Tarih: 11.12.2007 - 21:00 Mesaj konusu:
İstanbul büyük bir şehir, hangi bölge de ikamet ediyorsunuz... Buna göre ayrım yapılırsa belki organizasyon olur... ATV motor gibi değil, ha deyince bir yere gidilmiyor...
Ben bazen Kemerburgaz'a doğru Cendere yolundan gidiyorum...Kemerlere gelmeden sağdaki ormanlıklar gezinti için çok güzel..
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 2246 Nereden: istanbul/bayrampaşa
Tarih: 11.12.2007 - 21:08 Mesaj konusu:
bence bi gün hepbgeraber bi yerlerde toplanalım yaz bitti diye sezonu kapatmayalım.atv'si race'i cruiser'ı scooter'ı... (scooter team artık tanışalım bu arada bi pm atın lütfen ) ayrım yapmadan hep beraber toplanalım. _________________ 02 blue HONDA ACTIVA (fırpır)
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo ) (A RH -)
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1311 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 13.12.2007 - 01:03 Mesaj konusu:
Üstü açık herhangi 4 tekerlekli aracın motosiklet ile uzaktan yakından alakası yoktur ve motorcuların ilgisini çekmemektedir.Belki denk gelirse plajda bineriz hepsi bu.
ATV kullanıcılarının toplaştığı bir site illaki vardır oraya bak istersen. _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
escobaraty ben atv ile taa kumgurgaza kadar gelemem ... onu oraya götürcek kamyonetimde yok ama pendik kartal tuzla gebze civarında biyer olursa neden olmasın....
bu arada leoparus kim demiş motorcuların ilgisini çekmemektedir diye ... belki senin ilgini çekmeyebilir genelleme yapma istersen...
avt lerde motosiklet kategorisine giriyor zaten girmese neden A2 zorunluluğu olsun ki dimi _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız