Tarih: 13.12.2007 - 21:35 Mesaj konusu: Tüm motorlarımı sattım... :(((
sıkıntılarımdan dolayı ve iş yarimi kapatmış olduğumdan sahip olduğum hayabusa 2000 hayabusa 2007 bandit 2005 yzf R1 2005 model ve marka motorlarımı sattım herkes motor aldım topici açarken bende motor sattım topiçi açtım açarken bile çok zoruma gitti doğrusu artık önümüzdeki sezona inşallah hayırlısı... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 13.12.2007 - 21:39 Mesaj konusu:
max_49, abi mal mülk para hepsi gittiği gibi gelir. Sen sağlıklı olda tekrar çalışılıp 0 dan herşey daha iyi hale getirilir sıkma canını _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
yamaha_onur, WarCer, evt haklısınız arkadaşlar canımız sağolsun yeterki nasılsa geri gelir hepsi ama felsefem cebimde param olmasın borcumda olmasın...
iyi dilekleriniz için tşk... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
MuRaT_KöSeLeR, zx10r değilde inşallah bi tane 2008 hayabusa düşünüyorum yine ama önce işlerimi yoluna koymak zorundayım gerekirse bisiklete bile binerim.. _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 13.12.2007 - 22:00 Mesaj konusu:
hayırlısı olsun.kıt kanaat geçinmektense malın olmasın daha iyi arkadaş.ben şu anda kafamı duvarlara vuruyorum ama artık çok geç.bi kaza yaptım şimdi kenara 3 kuruş koyupta motoru yaptıramıyorum.allahtan önümüz kış sezon kapalı.yaz olsa kafayı yerdim heralde.masraf da çok olsa içim yanmıcak 1 milyar bulupta yaptıramadım
slayer2694, dediğin olayın daha şokunu bile atlatamadım ben 1 ay önce benım kaza topiğim açılmıştı allah yardımcın olsun
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
yc_, yok dostum o r1 bu r1 değil onu satanı çok oldu sana vereceğimiz r1 değildi bu _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
max_49, sağlık olsun bende 2 motorumu sattım 2008 de devam tek parça olmak motor kullanmak için beden ve ruh sağlığına sahip olmak gerekir bu hepsinden önemli ne yani biz seninle motorun yok diye konuşmıcaz mı aslında ben konuşmayacam senle artık motorsuz motorcu şaka tabii kide allah sağlık versin geriside gelir zaten _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
zxr_kadri, illaki öle ama motorsuz kalmak kötü geliyo artık arabayla idare edeceiz bu kış... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
cam_i, güzel dileklerin için saol inş.. hep beraber daha iyiye dostum _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 13.12.2007 - 22:26 Mesaj konusu:
max_49, senin kaza topiğini de okumuştum nasıl oldu parmağın?benim kolum iyileşti sayılır.eskisi gibi olmasa da baya kullanıyorum. _________________ satılık cbr 600rr
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdum!!!WQQaXQQ10030449WQQpXQQdisplayitem
slayer2694, iyi çok şükür 10 güne kadar takılan teller alınıyor hala hissetmiyorum ama iyi görünüyo sanada geçmiş olsun banada allah bi daha da yaşatmasın _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız