tişörtü istiyorum geldiğimde alsam şu tişörtü...
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 10.12.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden nice yıllara canım abim Çoook seviyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 10.12.2007 - 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bır aksılık cıkmassa cumaya ordayızz (( dogum gunun kutlu olsun memet tan))
en sarısından)))) Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.12.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi aksilik çıkmassa görüşürüz,
şimdiden nice yıllar dilerim.
iyi ki varsın be mehmet abim Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal