Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Akü Elime kaldı :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Akü Elime kaldı :(

Akü Elime kaldı :(
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ilter_alkan
Üye
Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 20:57    Mesaj konusu: Akü Elime kaldı :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Battery Family: Maintenance Free
Battery Type: YT12A-BS
Voltage: 12
Capacity: 9.5
Weight: 6.3 lbs.
Metric Dimensions: 150mm x 87mm x 105mm
Metric Weight: 2.8 kg

Arkadaşlar motorum burgman 400 2005 model Yuasa akülere baktım fiyatları çok yüksek uygun bulabileceğim yer veya yerler varmıdır yada yerli akü taksam ne gibi sorunlarla karşılaşırım mutlu akü gibi.. Şimdiden teşekkürler..
Başa dön
ilter_alkan Çevrimdışı ilter_alkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı özelliklerde bulduğun her akuyu kullana bilirsin dostum sorun yapmaz

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 16.12.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorun çıkarmaz dostum genelde eğer konjektörünle ilgili bi problem yoksa öle bi motorda akü çok kaliteli olmasada uzun bi süre gider Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 16.12.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fark etmez kullan Bravo
ilter_alkan
Üye
Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok teşekkür ederimm Bravo
Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

MesajTarih: 16.12.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilter_alkan, korkmadan kullanabilirisin kardesim konjektörün ve elektrik aksağamında bi sorun yoksa sorun çıkarmaz sadece motoru stop edeceğin zaman farları ve yanan ne varsa kapat kısa bi gaz ver öyle stop etki motor ilk çalıştığında ki gücü sarj dinamosundan çeksin aküden değl buda akünün ömrünü uzatır tamam Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farlara müdale edemiyorum malesef ama yarım kontak yapma alışkanlığım pek yokk..
Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yani durduk yerde far açık bırakma park açık bırakma ve mümkün olduğunca gazla bitir stop u özellkle bir kaç gün durucaksa makina bunlar aküyü yemez ama akü ömrü uzatmak için oluşan alışkanlıklar olarak kalır insanda Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 19.12.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Re: Akü Elime kaldı :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilter_alkan demiş ki:
Battery Family: Maintenance Free
Battery Type: YT12A-BS
Voltage: 12
Capacity: 9.5
Weight: 6.3 lbs.
Metric Dimensions: 150mm x 87mm x 105mm
Metric Weight: 2.8 kg

Arkadaşlar motorum burgman 400 2005 model Yuasa akülere baktım fiyatları çok yüksek uygun bulabileceğim yer veya yerler varmıdır yada yerli akü taksam ne gibi sorunlarla karşılaşırım mutlu akü gibi.. Şimdiden teşekkürler..

mutlu akü kalitelidir öyle yerli falan ama gayette kaliteli ve uzun ömürlü...
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
02devrim
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.12.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes ben motosıklet tamırcısıyım
sattıgım akunun boyutları tam aklıma gelmıyo ama senın akuye uyacagına emınım 50 ytl yte satıyoruz mutlu nun malı artı naklıye
ıstersen benle ırtıbata gec sana yardımcı olıyım
kizil_18@hotmail.com

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

devrim motor
Başa dön
02devrim Çevrimdışı 02devrim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 20.12.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selanik pasajı girişinde tam köşede Feridun diye bir arkadaş var toptan yuasa getirip satıyor istersen özelden telinide yollarım sana.
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ilter_alkan
Üye
Üye

MesajTarih: 23.12.2007 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mutluya baktım arkadaşlar kalitesinden değilde bu ölçülerde bu amperde aküsü yok malesef çin mallarının vardı onlarıda almak istemedim 150ytl ye kdr bulabildim suzuki servisinde ilginiz için teşekkürler..
Başa dön
burak46
Üye
Üye

Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA

MesajTarih: 23.12.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ABİ SANA KARSIMAK ISTEMEM AMA YUASA VE MUTLUDAN ŞAŞMA MOTORU STOP ETTIRMEDEN ÖNCE TUÜM ACIK FARLARI KAPA BIR KEZ GAZ VER KONTAK KAPA BAK NASIL ÖMRÜ UZUN OLUYOR SOGUKTA BİR HAFTADAN FAZLA YATTI MUTLU AKÜ ACTIM KONTAGI BIR CALISTIRDIM BANAMISIN DEMEDI COK MEMMUNUM
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 23.12.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım mutlu akü kullan bence pişman olmnazsın Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.12.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla takan çok bişi olmuyo izmir kahramanlarda lewent motorda çeşitli akuler war 35ten 80 kadar
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal