Battery Family: Maintenance Free
Battery Type: YT12A-BS
Voltage: 12
Capacity: 9.5
Weight: 6.3 lbs.
Metric Dimensions: 150mm x 87mm x 105mm
Metric Weight: 2.8 kg
Arkadaşlar motorum burgman 400 2005 model Yuasa akülere baktım fiyatları çok yüksek uygun bulabileceğim yer veya yerler varmıdır yada yerli akü taksam ne gibi sorunlarla karşılaşırım mutlu akü gibi.. Şimdiden teşekkürler..
aynı özelliklerde bulduğun her akuyu kullana bilirsin dostum sorun yapmaz _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 16.12.2007 - 21:19 Mesaj konusu:
ilter_alkan, korkmadan kullanabilirisin kardesim konjektörün ve elektrik aksağamında bi sorun yoksa sorun çıkarmaz sadece motoru stop edeceğin zaman farları ve yanan ne varsa kapat kısa bi gaz ver öyle stop etki motor ilk çalıştığında ki gücü sarj dinamosundan çeksin aküden değl buda akünün ömrünü uzatır tamam _________________
Tarih: 16.12.2007 - 22:34 Mesaj konusu:
yani durduk yerde far açık bırakma park açık bırakma ve mümkün olduğunca gazla bitir stop u özellkle bir kaç gün durucaksa makina bunlar aküyü yemez ama akü ömrü uzatmak için oluşan alışkanlıklar olarak kalır insanda _________________
Battery Family: Maintenance Free
Battery Type: YT12A-BS
Voltage: 12
Capacity: 9.5
Weight: 6.3 lbs.
Metric Dimensions: 150mm x 87mm x 105mm
Metric Weight: 2.8 kg
Arkadaşlar motorum burgman 400 2005 model Yuasa akülere baktım fiyatları çok yüksek uygun bulabileceğim yer veya yerler varmıdır yada yerli akü taksam ne gibi sorunlarla karşılaşırım mutlu akü gibi.. Şimdiden teşekkürler..
mutlu akü kalitelidir öyle yerli falan ama gayette kaliteli ve uzun ömürlü...
Mutluya baktım arkadaşlar kalitesinden değilde bu ölçülerde bu amperde aküsü yok malesef çin mallarının vardı onlarıda almak istemedim 150ytl ye kdr bulabildim suzuki servisinde ilginiz için teşekkürler..
Kayıt: Dec 21, 2007 Mesajlar: 99 Nereden: EVLİYALAR ŞEHRİ BURSA
Tarih: 23.12.2007 - 12:49 Mesaj konusu:
ABİ SANA KARSIMAK ISTEMEM AMA YUASA VE MUTLUDAN ŞAŞMA MOTORU STOP ETTIRMEDEN ÖNCE TUÜM ACIK FARLARI KAPA BIR KEZ GAZ VER KONTAK KAPA BAK NASIL ÖMRÜ UZUN OLUYOR SOGUKTA BİR HAFTADAN FAZLA YATTI MUTLU AKÜ ACTIM KONTAGI BIR CALISTIRDIM BANAMISIN DEMEDI COK MEMMUNUM _________________ SONUNDA DİNECEKSE FIRTINA, OLSUN; YİNE DE SEVMİYORUM SENSİZLİĞİ...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız