Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600f 600rr srad600 r6

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600f 600rr srad600 r6

600f 600rr srad600 r6
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ssminikss
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:05    Mesaj konusu: 600f 600rr srad600 r6 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam yaz sezonunda satılmak üzere 20 adet motor arıyorum 2004 ve üstü az işlem görmüş tercihen orjinal temiz racing arıyorum marka farketmez 600 olması tercihimdir.20 motorda nakit ve satışları ile beraber alınacakdır
saygılar MİNİK
0532 730 08 27
serkanyobanderas@yahoo.com.tr
Başa dön
ssminikss Çevrimdışı ssminikss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç ?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yirmi motor gercekten baya ilginç:S hayırlı işler
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mustafacbr600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıl yani bende ikitane var 600f 2005 mod..20000kmde 600rr 9000 kmde ulaşırsan görüşürüz.. OK
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen ne içtin hocam boyle ıyısın dıme Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

napacan aga o kadar motoru yaf bayimi açcan yada bayin felanmı war Çok gülüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herhalde motosiklet satışı yapıyorsunuz.hayırlı işler.sahibinden.comda uygun bulursunuz kanımca Bravo
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.12.2007 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dolancımıısn bilader?
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 16.12.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk mesajın ve 20 adet motosiklet alacağını yazmışsın.
Buradaki insanlara saygılı ol önce bir kendini tanıt karrrrrrdeş.
Başa dön
edizayberk Çevrimdışı edizayberk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.12.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emrerr, napayım adam normal degıl galba Çok gülüyorum
ryangt, eray abı ıcını bılemeyız (saglam bı sek alkol almıs olabılır Çok gülüyorum )
edizayberk, daldı dalacakk Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.12.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana da acil 30 adet hıyar lazım.
turşu yapacamda, İyi fikir İyi fikir İyi fikir
pm den ulaşabilirsiniz. Dil çıkarıyorum
saygılar DEVE
0900 999 31 31
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sminiks
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işde sonuç.bu siteye yazmamanın nedeni her konuda geyik yapabilecek geyikler mevcut sitenizde Alkışlıyorum Alkışlıyorum tebrik ediyorum sizleri geyik kardeşler bakalım daha geyikvari neler yazacaksınız bravoo bu kadar ciddi bir ilanı sorup soruşturmadan(halbuki oraya msn ve telimi yazmışdım) tiii ye alabildiniz.devam geyikcikler
bu arada camiada minik diye tanılırım. kendimi tanıtamama sebebimde nickimi daha önce birisi almış farklı bir nickle ilk mesajımdan sonra ikinci mesajı atmam fırsat kalmadan sistem şifremi kabul etmedi(tabiki forum kurallarını ve ahlakını bilirim)
kalan arkadaşlardan özür dilerim sanırım rahatsızlık verdim sitenize bu topicle
saygılar MİNİK
Başa dön
sminiks Çevrimdışı sminiks Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.12.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sminiks, yahu minik dostum,çok gergin gördüm seni.
madem okadar cidisin bende şu an 2 tane rr600 var,biri 2005 diğeri 2006...
pm den ulaş anlaşalım bakalım nasıl olacak bu iş.
sahibinden comdan bakabilirsin ilana.manisa diye aratırsan.....
ok minik kardeşim.hemen öle su koyuverip yelkenleri indirme........
sitemizdeki geyiklere de dikkat et bu arada,bunalıma girmeyesin sonra Dil çıkarıyorum

bu arada tel ettim açmadın?????????telim kayıtta sende,bi ara arayıverde dostlar alışverişte görsün Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 16.12.2007 - 19:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.12.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohooooo sminiks, sende bizi geyik yaptın haaa söyle bakalım sen kımlerdensın; davarolardan mı? hıyartolardan mı ???
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal