paylasım ıcın tesekkurler motor cok guzel butun vıdeoları nı seyrettım ama eksozlar ve arka kızım onden ayrı bırer makına gıbı gorunuyor beyenmedım naked aılesıne hosgeldı
Tarih: 12.12.2007 - 12:19 Mesaj konusu:
Naked motosiklet sınıfının agir abisi diyebiliriz B-KING için..
Kesinlikle zirveye oturmaya aday bir makine..
Kullanmak nasip olmadı ama eger test şansım olursa detayları yazacagım _________________
Tarih: 12.12.2007 - 12:45 Mesaj konusu:
Hadi bakalım B-King sanada bi Bence arka kısım çok kalıplı ama ön kısım biraz zayıf kalıyor gibi. Eksozları çok büyük _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
Tarih: 12.12.2007 - 14:52 Mesaj konusu:
HakanDincer, paylaşım için teşekkürler başkan _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
suzukı sayfasından bu motorun fıyatı cıkmıyor resmı tıkladıgımızda ıletısım dıye bır sayfa acılarak dolduluyorsun ben doldurdum ne arayan ne soran ne maıl nedır bu b-kıng fıyatı tahmını veya bılen varmı arkadaslar sıparısmı toplamaya calısıyorlar yoksa nıcın acıklaması olmuyor hayabusanın var hepsının var neden o yok nazmı oluyor yoksa bu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız