Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Grup Sürüşü Buna denir!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Grup Sürüşü Buna denir!

Grup Sürüşü Buna denir!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 12.12.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Grup Sürüşü Buna denir! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar

linki bi tıklayın bakın nasıl yapmışlar grup sürüşünü

http://www.youtube.com/watch?v=0v9DlGPXfIs

videoyu yükleyemedim idare edin Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

topik başlıgı tümünün büyük olması forum kurallarınca yasaktır Düzenledim...Edit Sercar 46

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.12.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayyy beee Şok oldum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir-Çanakkale

MesajTarih: 12.12.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum gercekten harika olmuş
Başa dön
gokhan89 Çevrimdışı gokhan89 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 12.12.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuuuuhhh ulan dedirtecek cinsten helal olsun adamlara beee Alkışlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.12.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olay budur keşke aynı terbiyeyi bizde alsak Alkışlıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.12.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Grup sürüşü dediğin uluslar arası bir organizasyon.. Bunda şaşılacak ne var? Bizde 29Ekimde büyük bir konvoy olmadıkmı? Bir ucu Taksimde bir ucu Dolmabahçede değilmiydi? Düşünki o sadece İstanbulda olandı.. Bu ise Uluslar Arası bir organizasyon bu kadar kalabalık olması son derece normal.. Ayrıca bu bir grup sürüşü değil bir KORTEJ! ikisini birbirine karıştırmayalım..

BAŞLIK YANLIŞ!
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.12.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izninle

Link
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 13.12.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bune yaa nerden cıkmıs bu kadar motor cok guzel ne grub ama helal adamlara Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 13.12.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, başlık yanlış olabilir fakat sürüşdeki kurallar grupdada kortejdede aynı değilmi
yoksa yanlış bilgi sahibimiyim ben
?

xenophobic, teşekkür ederim sağolasın Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 13.12.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bölümden devam edelim..
adı ne olursa olsun,ister grup sürüşü ister kortej,sanırım biz toplum olarak biraz daha heyecanlı Çoook seviyorum ve duygusal olduğumuzdan( ee biraz eğitimsizlikde var) daha karışık ilerliyoruz böyle toplu yapılan sürüşlerde...
ama nizam,düzen ayrı bişey... Bravo
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 13.12.2007 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kortejde olsa grup sürüşü de olsa türkiyede millet grup olarak gitmeyi bilmiyor kardeşim...
ben bizim etkinliklerin hepsinde hep sıkıntı yaşadığım için genelde arkalardan takip ediyorum..
ayrıca 29 ekimde yaptığımız kortejde de milletin nasıl birlikte gidebildiğini gördük..
hiç kendimizi kandırmayalım..
bizim millet 3-5 tane alkışı görünce ha babam gazı açıp rossileşiyor...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.12.2007 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harleycilerden de bu beklenir zaten........ Dil çıkarıyorum

coach2003, sence bu grup racing cilerden oluşsaydı bukadar düzgün bi kortej olurmuydu? İyi fikir İyi fikir İyi fikir
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEHMET_19
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kırşehir

MesajTarih: 13.12.2007 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım içi tşk. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
MEHMET_19 Çevrimdışı MEHMET_19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 13.12.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok be birader ..
adamlar hakikaten medeniyet'ten nasibini almış..bizim ise daha öğreneceğimiz çok şey var..
bi de işin kötüsü grup içinde, bir iki tane zibidi yüzünden herkese laf geliyor...
hadi yolda,virajda sık ta grup ta düzgün kullan demi birader....
tabii benim söylediğim 3-5 kişi gaz açmaya gittiğimiz grup değil...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 13.12.2007 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003, kesinlikle haklısın Bravo sahil yolunda ufak bi kaza oluyordu nerdeyse millet kortej yaomıyor da yarış yapıyo sanki habire birbirini geçmeler ikili düzenden haberleri yok resmen kask desen kiminde var kiminde yok
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal