Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 16.12.2007 - 05:12 Mesaj konusu: Yeni yasa tasarısına göre ilk 2 yıl 125 cc
Arkadaşlar geçen Ayşe Şule bilgiç in yazısını okudum ve orada çıkaçak olan yasada Motosiklet ahliyeti almanın zorlaşacağı yazıyordu.
Şöyleki zorlaşacak : Motosiklet ehliyeti almak istiyenler alabilecek ama ilk 2 yıl 125cc ve altındaki motorları kullanabilecekler..
2 yıldan sonra 125 cc ve üzerine geçilebilecek...
Ben bunu iyi bulmadım.Acaba sizler ne düşünüyorsunuz. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Mersin MD
En son RüzGaR tarafından 16.12.2007 - 06:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
şu andaki ehliyet sistemi tam bi rezalet.motorun üzerinde durmasını bilmeyen adamlar A2 ehliyeti alıyor.
inşallah bu yasa cıkar. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 597 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 16.12.2007 - 11:59 Mesaj konusu:
RüzGaR, umarım en kısa sürede kanunlaşır da şu bilinçsizce alımlar ve neticesinde yaşanan üzücü kazalarda bir düşüş olur.A2 ehliyet verilir diyen ama elinde ders verecek bir motoru bile olmayan kursların öncelikle denetlenmesi gerekir.
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5739 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 16.12.2007 - 13:23 Mesaj konusu:
leopoldo, dedem cok haklı debrıjın nerde oldugunu bılmeyenlere A2 verıyolar bakın ben kursa yazıldım ha acagırmadılar sadece sınava gıdıcem ehlıyetı alıcam hepsı bu eğitim 0 _________________
Kayıt: Jan 15, 2006 Mesajlar: 1224 Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli
Tarih: 16.12.2007 - 13:45 Mesaj konusu:
yıllardır stajer ehliyeti dediler hesapta her sene başında çıkacaktı bildim bileli var ama 2008 den itibaren bu sefer gerçekten çıkıyor bende dün sınava girdim ilk aşamadayım daha amacım a2 ama çok masraf ve uğreaş olduğu için dün B sınıfı e ehliyet için girdim inşaallah geçerimde bu yazı motosikletimle keyifle geçiririm. _________________ TVS SCOOTY PEP 75 (Küçük Ama Çok Etkili)SRHTSGLM 0 RH (+)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_tvs_scooty_pepWQQaXQQ10134165WQQpXQQdisplayitem&keyword=tvs
iyi olur iyi olur...Yeni ehliyet kanunları ile birlikte yürürlüğe girer sanırım.Böylelikle hiç olmazsa piyasa'da ki 125cc'Lerin değeri artan piyasa canlanır _________________
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 16.12.2007 - 14:59 Mesaj konusu:
Ama ama kurunun yanında yaşında yanması bu degilmi...
Bilinçli motosiklet kullanıcıları için pek dogru degil.
En azından bu düşünceyi ben dogru bulmadım. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız