Tarih: 16.12.2007 - 22:08 Mesaj konusu: Bu gezim LAYLON TEAM'e KaPaK olsun !!!
tarih: 16.12.2007 sıradan bir pazar günü
yer : Ankara il sınırları içinde sıradan bir ev
görev : yağmur, kar ve soğuk bir motorcuyu nasıl etkiler, test edilecek ve rapor verilecek
istikamet : Kızılcahaman
görevi kabul edip saat 10:30 gibi evden çıkıyorum...sabah sabah bayağı sert bakmışım
işte rüya garajım, Allah'a şükürler olsun. kimisi birini bulamaz, bende iki tane
bu da garajdaki custom bisiklet...komşunun oğlunun
hafiften yağmur atmaya başlamış, hemen iskitlerde bi benzinliğe çekip yağmurluklarımı giymeye başladım.
çoğu kişinin motor kullanmak istemeyeceği türden bir hava.
yerler ıslak ve öndeki araçlardan çamur spreyi kaskınıza yapışıyor
bilin bakalım burası neresi...motorun şu haline bakın
gişelerden geçtim, otobana girdim. burda yerler kuru, yapıştırrr 200-220
çamur spreyi böyle oluyor işte
yüksek bölgelere kar yağmış
bu tarafta fazla yok
kısa sürede Kızıcahamam ayrımına geldim
geçiş ücretsizdi ancak ne olur ne olmaz diye biletimi girişte almıştım, çıkışta işe yaramadı.
posterlik bir foto olmuş
işte geldim
foto çekmeden şehir merkezini geçtim ve soğuksu park alanına girdim
Atatürk ne demek istemiş aceba?
Artizzzz
çamur adam olmuşum
motorum da çamur içinde
bu kısımlarda kar yoğunluğu başlıyor
kask ta iğrenç halde
paçalarıma bakın :!
moral bozacak bişey yok, keyfim yerinde
Ağaç yola devrilecek nerdeyse, altından geçmem lazım
ilerledikçe çamur azalıyor buz artıyor
işte buz üstünde kaldığım an. ön ve arka tekerler tamamen buz üzerinde kaldı...buraya kadarmış
motoru ordan kurtardım ve az ilerdeki ağaç altına bıraktım.
kimse yok ama yinede disk kilidi taktım ve ayaklığın altına bir taş koymayı ihmal etmedim
bundan sonrasına yürüyerek devam...ağaçta devrilmiş zaten. şu köşeyi bi dönelim bakalım
bu tabela yabancı gelmedi biliorum, Nihat telefonu bi ara bakalım ne diyecekler
fatih, şevki hele burası size hiç yabancı gelmedi değilmi
bu tepeye çıktım ve güneşli biyere oturdum. tertemiz dağ havasını ciğerlerime doldurdum,
çıktığımda zaten nefes nefese kalmıştım
goretex botlarım, bu amblemi unutmayın
fatihin ve şevkinin ybr lerinin ön tekerlerini bastıkları masa !
bu kara ilk basan ve oraya çıkan ilk deli benim
aslında zorlasam buraya kadar da gelirmişim motorla, zaten 150mt falan kalmıştı.
kara panterim bıraktığım yerde beni bekliyor
bu futbol sahası parkın girişinde solda, zemin futbola elverişli. haftaya bi maç yapalım mı burda ne dersiniz
tek sıkıntı dağdan esen buz gibi serin rüzgar
ormanı yakacak manyaklar
buraya kadar gelip soğuksu köfte yemeden gidilmez
siparişimi verdim biraz foto çekiorum
bu araba dikkatimi çekti, aceba ne marka/model....bilen çıkacak mı bakalım, tahminleri bekliyorum
tam o sırada sahibi geldi, marka/modelini öğrendim ve şaşırdım. ayak üstü biraz sohbet ettik, inşaat mühendisiymiş.
kendisi elektrikli otomobil projesi üzerinde kafa yormakta, solid works ve diğer konularda yardıma ihtiyacı varmış.
buradan duyurmuş olayım, belki yardım etmek isteyen çıkabilir.
sobalı kapalı yer vardı ama dışarda yemeyi tercih ettim
ve işte köftelerim geldi, ne kadar leziz görünüyorlar
şunlara bir bakın
yemeğin üstüne bir bardak çay içmeden olmaz değilmi
yine foto almadan şehir merkezinden geçtim istanbul yoluna devam ettim. istikamet çamlıdere-çamkoru milli parkı
kontrol ettim gizli buzlanma yok, hava sıfırın üzerinde
kar çok yoğun
gölet girişine kadar geldim motorla, motoru yine bıraktım ve bariyerden atlayıp içeri yürüdüm
göl bile donmuş
çardağın ordaki avcılar ve bi sürü köpek dikkatimi çekiyor, konuşmaları zaten duyuluyor...
tırsıyorum ve devam etmiyorum daha fazla, köpeklerden biraz korkarım da
gölgesi kendinden büyük insanlardan herzaman çekinmişimdir
dönüş yolundayım....şeklin olurum senin !!!
amca sen niye poz veriyon
buda benim fotomu çeken arkadaş (ilk fotoda elin titremiş biraz)
motorun hakkını verebilmek için sürekli kullandığım marka
sonra yapıştırdım hiç foto çekmeden 200 üstü hızlarla eve kadar yol aldım. hava kararmadan evdeydim
evet gezi sonunda yüz ifadem biraz daha yumuşamış gibi
işte yol boyunca bana çok faydası olan ekipmanım
BERİNG yağmurluk, altlı üstlü takım
BERİNG kışlık eldiven, 3 katlı dayanıklı dış kumaş tabaka, su sızdırmayan alt tabaka ve en altta polar termo tabaka
Held pantalon, kesinlikle başka markaya gerek yok :!
NIC marka montum, soğuk ve suya direnci 10 üzerinden 9
THERMOFORM şardonlu içlik, altlı üstlü takım halinde.
şardon ne diye sormayın bende bilmiyorum, ama standart olandan pahalıydı
Alt Kısım : THERMOFORM içlik + normal içlik + Held pantalon+ (yağmurda BERİNG yağmurluk altı)
Üst Kısım : Atlet + THERMOFORM içlik + Polar Sweetshirt + NIC mont + (yağmurda BERİNG yağmurluk üstü)
THERMOFORM maskemin fotosunu çekmeyi unutmuşum...
SALOMON Botlar : Goretex-Thinsulate-Waterproof
ve mükemmel ötesi kaskım SHOEI XR1000 + black visor + içte buğu camı
benzin : 20+20 = 40 ytl
sanırım 0.20 kuruş yakmış makine, zira otoban ve şehirlerarası yolda neredeyse sürekli dip gaz gittim +200km/h
köfte : 10 ytl
TOPLAM MALİYET : 50 ytl
OPERATION COMPLATED. NEXT MISSION PLEASE
En son canerdemir79 tarafından 18.12.2007 - 15:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
valla bu havada iyi gezmişsin...gezi bittikten sonra çamur adama dönmüşsün ama....birde o makine hyosung gt 250r değilmi 200+ km hızlara nasıl çıkabiliyor.......resimler için sağol........ _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
valla bu havada iyi gezmişsin...gezi bittikten sonra çamur adama dönmüşsün ama....birde o makine hyosung gt 250r değilmi 200+ km hızlara nasıl çıkabiliyor.......resimler için sağol........
Güzel gezi Güzel Rapor.. İyibir Gün Geçirmişsin.. Motoru acele tarafından yıka temizle.. Şahsen ben Bu vaziyette bırakszm Gece uyuyamam Heralde.. Hastalık İşte Ne yaparsın.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız