Tarih: 16.12.2007 - 12:32 Mesaj konusu: az daha ölüyordum:(
herkeze slm md ailesi 17 kasımda marllbora fabrikası önünde normal yolumda gidiyorum önümde bir kamyon 70 le flen gidiyor sinyalimi verdim kendimi ona gösterdimde aynadan karşı şeritte boştu sollamaya başladım kamyonda hızlanmaya başladı bende 150cc lik ramzey scooter vardı 90 la gidiyordum geçmeme izin vermedi bu arada kamyonun arkasıda doldu geri gelemedim kerşıdanda araba geliyor tam bir kapan sigara fabrikasının önüne doğru yoldan çıkmak zorunda kaldım ama yerler mıcırlıydı frenlere abanmadım önümdeki beton hendeği fark ettiğimde çok geçti 80 le beton hendeğe girdim baya bi mıcırda süründüm motor paramparça oldu bense hayatımı korumalıklarıma borçluyum dizlikler parçalandı özellikle sol dizlik kaskım ve montum hasar gördü bendeyse sadece sol bacağımda derin çizikler ve ayak bileğimdeki yarıkla kurtuldum sadece 4 dikiş atıldı. ama motosiklete devam bu iyi bir deneyim oldu can güvenliğiniz için korumalıklarınızı mutlaka takın herkeze iyi günler _________________
CK 125 PULSAR
Tarih: 16.12.2007 - 12:36 Mesaj konusu:
kardeş ALLah korumuş ben 120 km dustum ne kask ne dızlık vardı yatarak dustum ama sende ben qıbısın motora devam edmışsın ama sen akıllanmıssın can quvenlıqınde kutlarım senı valla bende 17 yas
iYi qunLer dıkkatLı kuLLan _________________ KAPILMA RUZGARIMA NEZLE OLURSUN
GEçmiş olsun abi iyi kurtarmışsın ama motor pert olmuş yazık olmuş.Bu da polyannacılık yönünden baktığımızda : tecrübe edinmişsin.. _________________ varsa yoksa yoshymmm..
geçmiş olsun kardeşim üzüldüm dikkatli ol kamyonculara güvenme tırcılara güven (baba mesleği ) _________________ prof olmasamda senden daha fazla acemi değilimdir!!!
Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 16.12.2007 - 14:17 Mesaj konusu:
Büyük geçmiş olsun kardeşim ; özellikle bu tür hadiseler yapan sürücüler var aman dikkat ediniz.... _________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 16.12.2007 - 14:25 Mesaj konusu:
cok gecmıs olsun arkadasım bu arada kamyonculara laf soylemeyın benım babamda kamyoncy ve bı cok şehre gıderken baba motor gelıyo arkadan dedıgım zamanlar oldu ve babamın bana verdıgı cevap evet gordum gecer o burdan dıyo ve yol verıyo her ınsan aynı degıldır bunu unutmayın benıde kamyoncu sıkıstırdı hemde kac kere _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız