bırı benımı cagırdı arkadasım galıba getırecekler amasu an kesın bişi yok ben tavsıye ederım makına alınır ama artık bana az gelıyo 250 lık bişi alıcam artık bakalım yaza ne olur bılınmez _________________ E 5 IN HAKIMI 23000 km
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 733 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 14.12.2007 - 23:19 Mesaj konusu:
alıcaklara hayırlı olsun şimdiden . başlangıç için güzel motor _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... çEtEmLE BeN BeRaBeRiZ 1 De RaCE LeRiMiZ !...
gelmicekmiş ben isotları aradım yetkili müdürle görüştüm 250 cc model gelecegi için rtr 160 ı iptal etmişler
kolpa,
1. hindistanda artık apache 150 üretilmiyor, tüm üretim rtr 160 a geçmiş durumda. burada da 150 stokları bitince rtr 160 ı getirecekler, getirmeyerek 150 cc liği satma gibi bir lüksü yok.sadece stok bititrmeye çalışıyorlar
2. 250 cc daha tvs sitesinde tanıtıma sunulmadan bu adamlar nasıl satacak merak ediyorum. _________________ Ya istiklal
Ya ölüm
Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1210 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 18.02.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
Bende bir Tvs kullanıcısıyım ama bu isotlar gruptan şikayetçiyim TVS kendi kendini tanıtıyor mesela en basit örneği adamlarım web sitesi kaç aydır aynı hiç değişmedi arkadaşlar kaç tane mail attım cevap bile yollamadılar benim zoruma gidrn TVS çok iyi marka ama ismi pek duyulmadı HONDA dan YAMAHADAN bence eksiği yok kendi kategorisindeki motorlara her türlü kafa tutar diye düşünüyorum ve isotlar grubu kınıyorum _________________ TVS SCOOTY PEP 75 (Küçük Ama Çok Etkili)SRHTSGLM 0 RH (+)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_tvs_scooty_pepWQQaXQQ10134165WQQpXQQdisplayitem&keyword=tvs
tvs rtr160 modeli eylül ayı içinde gelecek die bişeler yazıo ama sahibinden de..motor almayı düşünüyorum,rtr 160 kesin gelecekmi bilgisi olan varmı..yoksa boşu boşuna beklemiyim eylül ayını..bi aydınlatan olursa seviniriz..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız