Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1722 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 10.12.2007 - 15:12 Mesaj konusu: Siz olsanız hangisini alırsınız..
Slm Millet..
Paramın yettiği bir motor daha almak istiyorum. Çinli malı olsun istiyorum. Bunu kardeşim kullanacak.
Mondial 250 MCT / 9,100 KM'de / 1,500 YTL
Mondial 150 ZC / 0 KM / 2,150 YTL (Plaka + ruhsat dahil )
250 MCT ve 150 ZC farklı segmentlerde araçlar ancak öneride bulunun lütfen.
MCT'nin ufak tefek sorunları var.. Sinyal lambası ve far değişecek. Bundan başka 1 kerede debriyaj teli kopmuş. Başka bir sorun ok aslına bakılırsa. ( Birkaç paslı yerini saymıyorum )
DagustuN, Sakın ha......Aklından bile geçirme Mondial ve benzeri çin markalarını......gerekirse biraz daha sabret, Japon motosikleti almasan da, Hyosung falan al bari........Mondial'i tekrar düşün derim...pardon pardon hiiiç düşünme _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
onlara verceğin parayla ikinci el güzel bir yamaha ybr 125 alırsın hem sağlam hem performasıda güzel hemde başın ağırmaz sahibinden.com da bir sürü ilan var bi bak derim
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 10.12.2007 - 18:25 Mesaj konusu:
İkinci el'den devam edelim... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Çin mi dinlen dinlen kaç kardeş.Belki durumun ona yetiyordur ama biraz daha sabret ve biriktir japon al.Bir ata sözü şöyle der( eski mal alacak kadar zengin değilim) iyi düşün sonra kafanı vurma......
Tarih: 10.12.2007 - 19:21 Mesaj konusu:
flash55, ybr nasıl 100 ü geçmiyo benimki neden 130 a dayanıyo makinanın rodajına sürücüsüne göre degişir sürati yanlış yönlendirme olmasın _________________
çok özür dilerim ama ciğeri para etmez o motorların.hele mct 250 ne öyle 10000 gelmiş dökülmeyede başlamış zaten onu alsan nolacak.hiç bulaşma yanarsın.git bisiklet al daha az uğraşmazsan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız