Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 2111 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 15.12.2007 - 22:52 Mesaj konusu: 14 yaş
yaşım 14 şu anda mobiletim var.yaklaşık 10 ay önce kaza yaptım.bacağımla kolum kırıldımıştı.motor hurdaya dönmüştü ama yaptırdık satmak için ama sattırmadım.ailem motora binmeme karşı cıkıyo ama ben dayanamayıp biniyorum.binmeyince kendimi çok boş,eğlencesiz hissediyorum.gelelim konuya yaş 14 demiştik.2 senedir mobiletim var,eğer kaza yapmasaydım şimdi ybr olacaktı elimde.benim hayakim büyüyünce racing motor sahibi olmak(büyümeyi sabırsızlıkla bekliyorum).bazı kişiler diyoki senin yaş cok fazla ben senin yaşındayken titan kullanıyordum diyorlar tabi bunlar racıng kullananların söyledikleri.sizce yaşım geçmi? _________________ http://img363.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img363/5611/1220777045izz.smil
bak kardeşim mobilet için uygun bi yaş ama demişsinki motora binemeyince kendimi boş ve eglencesiz hissediyorum motorla eylence olmaz yok daha çok kol bacak kırarsun ama boş hissediorum demişşsin o konuda haklı oldugunu ve neler hissettigini anlıyorum _________________ [img]http://www.motordelisi.com/fark.jpg[/img]
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 724 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 15.12.2007 - 23:08 Mesaj konusu:
yasın ıyı su anda sen bıraz daha mobıletle devasm et umarım inş bı ybr alırsın dedıgın gıbı motora bınmek her yonden zevklı bıseydır tabıkı ama konturollu olmak sartıyla sabırlı ol yeter _________________ sabırlı olmak bir erdemdir
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 15.12.2007 - 23:10 Mesaj konusu:
genel'den devam edelim... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Tarih: 15.12.2007 - 23:14 Mesaj konusu:
motodrift, bu biras da senn yeteneğine kalmış ben 14 yasında nelere bindim bilsenn korkma dan hareket et derm ama bu kol bacak mevzuları da senn dikkat etmen gerektiğini sölüyo bana gereğinden fazla hemde _________________
Tarih: 15.12.2007 - 23:27 Mesaj konusu:
Aslında sekiz yaşında filan racing motosikletlerle caddede arabaların ve yayaların arasında teker yapabiliyor olmak lazım.
On oniki yaşlarında ise limitörü iptal edilmiş turbo Hayabusa ile günaşırı 360 km/h filan gazlayabilmek lazım.
Bu bakımdan 14 yaş çok geç kalınmış bir yaş. Bu nedenle artık emekli olmalı ve motosiklete binmemeli. 14 yaşında iş işten geçmiştir. Bari önünü açın arkadan gelecek gençlerin.
Şaka bir yana; evet, haklısınız, bence de satın o mopedi, daha da geç kalmadan. Böylelikle bundan sonra olabilecek kazalardan korunmuş olacaksınız, inanın. _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız