Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tüm motorlarımı sattım... :(((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tüm motorlarımı sattım... :(((
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Tüm motorlarımı sattım... :((( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sıkıntılarımdan dolayı ve iş yarimi kapatmış olduğumdan sahip olduğum hayabusa 2000 hayabusa 2007 bandit 2005 yzf R1 2005 model ve marka motorlarımı sattım herkes motor aldım topici açarken bende motor sattım topiçi açtım açarken bile çok zoruma gitti doğrusu artık önümüzdeki sezona inşallah hayırlısı... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 13.12.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49, abi mal mülk para hepsi gittiği gibi gelir. Sen sağlıklı olda tekrar çalışılıp 0 dan herşey daha iyi hale getirilir sıkma canını OK
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 13.12.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49, abi geçmiş olsun inşallah işlerin düzelir Ağlıyorum
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, WarCer, evt haklısınız arkadaşlar canımız sağolsun yeterki nasılsa geri gelir hepsi ama felsefem cebimde param olmasın borcumda olmasın... Bravo

iyi dilekleriniz için tşk...

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 13.12.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah yaza bir 2008 ZX-10R alsan hepsine bedel zaten!!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MuRaT_KöSeLeR, zx10r değilde inşallah bi tane 2008 hayabusa düşünüyorum yine ama önce işlerimi yoluna koymak zorundayım gerekirse bisiklete bile binerim..

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun.kıt kanaat geçinmektense malın olmasın daha iyi arkadaş.ben şu anda kafamı duvarlara vuruyorum ama artık çok geç.bi kaza yaptım şimdi kenara 3 kuruş koyupta motoru yaptıramıyorum.allahtan önümüz kış sezon kapalı.yaz olsa kafayı yerdim heralde.masraf da çok olsa içim yanmıcak 1 milyar bulupta yaptıramadım Üzgünüm
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahh mdostum 05 R1 i , bana verecektin Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, dediğin olayın daha şokunu bile atlatamadım ben 1 ay önce benım kaza topiğim açılmıştı Ağlıyorum allah yardımcın olsun

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yc_, yok dostum o r1 bu r1 değil onu satanı çok oldu sana vereceğimiz r1 değildi bu

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49, sağlık olsun Dil çıkarıyorum bende 2 motorumu sattım 2008 de devam Çok gülüyorum tek parça olmak motor kullanmak için beden ve ruh sağlığına sahip olmak gerekir bu hepsinden önemli Bravo ne yani biz seninle motorun yok diye konuşmıcaz mı Çok gülüyorum aslında ben konuşmayacam senle artık motorsuz motorcu Çok gülüyorum şaka tabii kide Çok gülüyorum allah sağlık versin geriside gelir zaten Bravo
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxr_kadri, illaki öle ama motorsuz kalmak kötü geliyo artık arabayla idare edeceiz bu kış... Bravo

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
cam_i
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah daha iyilerine sahip olursun
Başa dön
cam_i Çevrimdışı cam_i Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cam_i, güzel dileklerin için saol inş.. Ağlıyorum hep beraber daha iyiye dostum

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

max_49, senin kaza topiğini de okumuştum Üzgünüm nasıl oldu parmağın?benim kolum iyileşti sayılır.eskisi gibi olmasa da baya kullanıyorum.
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.12.2007 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, iyi çok şükür 10 güne kadar takılan teller alınıyor hala hissetmiyorum ama iyi görünüyo sanada geçmiş olsun banada allah bi daha da yaşatmasın Ağlıyorum

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal