Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 11.12.2007 - 19:26 Mesaj konusu: İZMİR MD 18 Aralık Bowling Turnuvası ve çıkışta DICE BARa!!!
Bowling Turnuvası sonrasında, bir üyemiz Salı günü açılışını yapacağı mekanına bütün MD yi davet etti.DJ kabini arkasına MD nin logosunu büyük bir şekilde duvara çizdiren üyemiz, bizleride aralarında görmekten mutluluk duyacağını iletmemi istedi. Motorculara ve özelliklede MD üyelerine ayrıcalıkların tanınacağı DICE BAR ismiyle açılan mekan, Bornova da biralem in çaprazındadır
Sevgili Arkadaşlarım;
İzmir Motordelileri olarak birincisini ve ikincisini geçen kış düzenlediğimiz BOWLİNG turnuvasını, büyük istek ve talep üzerine bu kışta yapmaya karar verdik.
Karşıyaka EGS, Planet Bowling salonunda gerçekliştirdiğimiz turnuvalar,son derece neşeli,eğlenceli,çekişmeli ve heyecan lı geçmişti.Her ne kadarda hepimiz arkadaşta olsak,oyun sırasında birbirimize rakiptik.
Bu kadar heyecan ve çekişme tabikide karşılıksız olamazdı
İki oyun üzerinden yapılan turnuvada alınan puanlar toplamı dikkate alınarak
Birinciye ALTIN madalya
İkinciye GÜMÜŞ madalya
Üçüncüye BRONZ madalya verdik
Aynı şartlar altında düzenleyeceğimiz bu turnuvada da 12,50 YTL karşılığında iki oyun oynayarak puan toplamına göre dereceye girenler bulunacak. Sonrasında küçük bir madalya takma töreni ile madalyalar sahiplerini bulacak ve motosiklet üzerinde olduğumuz kadar, bakalım bowlingtede iyimiyiz göreceğiz
Turnuvaya katılmak için, Muhtardan ikamet,6 tane boydan,2 tane yandan çekilmiş foto,sabıka sicil kaydı,oda kayıt belgesi,imza sirküleri,sağlık raporu,teminat mektubu ve röntgen filmlerinizi yanınızda getirmeyi unutmayın
İşin şakası bir tarafa, turnuvaya katılmak için Md üyesi yada etkinliklere katılımcı olmanız yeterli Katılacak olanların kati surette bildirmeleri gerekmektedir
Program:
Etkinlik: MDSK Üçüncü Bowling Turnuvası
Etkinlik Tarihi: 18 Aralık 2007 Salı
Toplanma Yeri: Fuar Lozan Kapısı Önü
Toplanma saati: 20:15
Hareket Saati: 20:30
Bowling Başlama Saati: 21:00
Tarih: 11.12.2007 - 19:31 Mesaj konusu:
korktun dimi hafta sonu yaparsam pınarda gelir beni yener rezil olurum diye.. Allah'ın günü bitti işimiz salıya kaldı küsüm ben oynamıyorum
size iyi eğlenceler.. ama kimin birinci olacağı belli zaten çok kasmanında bi anlamı olmaz sanki _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 11.12.2007 - 19:48 Mesaj konusu:
Alıntı:
ama kimin birinci olacağı belli zaten çok kasmanında bi anlamı olmaz sanki
nofeaR6, Ne yani sevgilinin mi birinci olacağını söylemek istiyorsun Al bak geçen sene sevgilinin nasıl birinci olmaya çalıştığını gör
Abi bakem bi şu madalyaya be nasıl bişiymiş o.Ver hele bakem bi.
Ayyyy Allahım ne kadar gösel bir madalyaymış buu böle
Halil abi görmeden kıyıdan köşeden sıvaşam bariii
Uleeee nereye gidin looo.Heyven heyven ver ule madalyamı _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
HalilRR, Abi yemin ederim kopardın beni
Beni en başa yazmazsan gelmiyorum.haberin olsun
şu madalyadanda 3 tane değilde 10- 15 tane falan yaptıralım.alamıyacak olan arkadaşlarımız üzülmesin _________________
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 11.12.2007 - 21:32 Mesaj konusu:
HalilRR, gardeş BOWLİNG ne ki
yermiyik yoksa yoksa içermiyik bi yol anlatıvesen nolur he _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Tarih: 11.12.2007 - 22:33 Mesaj konusu:
HalilRR, yaww biz salıları haısaha yapmıyormuyduk
tamam yenmiyecez bi daha
bi mani olmassa bende varım _________________
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 11.12.2007 - 23:19 Mesaj konusu:
ohh ne ala memleket,yok ya bu böyle olmayacak,ben sizi şikyet edicem artık(nereye onuda bilmiyom),bu kadar eğlence,keyif,arkadaşlık,yani yook valla olmaz... gelen var gelemeyen var,canı çeken var burdaaa
ama ben madalyonun öbür yüzünü merak ettim .
e hadi bakalım,iyi eğlenceler şimdiden.. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 12.12.2007 - 11:32 Mesaj konusu:
ArapKadri, Ya böle futboll gibim bişiy kardeşim.Sen gel ogün bizimle.Sana ordaki toplardan atacağım elimle sende kafa atacaksın
Bowling Oynayacak Olanlar
İbRRahim
Bekr Bekir
Figen
Adin Hasan
Hakan Dinçer
Mehmet Tan
HalilRR
Firestarter Nihat
Dragon Savaş
gelecek olanlar mutlaka isim yazdırsınlar arkadaşlar, sayıya göre önceden yol rezerve ettireceğim. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 12.12.2007 - 11:50 Mesaj konusu:
KoRRhan, Heralde yani söleyeceksin. Gerçi senin görmemen için çok dua ettim, çok iyi oynuyormuşsun diye duymuştum çünkü
Topu yan yola felan atıyor, hatta bir izleyeninda kafasını kırmışsın _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız