Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14 yaş

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14 yaş

14 yaş
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 15.12.2007 - 22:52    Mesaj konusu: 14 yaş Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşım 14 şu anda mobiletim var.yaklaşık 10 ay önce kaza yaptım.bacağımla kolum kırıldımıştı.motor hurdaya dönmüştü ama yaptırdık satmak için ama sattırmadım.ailem motora binmeme karşı cıkıyo ama ben dayanamayıp biniyorum.binmeyince kendimi çok boş,eğlencesiz hissediyorum.gelelim konuya yaş 14 demiştik.2 senedir mobiletim var,eğer kaza yapmasaydım şimdi ybr olacaktı elimde.benim hayakim büyüyünce racing motor sahibi olmak(büyümeyi sabırsızlıkla bekliyorum).bazı kişiler diyoki senin yaş cok fazla ben senin yaşındayken titan kullanıyordum diyorlar tabi bunlar racıng kullananların söyledikleri.sizce yaşım geçmi?
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak kardeşim mobilet için uygun bi yaş ama demişsinki motora binemeyince kendimi boş ve eglencesiz hissediyorum motorla eylence olmaz yok daha çok kol bacak kırarsun ama boş hissediorum demişşsin o konuda haklı oldugunu ve neler hissettigini anlıyorum Bravo
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşım geç mi derken ne demek istedigini anlamadım bu yaşta racing e geçe bilirmiyim mi demek istedin

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorsado, eğlence derken hız anlama.bana göre eğlence yani herşey gibi Gülümsüyorum

Son Mesajdan 59 saniye:

serkan_yenidunya, hayır büyüyünce racıng kullanmak için gecmi sordum,şimdi kullanmak için değil Gülümsüyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyünce büyük ler nasıl kullanıyorsa öle kullancaksın

bu büyünce yaş ı kaç arkadaşlar ??????

Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yasın ıyı su anda sen bıraz daha mobıletle devasm et umarım inş bı ybr alırsın dedıgın gıbı motora bınmek her yonden zevklı bıseydır tabıkı ama konturollu olmak sartıyla sabırlı ol yeter

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yaşım geç mi derken ne demek istedigini anlamadım bu yaşta racing e geçe bilirmiyim mi demek istedin

yoksa şimdimi racinge geçmek isitiyosun racin kullanmakmı istiosun kardeşim sen şimdi ?
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, 18 yaşında eğliyet alsam 20 e kadar 250 cc kullansam he buldum 21 Gülümsüyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genel'den devam edelim...
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vukuat, çok doğru Bravo Gülümsüyorum
motorsado, hayır şimdi değil büyüyünce Gülümsüyorum
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrift, bu biras da senn yeteneğine kalmış ben 14 yasında nelere bindim bilsenn korkma dan hareket et derm ama bu kol bacak mevzuları da senn dikkat etmen gerektiğini sölüyo bana gereğinden fazla hemde Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sezgin her kes sen deil Çok gülüyorum

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iii ozaman daha büyümene çok var sen mobiletine devam et abicim olurmu ? Gülümsüyorum
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, kaza yaptıktan sonra akıllandım.şimdi çok dikkatli kullanıyorum.yeteneğim iyi ama mobilete göre vitesli alının ca bakalım ne olcak Gülümsüyorum

Son Mesajdan 37 saniye:

motorsado, olur siz öle diyorsanız Gülümsüyorum
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 15.12.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında sekiz yaşında filan racing motosikletlerle caddede arabaların ve yayaların arasında teker yapabiliyor olmak lazım.

On oniki yaşlarında ise limitörü iptal edilmiş turbo Hayabusa ile günaşırı 360 km/h filan gazlayabilmek lazım.

Bu bakımdan 14 yaş çok geç kalınmış bir yaş. Bu nedenle artık emekli olmalı ve motosiklete binmemeli. 14 yaşında iş işten geçmiştir. Bari önünü açın arkadan gelecek gençlerin.

Şaka bir yana; evet, haklısınız, bence de satın o mopedi, daha da geç kalmadan. Böylelikle bundan sonra olabilecek kazalardan korunmuş olacaksınız, inanın.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal