sıra cumartesi günü bu makineyi denemek için havaların açmasını beklemek ...............
Gerçi Kar Yağmur olmazsa be buna binerim Hava şartları 2. plan
IINNNNNNIINNNNNNN...... _________________ Bmw K1200S gerçek motor tadı.........
Dostum ne yalan söyleyim imrendim walla Allah kazasız belasız binmek nasip etsin hayırlı uğurlu olsun _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
Tarih: 27.01.2005 - 21:19 Mesaj konusu:
Hayirli olsun.. Cok cok guzel bir SS... Umarim bu tur makinelerde tecrubelisindir. Aman dikkat...
Binmek icin acele ediyorsun, iki nokta var dikkatini cekmek isterim...belki biliyorsundur ama herkes icin bir daha yazayim.
1) Lastikler yeni, ustunde kagucugun oksitlenmeden olusan bir tabaka vardir. (Gozle gorunmez) Ve cekisi azaltir, viraj emniyetini azaltir. Temizlemek icin bol virajli yolda, birkac on km kullanmak lazim. Bazi marka lastiklerde koruma icin silikon benzeri bir madde kullaniliyor, ki o daha da tehlikeli olabilir. Varsa deterjanli suyla yukamak lazim, yada tamamen temizlenene kadar sakin sakin kullanacaksin.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 27.01.2005 - 21:39 Mesaj konusu:
alper44, hayırlı uğurlu olsun dostum!, allah kazadan korusun .
İnan bi an için fotoraflara bakarken senin kadar heycanlandım . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
hayırlı olsun alper44, 0 km almak çok hoş bir duygu Resimlere tek tek açılırken insan heyecanlanıyor.. Üsten 3. resim çok hoş; sele altı egsoz ve yeşil renk makinenin ne olduğunu belli ediyor.
En son opensea tarafından 27.01.2005 - 22:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız