Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu gezim LAYLON TEAM'e KaPaK olsun !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu gezim LAYLON TEAM'e KaPaK olsun !!!

Bu gezim LAYLON TEAM'e KaPaK olsun !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Bu gezim LAYLON TEAM'e KaPaK olsun !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarih: 16.12.2007 sıradan bir pazar günü
yer : Ankara il sınırları içinde sıradan bir ev
görev : yağmur, kar ve soğuk bir motorcuyu nasıl etkiler, test edilecek ve rapor verilecek
istikamet : Kızılcahaman

görevi kabul edip saat 10:30 gibi evden çıkıyorum...sabah sabah bayağı sert bakmışım

işte rüya garajım, Allah'a şükürler olsun. kimisi birini bulamaz, bende iki tane Dil çıkarıyorum

bu da garajdaki custom bisiklet...komşunun oğlunun Şok oldum

hafiften yağmur atmaya başlamış, hemen iskitlerde bi benzinliğe çekip yağmurluklarımı giymeye başladım.

çoğu kişinin motor kullanmak istemeyeceği türden bir hava.
yerler ıslak ve öndeki araçlardan çamur spreyi kaskınıza yapışıyor Sinirlendim

bilin bakalım burası neresi...motorun şu haline bakın Üzgünüm

gişelerden geçtim, otobana girdim. burda yerler kuru, yapıştırrr 200-220 Delirdim

çamur spreyi böyle oluyor işte Beğenmedim

yüksek bölgelere kar yağmış

bu tarafta fazla yok

kısa sürede Kızıcahamam ayrımına geldim

geçiş ücretsizdi ancak ne olur ne olmaz diye biletimi girişte almıştım, çıkışta işe yaramadı.

posterlik bir foto olmuş

işte geldim

foto çekmeden şehir merkezini geçtim ve soğuksu park alanına girdim

Atatürk ne demek istemiş aceba?

Artizzzz

çamur adam olmuşum

motorum da çamur içinde

bu kısımlarda kar yoğunluğu başlıyor

kask ta iğrenç halde Üzgünüm

paçalarıma bakın :!

moral bozacak bişey yok, keyfim yerinde Gülümsüyorum

Ağaç yola devrilecek nerdeyse, altından geçmem lazım Şok oldum

ilerledikçe çamur azalıyor buz artıyor

işte buz üstünde kaldığım an. ön ve arka tekerler tamamen buz üzerinde kaldı...buraya kadarmış İstemiyorum

motoru ordan kurtardım ve az ilerdeki ağaç altına bıraktım.

kimse yok ama yinede disk kilidi taktım ve ayaklığın altına bir taş koymayı ihmal etmedim

bundan sonrasına yürüyerek devam...ağaçta devrilmiş zaten. şu köşeyi bi dönelim bakalım

bu tabela yabancı gelmedi biliorum, Nihat telefonu bi ara bakalım ne diyecekler Çok gülüyorum

fatih, şevki hele burası size hiç yabancı gelmedi değilmi Dil çıkarıyorum

bu tepeye çıktım ve güneşli biyere oturdum. tertemiz dağ havasını ciğerlerime doldurdum,
çıktığımda zaten nefes nefese kalmıştım

goretex botlarım, bu amblemi unutmayın

fatihin ve şevkinin ybr lerinin ön tekerlerini bastıkları masa !

bu kara ilk basan ve oraya çıkan ilk deli benim Dil çıkarıyorum

aslında zorlasam buraya kadar da gelirmişim motorla, zaten 150mt falan kalmıştı.

kara panterim bıraktığım yerde beni bekliyor

bu futbol sahası parkın girişinde solda, zemin futbola elverişli. haftaya bi maç yapalım mı burda ne dersiniz
tek sıkıntı dağdan esen buz gibi serin rüzgar

ormanı yakacak manyaklar Sinirlendim

buraya kadar gelip soğuksu köfte yemeden gidilmez

siparişimi verdim biraz foto çekiorum

bu araba dikkatimi çekti, aceba ne marka/model....bilen çıkacak mı bakalım, tahminleri bekliyorum

tam o sırada sahibi geldi, marka/modelini öğrendim ve şaşırdım. ayak üstü biraz sohbet ettik, inşaat mühendisiymiş.
kendisi elektrikli otomobil projesi üzerinde kafa yormakta, solid works ve diğer konularda yardıma ihtiyacı varmış.
buradan duyurmuş olayım, belki yardım etmek isteyen çıkabilir.

sobalı kapalı yer vardı ama dışarda yemeyi tercih ettim

ve işte köftelerim geldi, ne kadar leziz görünüyorlar

şunlara bir bakın

yemeğin üstüne bir bardak çay içmeden olmaz değilmi

yine foto almadan şehir merkezinden geçtim istanbul yoluna devam ettim. istikamet çamlıdere-çamkoru milli parkı

kontrol ettim gizli buzlanma yok, hava sıfırın üzerinde

kar çok yoğun

gölet girişine kadar geldim motorla, motoru yine bıraktım ve bariyerden atlayıp içeri yürüdüm

göl bile donmuş

çardağın ordaki avcılar ve bi sürü köpek dikkatimi çekiyor, konuşmaları zaten duyuluyor...
tırsıyorum ve devam etmiyorum daha fazla, köpeklerden biraz korkarım da

gölgesi kendinden büyük insanlardan herzaman çekinmişimdir Dil çıkarıyorum

dönüş yolundayım....şeklin olurum senin !!!

amca sen niye poz veriyon Delirdim

buda benim fotomu çeken arkadaş (ilk fotoda elin titremiş biraz)

motorun hakkını verebilmek için sürekli kullandığım marka

sonra yapıştırdım hiç foto çekmeden 200 üstü hızlarla eve kadar yol aldım. hava kararmadan evdeydim

evet gezi sonunda yüz ifadem biraz daha yumuşamış gibi Gülümsüyorum

işte yol boyunca bana çok faydası olan ekipmanım

BERİNG yağmurluk, altlı üstlü takım

BERİNG kışlık eldiven, 3 katlı dayanıklı dış kumaş tabaka, su sızdırmayan alt tabaka ve en altta polar termo tabaka

Held pantalon, kesinlikle başka markaya gerek yok :!

NIC marka montum, soğuk ve suya direnci 10 üzerinden 9

THERMOFORM şardonlu içlik, altlı üstlü takım halinde.
şardon ne diye sormayın bende bilmiyorum, ama standart olandan pahalıydı
Alt Kısım : THERMOFORM içlik + normal içlik + Held pantalon+ (yağmurda BERİNG yağmurluk altı)
Üst Kısım : Atlet + THERMOFORM içlik + Polar Sweetshirt + NIC mont + (yağmurda BERİNG yağmurluk üstü)
THERMOFORM maskemin fotosunu çekmeyi unutmuşum...

SALOMON Botlar : Goretex-Thinsulate-Waterproof

ve mükemmel ötesi kaskım SHOEI XR1000 + black visor + içte buğu camı

benzin : 20+20 = 40 ytl
sanırım 0.20 kuruş yakmış makine, zira otoban ve şehirlerarası yolda neredeyse sürekli dip gaz gittim +200km/h
köfte : 10 ytl
TOPLAM MALİYET : 50 ytl

OPERATION COMPLATED. NEXT MISSION PLEASE OK

En son canerdemir79 tarafından 18.12.2007 - 15:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum payalası m ıcın tesekkurler kofteler harıka motorunda guzel ıyı surusler Bravo
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tetox
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın kapak olsun hepsine Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bu havada iyi gezmişsin...gezi bittikten sonra çamur adama dönmüşsün ama....birde o makine hyosung gt 250r değilmi 200+ km hızlara nasıl çıkabiliyor.......resimler için sağol........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazymd
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman abi o racingle oralarda ne işin var.ama iyi eğlenmişsin Alkışlıyorum
Başa dön
crazymd Çevrimdışı crazymd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece yağmurluklarım çamur oldu Gülümsüyorum

motor GT 650 R

bu arada belirteyim...bilerek LAYLON yazdım, doğrusu "naylon" dur biliyorum Gülümsüyorum

En son canerdemir79 tarafından 16.12.2007 - 22:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gusel resimler paylaşım için teşekkurler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi demiş ki:
valla bu havada iyi gezmişsin...gezi bittikten sonra çamur adama dönmüşsün ama....birde o makine hyosung gt 250r değilmi 200+ km hızlara nasıl çıkabiliyor.......resimler için sağol........
hayır gt650R
Başa dön
tetox Çevrimdışı tetox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Caner, bu soğuk günlerde güzel bir gezi yapmışsın, yanına arkadaş bulamadın mı ?
Ghost rider gibi olmuşsun, Ghost caner adını veriyorum sana Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Beypazarından saygılar sevgiler...
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.12.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte motorcu böle olunur yaf..
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, aynalar ve ön camı hazırla şimdiden Gülümsüyorum
Başa dön
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 16.12.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağlam 1 geziolmuş
Bravo
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 16.12.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi Güzel Rapor.. İyibir Gün Geçirmişsin.. Motoru acele tarafından yıka temizle.. Şahsen ben Bu vaziyette bırakszm Gece uyuyamam Heralde.. Hastalık İşte Ne yaparsın.. Gülümsüyorum Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2007 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel gezi ve güzel rapor.arabada 83 model suzuki haciz tahditli.bizim mühendisin işler pek iyi gitmiyor herhalde:)
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal