Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD 18 Aralık Bowling Turnuvası ve çıkışta DICE BARa!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD 18 Aralık Bowling Turnuvası ve çıkışta DICE BARa!!!

İZMİR MD 18 Aralık Bowling Turnuvası ve çıkışta DICE BARa!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 11.12.2007 - 19:26    Mesaj konusu: İZMİR MD 18 Aralık Bowling Turnuvası ve çıkışta DICE BARa!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bowling Turnuvası sonrasında, bir üyemiz Salı günü açılışını yapacağı mekanına bütün MD yi davet etti.DJ kabini arkasına MD nin logosunu büyük bir şekilde duvara çizdiren üyemiz, bizleride aralarında görmekten mutluluk duyacağını iletmemi istedi. Motorculara ve özelliklede MD üyelerine ayrıcalıkların tanınacağı DICE BAR ismiyle açılan mekan, Bornova da biralem in çaprazındadır Bravo

Sevgili Arkadaşlarım;

İzmir Motordelileri olarak birincisini ve ikincisini geçen kış düzenlediğimiz BOWLİNG turnuvasını, büyük istek ve talep üzerine bu kışta yapmaya karar verdik.

Karşıyaka EGS, Planet Bowling salonunda gerçekliştirdiğimiz turnuvalar,son derece neşeli,eğlenceli,çekişmeli ve heyecan lı geçmişti.Her ne kadarda hepimiz arkadaşta olsak,oyun sırasında birbirimize rakiptik. Gülümsüyorum

Atıp vuramadığımızda kahrolurken Ağlıyorum Ağlıyorum , strike yaptığımızda havalara uçtuk Delirdim Delirdim

Bu kadar heyecan ve çekişme tabikide karşılıksız olamazdı Bravo

İki oyun üzerinden yapılan turnuvada alınan puanlar toplamı dikkate alınarak

Birinciye ALTIN madalya Dil çıkarıyorum

İkinciye GÜMÜŞ madalya Dil çıkarıyorum

Üçüncüye BRONZ madalya verdik Dil çıkarıyorum

Aynı şartlar altında düzenleyeceğimiz bu turnuvada da 12,50 YTL karşılığında iki oyun oynayarak puan toplamına göre dereceye girenler bulunacak. Sonrasında küçük bir madalya takma töreni ile Dil çıkarıyorum madalyalar sahiplerini bulacak ve motosiklet üzerinde olduğumuz kadar, bakalım bowlingtede iyimiyiz göreceğiz Gülümsüyorum

Turnuvaya katılmak için, Muhtardan ikamet,6 tane boydan,2 tane yandan çekilmiş foto,sabıka sicil kaydı,oda kayıt belgesi,imza sirküleri,sağlık raporu,teminat mektubu ve röntgen filmlerinizi yanınızda getirmeyi unutmayın Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum

İşin şakası bir tarafa, turnuvaya katılmak için Md üyesi yada etkinliklere katılımcı olmanız yeterli Bravo Katılacak olanların kati surette bildirmeleri gerekmektedir Bravo

Program:
Etkinlik: MDSK Üçüncü Bowling Turnuvası
Etkinlik Tarihi: 18 Aralık 2007 Salı
Toplanma Yeri: Fuar Lozan Kapısı Önü
Toplanma saati: 20:15
Hareket Saati: 20:30
Bowling Başlama Saati: 21:00

İşte Turnuvanın gerçekleşeceği Planet Bowling Salonu

Buda benim birinci olduğum ve madalyalarımızı aldığımız turnuvadan bir kare Gülümsüyorum

En son HalilRR tarafından 17.12.2007 - 11:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 11.12.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korktun dimi hafta sonu yaparsam pınarda gelir beni yener rezil olurum diye.. Allah'ın günü bitti işimiz salıya kaldı küsüm ben oynamıyorum Dil çıkarıyorum
size iyi eğlenceler.. ama kimin birinci olacağı belli zaten çok kasmanında bi anlamı olmaz sanki Dil çıkarıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 11.12.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ama kimin birinci olacağı belli zaten çok kasmanında bi anlamı olmaz sanki

nofeaR6, Ne yani sevgilinin mi birinci olacağını söylemek istiyorsun Çok gülüyorum Al bak geçen sene sevgilinin nasıl birinci olmaya çalıştığını gör Çok gülüyorum

Abi bakem bi şu madalyaya be nasıl bişiymiş o.Ver hele bakem bi.

Ayyyy Allahım ne kadar gösel bir madalyaymış buu böle

Halil abi görmeden kıyıdan köşeden sıvaşam bariii Gülümsüyorum

Uleeee nereye gidin looo.Heyven heyven ver ule madalyamı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.12.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Abi yemin ederim kopardın beni Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Beni en başa yazmazsan gelmiyorum.haberin olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum
şu madalyadanda 3 tane değilde 10- 15 tane falan yaptıralım.alamıyacak olan arkadaşlarımız üzülmesin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 11.12.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eheh Halil abi süpersin size iyi eğlenceler Bravo
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.12.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan bir mani olmazsa bizde geliriz. Bravo Delirdim Delirdim Delirdim

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 11.12.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, gardeş BOWLİNG ne ki ? ?

yermiyik yoksa yoksa içermiyik bi yol anlatıvesen nolur he Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 11.12.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende oynamak istiyorum kaydedebilirsin halilcim...
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: güzel izmir

MesajTarih: 11.12.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, yaww biz salıları haısaha yapmıyormuyduk
tamam yenmiyecez bi daha Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
bi mani olmassa bende varım

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 11.12.2007 - 23:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohh ne ala memleket,yok ya bu böyle olmayacak,ben sizi şikyet edicem artık(nereye onuda bilmiyom),bu kadar eğlence,keyif,arkadaşlık,yani yook valla olmaz... Öfkeliyim gelen var gelemeyen var,canı çeken var burdaaa Üzgünüm
ama ben madalyonun öbür yüzünü merak ettim Dil çıkarıyorum .
e hadi bakalım,iyi eğlenceler şimdiden.. Bravo
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 11.12.2007 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aktivite çok güzel Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.12.2007 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArapKadri, Ya böle futboll gibim bişiy kardeşim.Sen gel ogün bizimle.Sana ordaki toplardan atacağım elimle sende kafa atacaksın Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bowling Oynayacak Olanlar

İbRRahim
Bekr Bekir
Figen
Adin Hasan
Hakan Dinçer
Mehmet Tan
HalilRR
Firestarter Nihat
Dragon Savaş

gelecek olanlar mutlaka isim yazdırsınlar arkadaşlar, sayıya göre önceden yol rezerve ettireceğim.
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.12.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, allah alla allahalla illa bizi de yaz demek mi lazım ? Öfkeliyim
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.12.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KoRRhan, Heralde yani söleyeceksin. Gerçi senin görmemen için çok dua ettim, çok iyi oynuyormuşsun diye duymuştum çünkü Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Topu yan yola felan atıyor, hatta bir izleyeninda kafasını kırmışsın Şok oldum Çok gülüyorum
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.12.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, 600cc yim diye böyle yapıyorsun demi İstemiyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal